Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Angel CFC » 11 мар 2012 20:50

christian825 написа:Честит Рожден Ден на Дрогба и от мен!
Дано да се разбере с ръководството за нов договор, има още какво да даде на Челси.
Пожелавам си да видим Дрогба и Торес заедно на терена срещу Наполи :evil:

+1 8-)

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 11 мар 2012 22:56

Честит Рожден Ден на Дрогба и от мен!Дано преподпише,защото може още да помогне на отбора!

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 11 мар 2012 23:15

Честно казано много ми е чудно какъв ще е състава срещу Наполи?!Също така не съм сигурен,че Луиз трябва да започне мача.По-скоро мисля,че ще е по-добре да се появи на почивката примерно.Да,добре изнася топката,но не можем да си позволим непремерени рискове!В първия мач срещу Наполи беше доста неуверен и това сериозно се отрази на представянето на защитата.Тери е ясно,че ще започне и ще поведе отбора,въпроса е кой ще бъде другия защитник до него.Аз лично бих заложил на Кейхил,който се намира в чудесна форма.

Според мен точно в този мач,налаганата от Ди Матео схема 4-2-3-1 е най-подходяща!Двама дефанзивни,които ще помагат много на защитата,като същевременно отбора ще е изключително опасен на бързи атаки,дори и центрирания.Големият въпрос тук е кой ще застане до Микел?Мейрелеш е наказан и аз лично силно се надявам Ди Матео да пусне Есиен и да не изневери на схемата си!С Есиен и Микел вътрешни халфове аз мисля,че ще сме бетон отзад и при добро представяне най-вече на бековете,можем да удържим Наполи.Лампард пред тях,Рамирес отдясно,Мата отляво,като същевременно ще помага в разиграването на Лампард,и Дрогба напред.Въпреки,че аз бих избрал Торес,Дрогба е човекът,който се намира в много добра форма,и е много по-опасен при центрирания,където е най-голямата слабост на Наполи.

В ШЛ на Стамфорд Бридж сме безкомпромисни този сезон!Отбелязали сме 10 гола и не сме допуснали нито един в 3-те домакински мача!Вярно,че Валенсия са по-слаби от Наполи,но аз вярвам,че можем да повторим представянето си от този мач.Мотивацията на играчите ще е огромна!Трябва и можем да ги отстраним!Просто трябва да вярваме!Напред Челси!!!

П.П.Някой ще пуска ли тема за мача с Наполи и кога?Ако е възможно утре да я направи,този който ще я пуска,защото да има повече време за коментари в нея.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 мар 2012 11:36

да не сте отписали мача, че няма тема ? По-принцип стигат и две емблеми за тема ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 мар 2012 12:26

Sardukar написа:да не сте отписали мача, че няма тема ? По-принцип стигат и две емблеми за тема ;)

Ми пускай тогава де :Д :Д
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 12 мар 2012 14:27

tatusindo написа:
Sardukar написа:да не сте отписали мача, че няма тема ? По-принцип стигат и две емблеми за тема ;)

Тема има от снощи.Опитах се за направя :) дано ви хареса и мача не е отписан надеждата умира последна :)
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 мар 2012 18:05

Gospodin0v написа:
tatusindo написа:

Тема има от снощи.Опитах се за направя :) дано ви хареса и мача не е отписан надеждата умира последна :)

Хубава тема си направил браво ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 12 мар 2012 18:39

Дано и резултата е хубав и класиращ Челси ...
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 мар 2012 21:29

Нещо ми се върти Дрогба и Торес в атака,а полузащитата като ромб,на върха с Мата :? Като се сетя и че Мейрелеш няма да играе,нещо в мен поддържа надеждата,че ще продължим.Само Калу да не играе,че ще сме с човек по-малко :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 мар 2012 21:32

0007 написа:Нещо ми се върти Дрогба и Торес в атака,а полузащитата като ромб,на върха с Мата :? Като се сетя и че Мейрелеш няма да играе,нещо в мен поддържа надеждата,че ще продължим.Само Калу да не играе,че ще сме с човек по-малко :lol:

А дано...иначе ще ни трябват доста голове, така че и на мен ми се иска да излезем с Вожда и Нандо отпред, Мата зад тях, Франки и Рамирес в средата и Микел зад тях :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”