Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Smart_za_govedata

Re: Въпрос към щастливите "сини" фенове

Мнениеот Smart_za_govedata » 10 май 2009 19:56

Enravota написа:
ALEX_D_GREAT написа:и аз имам въпрос към сините фенове.

Знаете ли под кой номер ще е калъвката която ще вземете тази година? :mrgreen:

хаха, хитруга! с тия купувания на мачове няма се учудя ;) но се видя че сте смешни... от едно време сте така сателити, сателити 1 мач идва 7:2 или нещо подобно, лъсват ви чорбарските уреждания и ставате шампиони :) Ще дойде ден когато ще живеем в правова държава и ще отлетите при Дукла!

А понеже вие играете най-истинския футбол, затова срамихте България миналата година-и при вас се видя и ви лъснаха кирливите ризи!Но за минаро да не говорим.Кажете не ви ли е срам да продавате мача така на Пирин,големите Левски!Т.е. вие не го продадохте,а не играхте нарочно!Кажете как така нямаше никаква връзка между играта ви със Сливен и Пирин и тази с ЦСКА!Не казваите,че заряда за ЦСКА е друг.То като не можеш и си куц,и заряд и надъхване нестава!Кажете не ви ли е срам за продадения мач с Пирин!Или за вас е от значение да биете само чорбата А?Иначе честита победа,заслужихте я,колкото и да ме боли да го кажа!

pensioner

Re: РАВЕН БРОЙ ТОЧКИ

Мнениеот pensioner » 10 май 2009 19:56

ALEX_D_GREAT написа:ххххаха - наивник. ок - вервай си. ама да знаеш, че повече ще те боли накрая. :mrgreen:

Аз ли съм наивник бе,приятел :) . :?: :!: :?:

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 10 май 2009 19:58

Иначе не ми гледайте името,пиша от друг профил!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 май 2009 19:59

И само ЛЕВСКИ обичаме те :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

koi4i

Re: ЦСКА-ЛЕВСКИ 0:2 вижте какво значи идеята ЛЕВСКИ

Мнениеот koi4i » 10 май 2009 19:59

Еми всъщност не стана във въображението ми.Вие стабилно си се сдухахте,а вашия отговор ми беше през половия орган предвид резултата и ми бяхте доста смешни :D:D:D
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 19:59

не си ти наивник - синия фен е наивник, че вярва,че ще изпуснем титлата. нема такъв филм. 4 финала за ШЛ ще се играят както го каза пифа. да не говорим за друго....
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 10 май 2009 20:00

Що ми триете мнението а на оня отворения smash ли е къв е му стой , и пак казвам да внимава какво говори да не го вадя от монитора смешника

dakota
Контакти:

КРИВИЯ ТВЪРД ТИТУЛЯР СРЕЩУ цска

Мнениеот dakota » 10 май 2009 20:00

та картона за сашо е седми в този шампионат при девети пропуска 2 мача. ТАКА че червени синия идол излиза на тича

pensioner

Мнениеот pensioner » 10 май 2009 20:00

Виж,ако противниците ни се хвърлят и на 200%,а ние играем и на 90% от възможностите си,сме шампиони,но въпросът е дали няма съдиите да се намесят,а също така и дали момчетата ще се дигнат след загубата с 0:2 от Левски вчера.

pensioner

Мнениеот pensioner » 10 май 2009 20:02

ALEX_D_GREAT написа:не си ти наивник - синия фен е наивник, че вярва,че ще изпуснем титлата. нема такъв филм. 4 финала за ШЛ ще се играят както го каза пифа. да не говорим за друго....

алекс,колега,ние с теб май сме единствените оптимисти -трезвогледащи на нещата армейски фенове,а тия ни викат,че сме болни и комплексари.Но да не ти пука.Айде чао от мене и само ЦСКА :) :!:

Върни се в “Архив”