Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bucky_barabata
- Контакти:
Re: Адвокат Петър Стойчев: Христолов играе Болшой театър с итали
И тая новина смукана от пръстите. Нещо ново да е казано в това интервю? Не. Има съдебно производсво срещу Селския заради тва, че не джироса акциите на Кръстева и сега тя си иска обратно парите. Елементарно. Невъзжмоно е италианците да не са видели това, следователно те са подготвили съответана сума за решаването на този въпрос. Просто интервюто е взето от циганин, фен на Локомотив. Казвам го не за да се заяждам, а защото и двете са неуспорими факти.
- PLOVDIV PEE 1912
bucky_barabata написа:И тая новина смукана от пръстите. Нещо ново да е казано в това интервю? Не. Има съдебно производсво срещу Селския заради тва, че не джироса акциите на Кръстева и сега тя си иска обратно парите. Елементарно. Невъзжмоно е италианците да не са видели това, следователно те са подготвили съответана сума за решаването на този въпрос. Просто интервюто е взето от циганин, фен на Локомотив. Казвам го не за да се заяждам, а защото и двете са неуспорими факти.
++
Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....
Спокойно, Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора им от Дебелата, следователно запора е нищожен. Ако Селския не е прехвърлил акциите си преди запора, тогава ще трябва да се плати и на нея или да се предложи друг запор примерно банкова гаранция и който спечели делото той ще вземе парите. Това интервю ми прилича на покана за преговори с италиянците, но ако Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора тези напъни са напълно безмислени и Дебелата ще трябва да продължи да си води делото срещу Селския и ако спечели/което изобщо не е сигурно в предвид отдалечеността от властта на ДПС/ ще трябва да насочи изпълнението към друго негово имущество.
Канар написа:Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....
ако има италянци,плащат на дебелата и всичко е нормално.нормално е адвоката да ги потсети за парите които селския дължи
- rump_shaker
- Контакти:
Канар написа:Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....
Ами аз преди време писах че Боби го интересуват само кинтите ( сайта е негов ) ама някой почнаха да ме обвиняват че го упреквам неправомерно и че той бил единственият който правил нещо против селяка. Да прави! Аз това не споря. Но вече селското го няма а Боби няма интерес в това, защото вече 100 хилки са химера за него!

rump_shaker написа:Канар написа:Това което ме дразни най-много е че тези боклуци, които са продуцирали статията и са я публикували в техния си сайт се правят на фенове на отбора, а гледат само да разтурят и малкото направено до момента. За тях беше най-добре отборът да бъде изваден от групата, а те на бял кон да дойдат да управляват с някакакви пари от незнайно къде. Пълни боклуци. Замириса им на мангизи и се пръкнаха. Хубаво е че някои от нашите фенове са ги разкрили вече, макар че тука се подвизават и такива от тяхната им групичка. А и между другото, няма вече никаква Кръстева....
Ами аз преди време писах че Боби го интересуват само кинтите ( сайта е негов ) ама някой почнаха да ме обвиняват че го упреквам неправомерно и че той бил единственият който правил нещо против селяка. Да прави! Аз това не споря. Но вече селското го няма а Боби няма интерес в това, защото вече 100 хилки са химера за него!
защо да са химера
Съгласен съм с кан1912. Това интервю е признак на слабост. Ако са толкова убедени, че ще спечелят, за какво им е да дават интервюта и да се крият зад адвоката. Нека си спечелят в съда, а пък с обжалванията след две години да дойдат да си търсят акциите. Другото, което не мога да разбера е какви претенции може да има Кръстева след като самата тя се отказа от сделката. Това ще стане ясно като се публикува договора. Шилев това дело ще го спечели.
- rump_shaker
- Контакти:
Dib, всъщност те не са химера, все пак Боби може да си съди защото това си е негово право, но Боби беше обещал публично да снеме всички обвинениа акоима нов собственик на клуба. Само че в на Боби изказването явно не фигурираше варианта, новите собственици да са различни от Ирен. И сега той, както обеща, трябва да си свали обвиненията за да не навреди на клуба. От тук е логично да си помисля че Боби няма да иска да вярва на тази сделка, защото 100 хилки са си 100 хилки и никой не може да ме убеди че той е истински фен на Ботев, и ще загърби парите

- botev_1912
- Контакти:
kan1912 написа:Спокойно, Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора им от Дебелата, следователно запора е нищожен. Ако Селския не е прехвърлил акциите си преди запора, тогава ще трябва да се плати и на нея или да се предложи друг запор примерно банкова гаранция и който спечели делото той ще вземе парите. Това интервю ми прилича на покана за преговори с италиянците, но ако Селския е прехвърлил акциите си в Ботев на свое приближено лице преди запора тези напъни са напълно безмислени и Дебелата ще трябва да продължи да си води делото срещу Селския и ако спечели/което изобщо не е сигурно в предвид отдалечеността от властта на ДПС/ ще трябва да насочи изпълнението към друго негово имущество.
Аз си мисля че италиянчетата 100% знаят за тези пари които имат да се дават на Кръстева и те ще се дадът, селянина гаранция ги е включил в сделката - понеже не е искал да рискува и после да ги търсят от него!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]