MuFc1878 написа:Фади, Дрогба откъде я изкара тая играВсе едно е на 25...зарежи. Коста има да си води бележки от него.
Той на 25 не беше толкова добър
Както казваше Сиси, класиката си е класа, кво да ти кажа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Фади, Дрогба откъде я изкара тая играВсе едно е на 25...зарежи. Коста има да си води бележки от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

0007 написа:Тамън навлезе в убийствена форма и веднага контузия,жалко!![]()
Преспокойно може да играе на нивото на ботовете,ама тия контузии му скапват поне 2-3 месеца на сезон.
Иначе това е много лоша новина за челсистите - без Агуеро шансовете за отпадане от ШЛ на Сити се увеличават,а е хубаво да си цъкат и напролет в турнира,барем позагубят точки във ВЛ покрай елиминациите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
sunscres92 написа:Според вас колко английски отбора ще се класират към 1/8 финалите за ШЛ, за сега са 2 - според мен и толкова ще си останат, според вас?
smoothc написа:1-0/2-0/0-0/1-1...тук-там 3:0...Да,всичко това излезе печелившо,но за мен лично титлите на Сити от 2012 и 2014 са доста по-стойностни,най-вече от чисто футболна гледна точка и динамика на играта.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:smoothc написа:1-0/2-0/0-0/1-1...тук-там 3:0...Да,всичко това излезе печелившо,но за мен лично титлите на Сити от 2012 и 2014 са доста по-стойностни,най-вече от чисто футболна гледна точка и динамика на играта.
Едните стават шампиони в последната секунда с немалка доза шанс,другите мачкат всичко по пътя си - не мисля,че може да има спор кое е по-стойностноПо-атрактивно може би,но не и по-стойностно. Да не говорим,че дори титлата през 2010 на Челси не отстъпва на тези на Сити,неслучайно и рекордът от 103 гола надали ще бъде подобрен в скоро време.За мен тя е най-добрата откъм атракция и динамика измежду тези на Сити и Челси
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:0007 написа:smoothc написа:1-0/2-0/0-0/1-1...тук-там 3:0...Да,всичко това излезе печелившо,но за мен лично титлите на Сити от 2012 и 2014 са доста по-стойностни,най-вече от чисто футболна гледна точка и динамика на играта.
Едните стават шампиони в последната секунда с немалка доза шанс,другите мачкат всичко по пътя си - не мисля,че може да има спор кое е по-стойностноПо-атрактивно може би,но не и по-стойностно. Да не говорим,че дори титлата през 2010 на Челси не отстъпва на тези на Сити,неслучайно и рекордът от 103 гола надали ще бъде подобрен в скоро време.За мен тя е най-добрата откъм атракция и динамика измежду тези на Сити и Челси
отделно взехме 6 от 6 срещу топ 4, което скоро едва ли ще стане отново![]()

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта