Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот zlobul » 27 май 2013 12:21

Тара и Тоньо са мърши с голямо "М" .
Само Левски ! Нямам друго какво да кажа .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2013 12:50

zlobul написа:Тара и Тоньо са мърши с голямо "М" .
Само Левски ! Нямам друго какво да кажа .

Те с какво точно са виновни, че не можахте да победите Славия?
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 май 2013 14:45

W84me написа:Ей, ревльовци! Психо-атаките ви срещу ЛЕВСКИ няма да ги бъде! Тази година всеки един отбор попадна под секирата на сините, въпреки постоянните ви опити да се разклати отбора! Сега и Славия можели да вземат нещо на Левски на Герена, пред стадион, пукащ се по шевовете и шампионска титла на пистата! Това няма как да стане, дори истинските Меси и Роналдо да заменят българските си копия от Славия!

:lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 май 2013 15:01

daniel875 написа:Сигурен съм, че с падането на ГЕРБ "Лудогорец" ще се сгромоляса. Просто използваха последните си шансове. Не мисля, че "Левски" ще са толкова зависими от Бойко Борисов. Не е и редно.
Иначе наистина серията е две години и половина - от есента на 2005 година до пролетта на 2008 година. Съдиите повече дразнеха, че не правеха тези неща през сезон 2006-2007. Имаше мачове, когато можеше това да се случи.
Както съм казвал обаче, защо се говори само за отсъдени или неотсъдени дузпи? Има незачетени голове, жълти картони, червени картони. Това също е важно. Много тенденциозно се говори.
Тази титла не струва. От доста години шампионското звание у нас не означава абсолютно нищо.

"Левски" е получил много повече от Бойко Борисов, отколкото Лудогорец, така че не говори глупости. Единственото, което Лудогорец е получил е една държавна земя, която се прехвърли към общината и там евентуално ще се строят някакви общежития за ДЮШ, което обаче е публично-частно партньорство. Всичко останало е частна многомилионна инвестиция и някое-друго процентче от червената (БСП) община. А при вас държавата удари едно рамо за един спонсор и натискаше за друг, при това огромен. По време на предизборнана кампания имаше и някяква агитация при вас...
По време на управлението на ГЕРБ Домусчиев не е придобил нищо значимо. Сделките са при предишни правителства - различни.
Недей глупашки да се водиш от това, че Бойко Борисов на три пъти ходи в Разград да реже ленти. Това си му е хоби на Пожарникаря, а инвеститорите обичат да вдигат повече шум като канят действащия премиер за церемонията.

А тази титла много бързо се обезцени за 15 минути ;) Струва си купата, престояла на един стадион и закарана на друг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 27 май 2013 15:07

OOH написа:БФС реши: Шампионската купа ще чака Герена
http://gong.bg/view_article.php?article_id=348341
Няма начин титлата да е на стадиона ни и да я изтървем. Лудите да се пукат от яд....... :lol: :lol:

Затова хората са казали не слагай тигана докато рибата е в морето! Дали сега лудите се пукаме от яд? Прекаленото самочувствие, увереност и арогантно поведение на някои хора от клуба изиграха лоша шега на ФК Леввски.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 май 2013 15:08

Понеже темата "Славия", която бе пусната преди малко бе заключена ще постна това, което бях написал там - тук!!!
.........................
Според мен проблема не е в това, че Славия немогат да спечелят нищо и затова го правят това - да "скачат", когато са "финаносво мотивирани" от трети клуб или пък "финансово демотивирани" от отбора срещу който играят... Напротив - Славия винаги, в последните поне 15 години са имали отбор, който СПОКОЙНО може да се бори, при това - всяка година, за призови места... Проблема на Славия е в това, че тези, които ги управляват им отреждат такава роля - да покажат за един полусезон, че могат да бият всеки и след това - всичко на тезгяха... Подобен проблем имат доста от отборите, които формират т.нар. "златна среда", но най-ярки примери са имено "Славия", доскоро Локо Сф, а и Локо Пд при Коко Динев показа миналата година, че може също да е добър "играч" на този "пазар".... Останалите също са в "играта", не се заблуждавайте!!! То това е и огромния проблем на БГ първенството... Въпроса е, че оттова страда ИМЕТО И РЕПУТАЦИЯТА на тези клубове и най-вече привържениците им!!! Бъдете сигурни, че никой оттях не иска отбора им да играе таква роля, а в БГ - предвид порочната практика буквално от създаването на "А" РФГ в края на 40-те на миналия век, почти всички отбори извън двата гранда са обречени да я "играят"!!!

Така че... Ако искате тези неща да се променят, трябва това нещо да бъде ИЗКОРЕНЕНО и ПЪРВИ негови поддръжници да са имено привържениците на двата големи гранда Левски и ЦСКА. Тези привърженици обаче, трябва да бъдат готови с това, че ако такива отбори играещи тези "роли" ги няма, то тогава е твърде вероятно техните любими отбори да не се класират на призовите места или в ЕКТ всяка година!!! Аз лично обаче си мисля, че тези привърженици не са готови затова!!! Т.е. проблема няма да се реши с премахването на отбори практикуващи "модела Славия", защото на тяхно място ще дойдат други! Просто те се "раждат" от ПОВЕДЕНИЕТО на самите ГРАНДОВЕ, които задължително държат да изграждат "мрежи от сателити", които да им помагат в борбата за призовите места!!! Чак, когато тези грандове осъзнаят, че това е ПОРОЧНА практика, която влияе пагубно дори за тях самите, то чак тогава можем да кажем, че имаме ИСТИНСКО ПЪРВЕНСТВО!!! Тогава, когато всеки един измежду отборите започне да играе за СЕБЕ СИ, а не за призовите места на един или мястото в "А" група на друг.... то - тогава първенството ни, може и да не бъде най-красивото, но определено ще бъде сред най-успорваните... Тогава може да бъдете сигурни, че до последно няма да е ясно нито - кой ще стне шампион... нито кой ще получи квота за ЕКТ.... нито кой ще изпадне.... ЕТО ТОГАВА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ И ХОРАТА ПО СТАДИОНИТЕ!!! Но не обвинявайте Славия затова... Затова са ВИНОВНИ ВСИЧКИ и най-вече ДВАТА ГРАНДА в желанието си винаги да бъдат в ТОП 3!!!
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2013 15:12

tsonpen написа:
daniel875 написа:Сигурен съм, че с падането на ГЕРБ "Лудогорец" ще се сгромоляса. Просто използваха последните си шансове. Не мисля, че "Левски" ще са толкова зависими от Бойко Борисов. Не е и редно.
Иначе наистина серията е две години и половина - от есента на 2005 година до пролетта на 2008 година. Съдиите повече дразнеха, че не правеха тези неща през сезон 2006-2007. Имаше мачове, когато можеше това да се случи.
Както съм казвал обаче, защо се говори само за отсъдени или неотсъдени дузпи? Има незачетени голове, жълти картони, червени картони. Това също е важно. Много тенденциозно се говори.
Тази титла не струва. От доста години шампионското звание у нас не означава абсолютно нищо.

"Левски" е получил много повече от Бойко Борисов, отколкото Лудогорец, така че не говори глупости. Единственото, което Лудогорец е получил е една държавна земя, която се прехвърли към общината и там евентуално ще се строят някакви общежития за ДЮШ, което обаче е публично-частно партньорство. Всичко останало е частна многомилионна инвестиция и някое-друго процентче от червената (БСП) община. А при вас държавата удари едно рамо за един спонсор и натискаше за друг, при това огромен. По време на предизборнана кампания имаше и някяква агитация при вас...
По време на управлението на ГЕРБ Домусчиев не е придобил нищо значимо. Сделките са при предишни правителства - различни.
Недей глупашки да се водиш от това, че Бойко Борисов на три пъти ходи в Разград да реже ленти. Това си му е хоби на Пожарникаря, а инвеститорите обичат да вдигат повече шум като канят действащия премиер за церемонията.

А тази титла много бързо се обезцени за 15 минути ;) Струва си купата, престояла на един стадион и закарана на друг.

Домуза беше един от най-доверените на Станишев, но се извъртя, като *урва! Станишев му даде хляба в ръцете на тоя, сега обаче е време Домуза да си плати. Познай какво ще стане с тоя, когато правителството стане факт!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 май 2013 15:40

Едната мърша (тоньо) даде отбой и е на път да се разкара от Левски за мое огромно удоволствие , а предполагам и на още половин Българиа и ако дбете калъфки са цената за това , аз съм готов да го преживея.
Ще кажа и на господата с "уговорените мачове" , че Левски доказа че е най-достойният отбор в България . Надрахме си основните конкуренти въпреки , че класата на отбора е под всякаква критика и ако искахме да станем шампиони по втория начин , мачовете с Монтана , Пирин , Славия щяха да са същите , като ЦСКА-Ботев или пък Лудогорец-Ботев след , който и двата отбора трябваше да бъдат изхвърлени от групата . Горд съм , че съм левскар и не съжалявам нито за една секунда в която съм бил на стадиона и съм дерял гърло за "сините" .

ПП: На "приятелките " ни които до онзи ден копаха гробове от яд , че Левски победи разград , искам да им кажа че имат поздрави от Деко и гредите на делиорманския стадион .
Ботев Пловдив реши титлата в България и това трябва да е ясно на всички . Тия от едно време са такива . Питайте по старите фенове на панчарево , колко титли им бяха поднесени на тепсия от въпросните.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2013 16:23

КЪДЕ СА ЛЕГЕНДИТЕ ВИ, ЖАЛКИ ЧОРБАРИ И ДЕЛИОРМАНЦИ?!
МОЖЕ ДА СИ КУПИТЕ ТИТЛИ, НО НЕ И ИСТОРИЯ!
МОЖЕ ДА ПЛАЩАТЕ НА ОТБОРИ, НО НЕ И НА ПУБЛИКА!
МОЖЕТЕ ДА НАПЪЛНИТЕ ВИТРИНИТЕ СИ С МНОГО КУПЕНИ ТРОФЕИ, НО ТРИБУНИТЕ ВИ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ПРАЗНИ!
ГЕРЕНА НИКОГА НЯМА ДА ОСЪМНЕ С ИЗКОПА ГРОБ ОТ ФЕНОВЕТЕ!
ЛЮБОВТА КЪМ ЛЕВСКИ Е КАЛЕНА В СЪРЦАТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ И В ПОБЕДИ, И В ЗАГУБИ И СЪЛЗИТЕ В ОЧИТЕ НИ СА ИСТИНСКИ - И ОТ РАДОСТ, И ОТ МЪКА!
ЗАЩОТО ЛЕВСКИ - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2013 16:34

zlobul написа:Едната мърша (тоньо) даде отбой и е на път да се разкара от Левски за мое огромно удоволствие , а предполагам и на още половин Българиа и ако дбете калъфки са цената за това , аз съм готов да го преживея.
Ще кажа и на господата с "уговорените мачове" , че Левски доказа че е най-достойният отбор в България . Надрахме си основните конкуренти въпреки , че класата на отбора е под всякаква критика и ако искахме да станем шампиони по втория начин , мачовете с Монтана , Пирин , Славия щяха да са същите , като ЦСКА-Ботев или пък Лудогорец-Ботев след , който и двата отбора трябваше да бъдат изхвърлени от групата . Горд съм , че съм левскар и не съжалявам нито за една секунда в която съм бил на стадиона и съм дерял гърло за "сините" .

ПП: На "приятелките " ни които до онзи ден копаха гробове от яд , че Левски победи разград , искам да им кажа че имат поздрави от Деко и гредите на делиорманския стадион .
Ботев Пловдив реши титлата в България и това трябва да е ясно на всички . Тия от едно време са такива . Питайте по старите фенове на панчарево , колко титли им бяха поднесени на тепсия от въпросните.

Трябва бая да сте изпаднали ако ви се налага да уреждате домакински мач с Монтана. Изобщо няма да питам и за врътката Ботев Враца/Славия/Левски защото ми е пределно ясно какъв ще е отговорът. Няма да отварям дума и за другите начини, за изгорелите съдии, сменени комисии и какво ли още не.
Не знам колко наивен трябва да е човек за да смята, че Ботев е решил каквото и да е, след като не можете да биете като домакин най-слабия отбор в А група или да не вземеш мач като този със Славия - домакини, публика като слънце, положения положения колкото щеш - защо не вкарахте още един гол? Ми ако не беше Везалов как точно Славия щяха да вкарат, след като цял мач нямаха нито един удар към вратата? Нали и ти не смяташ, че Петков е трябвало да ви пусне онова положение в 94мин.? И ако ви беше пуснал, тогава какво, щеше да напишеш колко заслужено и как въпреки всичко и всички сте шампиони??? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”