Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Адвокат Петър Стойчев: Христолов играе Болшой театър с итали

Мнениеот ilian12 » 09 окт 2009 12:21

Побърквате ме. Нищо не разбирам от право и не знам на кого от вас да вярвам за акциите. Нека всеки който се изказва да добави и какви са му юридическите познания.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Адвокат Петър Стойчев: Христолов играе Болшой театър с итали

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 окт 2009 14:24

Съдът привика Христолов за "контролно" на подпис
Съдът привика Христолов за "контролно" на подпис

петък, 9 окт 2009 г.

София Крумова - News4000.bg

Едно кило пот проля чудото от село Брягово Димитър Георгиев Христолов в Пловдивския окръжен съд. Затова от вчера прилича на прясно приготвен екран за кинопрожекция. Магистратите сериозно озориха бат`Мите, който не е заставал над тефтера от седмо отделение насам.

В съда обаче се налагаше да грабне химикала и да покаже що е почерк и особено подпис на "коскоджамити" президент на футболен клуб. "Упражнението" бе по повод твърдението на Селския, че не е подписвал договори на служителите си в Ботев. По тая точка пръв го емна бившият административен кадър Боби Димитров. Експертите на съда накараха Христолов да пише прав, седнал, на стена и от още няколко любопитни пози.

Инструкциите изискваха подпис и изписване на трите му имена. Парафите, близо сто на брой, поне два да си приличаха, но експертите допълнително ще се произнесат защо. "Изпитващите" няма да вземат под сериозно внимание грешките на Митю от "контролното", допуснати при изписване на име, презиме и фамилия.

"Не съм присъствал на този тест, защото не е нужно. Искам само да добавя към тази история, че държа на думата си. Подхвърлят ми, че го правя заради парите. Не, не е това. Пак ще кажа, че спирам всякакви съдебни претенции срещу Христолов, когато видя нов собственик на Ботев. Няма значение дали ще са италианци или други, но не и Христолов", категоричен бе пред news4000.bg Боби Димитров.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Бекяров: Христолов отново прави феновете на Ботев на балами

Мнениеот Vas.s.il » 11 окт 2009 18:08

Димитър Христолов отново прави Пловдив и феновете на Ботев на балами, отсече бившият технически директор на "Канарчетата" Ангел Бекяров - Пловдивския Колина. Той обяви, че клубът виси с 24 000 лева на полицията и скоро може да бъде провален мач на представителния отбор. "Онзи ден едвам спасихме мач на юношите старша възраст. Нямаше полиция. Добре, че наш човек извика свой приятел полицай, който не бе на работа, та мачът се състоя", разказа Бекяров. Преди няколко дни едва не се наложило друга селекция на юношите на Ботев да пътува на стоп за мач в Хасково. "Няма пари", отсякъл Христолов. Родители с лични автомобили откарали децата за срещата край Кенана.

"Трагедията продължава. Идват някакви италианци и ходят по заведенията. Ако сделките ставаха по кръчмите, аз щях да съм Доналд Тръмп", заяви пред news4000.bg Бекяров. Той е абсолютно сигурен, че в момента Ботев се издържа от Италианската футболна федерация. Според бившия рефер напрежението италианци - българи в Ботев вече е непоносимо. Родните играчи били отсвирвани в другата съблекалня, за да има шкафчета за непрекъснато идващите нови и нови попълнения от Апенините. "Те обаче идват заради хубавите и евтини жени тук", отсече Бекяров.

Според Бекяров подобна схема за финансиране на Ботев и докарване на чужденци Христолов е бил подготвил още преди година и нещо. Тогава обаче българските футболисти, Сава Савов и Бекяров провалили идеята на шефа си. "Трагедията в Ботев е пълна, а Христолов заблуждава феновете", каза още Ангел Бекяров.

А дано не е истина!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

БОТЕВЬ
Контакти:

Re: Бекяров

Мнениеот БОТЕВЬ » 11 окт 2009 18:21

-Май леката жена ще излезе Бекяров.Поредната провокация на news4000.Сайта на Христо Андреев не може да се примири със случващото се в БОТЕВ и всячески се мъчи да разедини феновете.НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА . БОТЕВ Е СВОБОДЕН!

veseo
Контакти:

Re: Бекяров: Христолов отново прави феновете на Ботев на балами

Мнениеот veseo » 11 окт 2009 18:42

Факт е, че от около седмица няма нито една положителна новина, която да говори добре за сделката. Много хора говорят за все още неплатени сметки, провалената контрола на стадион Пловдив, напускането на 2-та най-класни по думите на Пичоне италианци след само 24 часа, дърпането (уж) на Мбамба да подпише...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 11 окт 2009 18:53

Има сделка, няма сделка, ще полудея вече. Да идва вече мача с ЦСКА и ще разберем. А Бекяров защо чак сега се обажда?! Много ми е интересно...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 11 окт 2009 19:14

nerak написа:Има сделка, няма сделка, ще полудея вече. Да идва вече мача с ЦСКА и ще разберем. А Бекяров защо чак сега се обажда?! Много ми е интересно...

Щото е видял сега снимките от "Папараци" - как уруспиите се гърчат около италианците , и е зазавиждал... :)

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 окт 2009 19:16

nerak написа:Има сделка, няма сделка, ще полудея вече. Да идва вече мача с ЦСКА и ще разберем. А Бекяров защо чак сега се обажда?! Много ми е интересно...

Трябва да го разберем по-рано от мача с ЦСКА
Кво правим ако не стане ясно до тогава? Аз не приемам Ботев с христолов, ако ще и с тези италианци, които не са лоши.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 11 окт 2009 19:16

бряговския бек да гние в страшни мъки ако това е някъв генерален цирк !!!!!!

Върни се в “Архив”