iliev72 написа:И кога за последно Ферари са имали двойка млади пилоти , че нещо не си спомням.До колко имам спомен последният млад пилот който е карал в Ферари е Маса.
А това май беше преди 10-на години или се лъжа ?!
Никога не е късно за промяна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:И кога за последно Ферари са имали двойка млади пилоти , че нещо не си спомням.До колко имам спомен последният млад пилот който е карал в Ферари е Маса.
MuFc1878 написа:iliev72 написа:И кога за последно Ферари са имали двойка млади пилоти , че нещо не си спомням.До колко имам спомен последният млад пилот който е карал в Ферари е Маса.
Никога не е късно за промянаС младоците няма да ги има отборните заповеди, ще карат наравно! Аз съм "за" такава рокада в пилотския състав.
iliev72 написа:![]()
![]()
Това е вица на деня
![]()
![]()
Ферари с млади пилоти без отборни заповеди
![]()
![]()
Alonso_Massa написа:Колега, ти гледай Макларън, че там хич не са добре нещата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Днес Матиачи в интервю за СкайФ1 потвърди и двамата за 2015 така че немаме промяна за догодина
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:
Това да жертват мощност на двигателя за сметка на аеродинамиката тази година беше огромна грешка, да видим догодина...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта