Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Адвокат Петър Стойчев: Христолов играе Болшой театър с итали

Мнениеот bucky_barabata » 07 окт 2009 22:43

И тая новина смукана от пръстите. Нещо ново да е казано в това интервю? Не. Има съдебно производсво срещу Селския заради тва, че не джироса акциите на Кръстева и сега тя си иска обратно парите. Елементарно. Невъзжмоно е италианците да не са видели това, следователно те са подготвили съответана сума за решаването на този въпрос. Просто интервюто е взето от циганин, фен на Локомотив. Казвам го не за да се заяждам, а защото и двете са неуспорими факти.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 22:45

bucky_barabata написа:И тая новина смукана от пръстите. Нещо ново да е казано в това интервю? Не. Има съдебно производсво срещу Селския заради тва, че не джироса акциите на Кръстева и сега тя си иска обратно парите. Елементарно. Невъзжмоно е италианците да не са видели това, следователно те са подготвили съответана сума за решаването на този въпрос. Просто интервюто е взето от циганин, фен на Локомотив. Казвам го не за да се заяждам, а защото и двете са неуспорими факти.

++

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 07 окт 2009 22:53

Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 07 окт 2009 22:56

Спокойно, Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора им от Дебелата, следователно запора е нищожен. Ако Селския не е прехвърлил акциите си преди запора, тогава ще трябва да се плати и на нея или да се предложи друг запор примерно банкова гаранция и който спечели делото той ще вземе парите. Това интервю ми прилича на покана за преговори с италиянците, но ако Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора тези напъни са напълно безмислени и Дебелата ще трябва да продължи да си води делото срещу Селския и ако спечели/което изобщо не е сигурно в предвид отдалечеността от властта на ДПС/ ще трябва да насочи изпълнението към друго негово имущество.

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:00

Канар написа:Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....

ако има италянци,плащат на дебелата и всичко е нормално.нормално е адвоката да ги потсети за парите които селския дължи

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:00

Канар написа:Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....

Ами аз преди време писах че Боби го интересуват само кинтите ( сайта е негов ) ама някой почнаха да ме обвиняват че го упреквам неправомерно и че той бил единственият който правил нещо против селяка. Да прави! Аз това не споря. Но вече селското го няма а Боби няма интерес в това, защото вече 100 хилки са химера за него!
ИзображениеИзображение

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:02

rump_shaker написа:

Ами аз преди време писах че Боби го интересуват само кинтите ( сайта е негов ) ама някой почнаха да ме обвиняват че го упреквам неправомерно и че той бил единственият който правил нещо против селяка. Да прави! Аз това не споря. Но вече селското го няма а Боби няма интерес в това, защото вече 100 хилки са химера за него!

защо да са химера

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 07 окт 2009 23:07

Съгласен съм с кан1912. Това интервю е признак на слабост. Ако са толкова убедени, че ще спечелят, за какво им е да дават интервюта и да се крият зад адвоката. Нека си спечелят в съда, а пък с обжалванията след две години да дойдат да си търсят акциите. Другото, което не мога да разбера е какви претенции може да има Кръстева след като самата тя се отказа от сделката. Това ще стане ясно като се публикува договора. Шилев това дело ще го спечели.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:11

Dib, всъщност те не са химера, все пак Боби може да си съди защото това си е негово право, но Боби беше обещал публично да снеме всички обвинениа акоима нов собственик на клуба. Само че в на Боби изказването явно не фигурираше варианта, новите собственици да са различни от Ирен. И сега той, както обеща, трябва да си свали обвиненията за да не навреди на клуба. От тук е логично да си помисля че Боби няма да иска да вярва на тази сделка, защото 100 хилки са си 100 хилки и никой не може да ме убеди че той е истински фен на Ботев, и ще загърби парите
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 07 окт 2009 23:12

kan1912 написа:Спокойно, Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора им от Дебелата, следователно запора е нищожен. Ако Селския не е прехвърлил акциите си преди запора, тогава ще трябва да се плати и на нея или да се предложи друг запор примерно банкова гаранция и който спечели делото той ще вземе парите. Това интервю ми прилича на покана за преговори с италиянците, но ако Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора тези напъни са напълно безмислени и Дебелата ще трябва да продължи да си води делото срещу Селския и ако спечели/което изобщо не е сигурно в предвид отдалечеността от властта на ДПС/ ще трябва да насочи изпълнението към друго негово имущество.

Аз си мисля че италиянчетата 100% знаят за тези пари които имат да се дават на Кръстева и те ще се дадът, селянина гаранция ги е включил в сделката - понеже не е искал да рискува и после да ги търсят от него!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”