Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 16:14

BLUE CHAMPIONS написа:
Gonzi_407 написа:Ако обявят гонзо за треньор предлагам карта за сектор А, под козирката, идеални места, без пари на всеки желаещ да си трови нервите с тоя неграмотен типаж!

Хах, не става мой човек! За мойта карта, хората пари ми искат да ме отърват, ти очакваш безплатно да минеш. Не става! :)

Просто очаквам драстично падане на посещаемостта!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 27 мар 2012 16:15

Avanti_Ragazzi написа:Само ми преебаха почивката, писах си почивка за днес, четвъртък и понеделник другата седмица. Уговорихме се предварително да ходим до Ловеч в четвъртък. А сега кво стана на двама от пичовете, от нас четиримата, грам вече не им се ходи за тоя мач.Единият ми звани и вика сутринта, кво са да харчим пари за да гледаме Гонзо треньор, това бате нема да стене!!! Ай това ще постигнат с това назначение, ще отдръпнат страшно много хора от стадиона както беше есента. И на Герена ходиха само 500 човека.

така е! и това не е само единичен случай, а е при повечето истински левскари...
тея платените фенове на Батков са зад Гонзо, но тях всички ги знаем кои са и колко са...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 16:16

danibol написа:Какво предизвика тази загуба. Костов сбърка с оставката. Може и да са го накарали. Защо сега не върнат Мъри. Условията му са: без Гонзо, 15 000 заплата и Батков да му върне 100 000 от предишни дългове. За Гонзо няма кой да им се сърди много, а финанси в клуба има( толкова спонсори).

Какво го е накарало ли? Със сигурност пръст има т.нар. директори в Левски, които след мача за купата са почнали да му казват кой да играе, а Костов нали се водеше, че има чепат характер и каза, че ако има намеса в работата му, ще се махне. Ей това причината според мен и ако е така, мога само да му кажа браво.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 27 мар 2012 16:17

Аз пък ще продължа да си ходя на мачове и ще псувам Гаджев, Тасевски и Йовов при всяко докосване до топката.

Това е абсолютно предателство към отбора и към нас. Как може преди 3 дни по това време всеки нормален фен на Левски да си е мислел - "ей, утре излизаме, бием и сме първи", а днес - Гонзо пак треньор, ЦСКА първи...

Тези тримата предоха нас. И ако Тасевски си е наемник, а Йовов, знам ли, може и наистна вече толкова малко да може, то Гаджев, особено с това нагло поведение, съм го отписал.

Не че на тях им пука де. :)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 27 мар 2012 16:18

[center]Това е човека [/center]
[center]Изображение[/center]
[center][/center]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 27 мар 2012 16:19

Adramelech написа:
danibol написа:Какво предизвика тази загуба. Костов сбърка с оставката. Може и да са го накарали. Защо сега не върнат Мъри. Условията му са: без Гонзо, 15 000 заплата и Батков да му върне 100 000 от предишни дългове. За Гонзо няма кой да им се сърди много, а финанси в клуба има( толкова спонсори).

Какво го е накарало ли? Със сигурност пръст има т.нар. директори в Левски, които след мача за купата са почнали да му казват кой да играе, а Костов нали се водеше, че има чепат характер и каза, че ако има намеса в работата му, ще се махне. Ей това причината според мен и ако е така, мога само да му кажа браво.

+ Много правилно!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 мар 2012 16:19

NO MERCY написа:[center]Това е човека [/center]
[center]Изображение[/center]
[center][/center]

Интересна работа! Хасковлията за кое място се е хванал?
Последна промяна от hrclspr12 на 27 мар 2012 16:20, променено общо 1 път.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 27 мар 2012 16:19

RIR написа:Аз пък ще продължа да си ходя на мачове и ще псувам Гаджев, Тасевски и Йовов при всяко докосване до топката.

Това е абсолютно предателство към отбора и към нас. Как може преди 3 дни по това време всеки нормален фен на Левски да си е мислел - "ей, утре излизаме, бием и сме първи", а днес - Гонзо пак треньор, ЦСКА първи...

Тези тримата предоха нас. И ако Тасевски си е наемник, а Йовов, знам ли, може и наистна вече толкова малко да може, то Гаджев, особено с това нагло поведение, съм го отписал.

Не че на тях им пука де. :)

а ти не се ли замисляш кой им мъти главите на тези тримата? няма как сами да решат бойкот, ако нямат гръб в ръководството, разбирай Гонзо...
Гонзо стои зад всичко в Левски през последните три години, а то е само негативно

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 16:23

Anyway написа:
Adramelech написа:
blue avalanche написа:Ти сериозно ли мислиш,че "великите" ЙГТ ще се оставят Бардон да ги тренира?

Има го и този момент, но то по тая логика, Левски няма да има треньор, а някой послушко, който ще прави всичко само и само да се хареса на въпросното трио. Ако ръководството не са го разбрали това - това не говри добре за тях.

Една декларация за уволнение на "Светата троица" и ....

Няма как да стане,защото чакаме пари от тях(за тях)!Изкарали сме ги на сергията(Гаджев и Тасевски).Дисциплинарно уволнение на футболист,значи 2,5 години без футбол...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 16:23

ehh написа:Тонев да влезе във форума и да прочете настроенията за Гонзо, преди да го назначава за треньор :x

Да ама тарторите на агитката си го харесват, и не дават спръст да го пипнат

Върни се в “Архив”