topchaki написа:Чакаме с нетърпение новини от Бургас.Най добре според мен да е пакетче (Жагурта Хамрун - Жужу и Анисе Андрианантенайна Абел )това разбира се е мое мнение.
И двамата имат договори за 2 години и половина с нас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
topchaki написа:Чакаме с нетърпение новини от Бургас.Най добре според мен да е пакетче (Жагурта Хамрун - Жужу и Анисе Андрианантенайна Абел )това разбира се е мое мнение.
Parmalat написа:topchaki написа:Чакаме с нетърпение новини от Бургас.Най добре според мен да е пакетче (Жагурта Хамрун - Жужу и Анисе Андрианантенайна Абел )това разбира се е мое мнение.
И двамата имат договори за 2 години и половина с нас.
TodorT написа:BadBoy написа:Дани Младенов не е лош футболист и в контролите обикновено става голмайстор, но след това в официални мачове не е същият, така че от контроли изводи могат да си направят само хора занимаващи активно с футбол.
Та така за Коен, не натоварвайте млади момчета с излишни очаквания, защото това им тежи, а ако си мислите, че те не четат вся и всьо в нета се лъжете
Не съм съгласен с теб.... Дани Младенов започна много нахъсано и направи прекрасни мачове за Левски не само в контролите, но и в началото на миналия сезон. Вкара и няколко гола в ЛЕ, беше основен играч, но изведнъж нещо стана с формата му.... мотивацията ли му спаднаНе знам, но дръпна ръчната нещо.... дано сега си върне формата
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
B__A__N__DA__TA написа:Взехте ли вече Жужу и оня беглец от Мадагаскар 3
NO MERCY написа:Какво се случва с Левски ?
Днес сме 11 а няма новини,Тонев беше казал,че ще говори на 10!
Първия лагер почти свърши а нови попълнения няма,не знам какво да си мисля вече!
blue avalanche написа:"Левски продава Арш в Румъния, пише "Меридиан Мач"
Нападателят на Левски Сьорд Арш е много близо до трансфер в Румъния, научи "Меридиан мач". В момента ръководството на сините преговаря с тим от северната ни съседка, най-вероятно елитният Търгу Муреш. Очаква се до края на седмицата сделката да бъде финализирана. Левски прави всичко възможно да се раздели със Сьорд Арш, след като нападателят разочарова с изявите си през първия дял на сезона. Трансферът на холандеца е важен, защото по този начин ще се освободи дял от бюджета за заплата за нов класен нападател."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта