christian825 написа:Честит Рожден Ден на Дрогба и от мен!
Дано да се разбере с ръководството за нов договор, има още какво да даде на Челси.
Пожелавам си да видим Дрогба и Торес заедно на терена срещу Наполи
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
christian825 написа:Честит Рожден Ден на Дрогба и от мен!
Дано да се разбере с ръководството за нов договор, има още какво да даде на Челси.
Пожелавам си да видим Дрогба и Торес заедно на терена срещу Наполи
Sardukar написа:да не сте отписали мача, че няма тема ? По-принцип стигат и две емблеми за тема
tatusindo написа:Sardukar написа:да не сте отписали мача, че няма тема ? По-принцип стигат и две емблеми за тема
Ми пускай тогава де :Д :Д

Gospodin0v написа:tatusindo написа:Sardukar написа:да не сте отписали мача, че няма тема ? По-принцип стигат и две емблеми за тема
Ми пускай тогава де :Д :Д
Тема има от снощи.Опитах се за направядано ви хареса и мача не е отписан надеждата умира последна

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Нещо ми се върти Дрогба и Торес в атака,а полузащитата като ромб,на върха с МатаКато се сетя и че Мейрелеш няма да играе,нещо в мен поддържа надеждата,че ще продължим.Само Калу да не играе,че ще сме с човек по-малко
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта