Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Parmalat » 11 яну 2012 12:42

topchaki написа:Чакаме с нетърпение новини от Бургас.Най добре според мен да е пакетче (Жагурта Хамрун - Жужу и Анисе Андрианантенайна Абел )това разбира се е мое мнение.

И двамата имат договори за 2 години и половина с нас.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 11 яну 2012 12:59

Parmalat написа:
topchaki написа:Чакаме с нетърпение новини от Бургас.Най добре според мен да е пакетче (Жагурта Хамрун - Жужу и Анисе Андрианантенайна Абел )това разбира се е мое мнение.

И двамата имат договори за 2 години и половина с нас.

А Анисе що си тръгна? щом има договор.. :?: :mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 яну 2012 14:11

Анеси са го дали на ФИФА, тоя нещо откачи, като Мукаси навремето и отиде да прави магазин в ЮАР.За Жужу много пара искат тия 600 000 евра не знам някой в България да им ги плати, а и не си струва според мен.Толкова ли не намериха по Франция и Португалия, Бардон каза ,че им бил намерил обаче никой не му се обаждал и се обиди.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 11 яну 2012 14:24

Какво се случва с Левски ?
Днес сме 11 а няма новини,Тонев беше казал,че ще говори на 10!
Първия лагер почти свърши а нови попълнения няма,не знам какво да си мисля вече :evil: !

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 11 яну 2012 14:26

TodorT написа:
BadBoy написа:Дани Младенов не е лош футболист и в контролите обикновено става голмайстор, но след това в официални мачове не е същият, така че от контроли изводи могат да си направят само хора занимаващи активно с футбол.
Та така за Коен, не натоварвайте млади момчета с излишни очаквания, защото това им тежи, а ако си мислите, че те не четат вся и всьо в нета се лъжете ;)

Не съм съгласен с теб.... Дани Младенов започна много нахъсано и направи прекрасни мачове за Левски не само в контролите, но и в началото на миналия сезон. Вкара и няколко гола в ЛЕ, беше основен играч, но изведнъж нещо стана с формата му.... мотивацията ли му спадна :roll: Не знам, но дръпна ръчната нещо.... дано сега си върне формата :)

:roll: Моите уважения но Дани Младенов срещу ЦСКА и в този и в предишния му мач не е финтирал нито веднъж противник от което следва че няма и нито едно центриране в наказателното поле.......а за удари отправени към вратата да не говориме.Та с две думи........НЕ СТАВА ЗА ЛЕВСКИ.......каква е ползата да изпъкнеш срещу Миньоро когато в най важния мач за нас СИНИТЕ фенове да играеш ганкиното срещу червените?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 яну 2012 14:26

Дано не е истина,че ще се разделяме с Арс.Според мен е много добър футболист.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 11 яну 2012 14:31

B__A__N__DA__TA написа:Взехте ли вече Жужу и оня беглец от Мадагаскар 3

А ваште от Оеденезе пристигнаха ли вече....или викаш за кво са ни па тея.........че нали се завърна звездата на отбора Коце Ианев :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2012 15:50

NO MERCY написа:Какво се случва с Левски ?
Днес сме 11 а няма новини,Тонев беше казал,че ще говори на 10!
Първия лагер почти свърши а нови попълнения няма,не знам какво да си мисля вече :evil: !

"Новият член на ръководството на Левски - Иво Тонев, за първи път ще говори официално утре. В официалния сайт на "сините" беше пуснато съобщение, от което става ясно, че новият председател на УС на клуба ще даде пресконференция от 15:30 ч на 12 януари. Novsport.com ще предаде на живо срещата с журналисти! Ето какво пише в клубния сайт на Левски:

"Уважаеми колеги, утре - 12.01.2012 година от 15,30 часа, в конферентната зала в общежитието на стадион „Георги Аспарухов", ще се проведе брифинг с участието на г-н Иво Тонев. На пресконференцията новият член в ръководството на клуба ще отговори на вашите въпроси, свързани с бъдещата му работа в Левски." "
Както виждаш,Тонев откликна на твоя зов и ще говори утре.Така добре ли е?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2012 15:51

"Левски продава Арш в Румъния, пише "Меридиан Мач"

Нападателят на Левски Сьорд Арш е много близо до трансфер в Румъния, научи "Меридиан мач". В момента ръководството на сините преговаря с тим от северната ни съседка, най-вероятно елитният Търгу Муреш. Очаква се до края на седмицата сделката да бъде финализирана. Левски прави всичко възможно да се раздели със Сьорд Арш, след като нападателят разочарова с изявите си през първия дял на сезона. Трансферът на холандеца е важен, защото по този начин ще се освободи дял от бюджета за заплата за нов класен нападател."

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 11 яну 2012 16:12

blue avalanche написа:"Левски продава Арш в Румъния, пише "Меридиан Мач"

Нападателят на Левски Сьорд Арш е много близо до трансфер в Румъния, научи "Меридиан мач". В момента ръководството на сините преговаря с тим от северната ни съседка, най-вероятно елитният Търгу Муреш. Очаква се до края на седмицата сделката да бъде финализирана. Левски прави всичко възможно да се раздели със Сьорд Арш, след като нападателят разочарова с изявите си през първия дял на сезона. Трансферът на холандеца е важен, защото по този начин ще се освободи дял от бюджета за заплата за нов класен нападател."

Леле,щял да освободи бюджета сигурно а 10 мил.го продаваме :o :lol: :lol:

Върни се в “Архив”