Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Clarion написа:аз си мисля, че Генов има ясна идея какво да прави със защитата ни в мача с Левски - до сега не сме падали с разлика, отдава му се да играем така, че срещу по-силните да падаме с малко
Mourinio написа:Clarion написа:аз си мисля, че Генов има ясна идея какво да прави със защитата ни в мача с Левски - до сега не сме падали с разлика, отдава му се да играем така, че срещу по-силните да падаме с малко
Изобщо не е наясно ако питаш мен, нито в една контрола не пусна централна двойка защитници, които могат да играят в това тежко гостуване, тотално безхаберие, вижте примерно един Капело след като наказаха Рууни да пропусне първите мачове от Европейското, не го викна в контролите след квалификациите и дори обмисляше изобщо да не попадне в групата за самото Европейско, а тоя нашия измислен ''сър'' всеки мач с Александров и Колев, поне един път не пусна централните защитници в контролите, които ще играят срещу Левски, а като каза, че не сме падали с разлика, загубата от полския слабак Ягелония с 4:0 какво еили може би само срещу силните му се отдава да падаме с малко, а срещу слабаците с много
Готвача написа:Mourinio написа:Clarion написа:аз си мисля, че Генов има ясна идея какво да прави със защитата ни в мача с Левски - до сега не сме падали с разлика, отдава му се да играем така, че срещу по-силните да падаме с малко
Изобщо не е наясно ако питаш мен, нито в една контрола не пусна централна двойка защитници, които могат да играят в това тежко гостуване, тотално безхаберие, вижте примерно един Капело след като наказаха Рууни да пропусне първите мачове от Европейското, не го викна в контролите след квалификациите и дори обмисляше изобщо да не попадне в групата за самото Европейско, а тоя нашия измислен ''сър'' всеки мач с Александров и Колев, поне един път не пусна централните защитници в контролите, които ще играят срещу Левски, а като каза, че не сме падали с разлика, загубата от полския слабак Ягелония с 4:0 какво еили може би само срещу силните му се отдава да падаме с малко, а срещу слабаците с много
Генов е орисан да пада с по 4-0.Все пак да не забравяме мача с Калярито съвсем в началото на кариерата му в Черно море.Но за защитата си напълно прав.Поне две контроли трябваше да играе с вероятната двойка ЦЗ.Ама явно и на него още не му е ясно кои ще са тея двамата хубавци.То не че на някой от форума му е ясноо де.
Винаги ще бъдем изненадани с нещо.Според мен най добрия вариант си е Мишо на бека в дясно,Сашето в ляво,а в средата Християн и Живко.Защото като гледам какво се мъчи да играе Левски,така ще ни е най лесно.А има и вариант с Камазола в защита,а в центъра Жоро и Жоро,или Жоро и Симеонов.Но наистина варианта с Миро като десен халф е най добре,защото е с неизчерпаема енергия.И не се плаши да мачка.Заради Дончо е най добре зад него ад е Сашко,защото нали не си мислите че някой друг ще е титуляр?Малко остана,ще видим какви ги е замислил Генов.
Ботев Пловдив ще вземе Адемар от ЦСКА, твърди Спортал. След прибирането на "червените" от Либия играчът ще се присъедини към лагера на "канарчетата".
Ръководството на тима от "Армията" се разделя с бранителя, за да освободи място на чужденец извън ЕС. Не е изключено обаче Адемар да се върне през лятото на "Армията". Неговото място на левия бек почти сигурно ще заеме Марко Рамос, който е на крачка от ЦСКА.
blue avalanche написа:Ако Живко излезе на родния "Г.Аспарухов" срещу сините фанелки и сините фенове,знаеш ли как ще му се "огънат карачките"?Ако Генов претендира да има поне малко понятие от психология,Живко не трябва да е в групата изобщо!Така както Димов не беше за мача на Тича...
morqche написа:blue avalanche написа:Ако Живко излезе на родния "Г.Аспарухов" срещу сините фанелки и сините фенове,знаеш ли как ще му се "огънат карачките"?Ако Генов претендира да има поне малко понятие от психология,Живко не трябва да е в групата изобщо!Така както Димов не беше за мача на Тича...
Димов не беше ли резерва на Тича ? защото преди мача загряваше с другите.
blue avalanche написа:morqche написа:blue avalanche написа:Ако Живко излезе на родния "Г.Аспарухов" срещу сините фанелки и сините фенове,знаеш ли как ще му се "огънат карачките"?Ако Генов претендира да има поне малко понятие от психология,Живко не трябва да е в групата изобщо!Така както Димов не беше за мача на Тича...
Димов не беше ли резерва на Тича ? защото преди мача загряваше с другите.
Възможно е!Изказах се малко наизуст.Но,така или иначе,не участва в мача.
morqche написа:жалко, че ни осакатиха защитата некадърните чернодрешковци но се надявам да измъкнем точица
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта