Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivan4o5
Контакти:

Re: Въпрос към щастливите "сини" фенове

Мнениеот ivan4o5 » 10 май 2009 19:33

много нещастни станахте от вчера насам ве :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 май 2009 19:33

Някой ден ще ви изкарам на яве имената,лигльовци мръсни.Мислите си ,че като сте у вас и пишете простоиите си сте недосегаеми,а?Е,мислете си.....
Изображение Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 10 май 2009 19:33

Най-радостното от вчера знаете ли според мен кое е?-Че се видя,че имаме супер футболисти на резервната скамейка!!!За мен вчера беше преломен момент за Левски,това са Христов,Това е ЗеСуарес,това е Цачев,дори и Да Коща/поне на мен ми хареса/...тоест имаме добри готови играчи,защитата почти не сбърка,за Митрев какаво да говорим?...Поредната звезда на вратата излязъл от школата,все едно гледах Касияс!Просто КОЛЕКТИВ,КОЛЕКТИВ,КОЛЕКТИВ-това е моят ЛЕВСКИ,такъв искам да го виждам!БРАВО ,ВИЕ СТЕ МЪЖЕ!!!Все пак нека Велев си остане помощник ,защото този отбор е с потенциал за Европа,да не пропусна и Тасевски-такива пасове дават в Бразилия!/за втория гол/...Сърмов надскочи себе си,Гаджев-също,просто колектив,просто отборът ,който обичам!!!А за създадения след преврата от 1944 отбор -както е речено-"За умрелия или добро,или нищо",е от мен да мине-НИЩО!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 19:34

Armeeca31 написа:Чекайте бе Гонзо да не е по голям от треньора, та какъв е той да решава дали ще играе. До колкото знам Кокала ви е треньор и той има последната дума. Кво е казал Гонзо на Треньора - кой си ти да ми казваш дали мога да играя или не !!! Кокал Кокал жалък си въпреки че ни би .

Е не помниш ли как взе топката срещу БАТЕ БОРИСОВ и би дузпата макар, че требваше да я бие Димитров май. Вуцата скачаше като скакалец около скамейката ама Кур.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 19:35

smash_the_reds написа:Някой ден ще ви изкарам на яве имената,лигльовци мръсни.Мислите си ,че като сте у вас и пишете простоиите си сте недосегаеми,а?Е,мислете си.....

тоя па интернет хулиган - слагай нинджата и започвай битката.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 10 май 2009 19:39

Няма по-тъп въпрос!!!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 19:44

DrAvalanche написа:
pensioner написа:Ей,мистър калъвка,много си оригинален бе,айде радвай се ,че пак бихте "чорбата" макар и със съдията( ;) ) (и други ръководни фактори).Защото ние сме гордостта на България.Кой ли пак е втори-Левски пак са втори :D :D :D

Трябва ли да си неграмотен за да си прасе, или при тебе и алекс комплекса това е бонус към свинщината?

хвана ни в крачка - нема спор. досега не се бях замислял как се пише това. все пак тази дума ни е доста чужда. :mrgreen:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

РАВЕН БРОЙ ТОЧКИ

Мнениеот turbogena » 10 май 2009 19:45

Някой знае ли каква е процедурата в България за определяне на шампиона при равен брой точки м/у първите два отбора (цска и ЛЕВСКИ) :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: РАВЕН БРОЙ ТОЧКИ

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 19:46

директни двубои

после голова разлика

ама няма нужда да го знаеш това.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 10 май 2009 19:46

Момчета, не им обръщайте внимание на пенсията и алекс. Влезте им в положение, те са обезумели от мъка :D
Save Ukraine!

Върни се в “Архив”