ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Achtung_Juden

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Achtung_Juden » 07 окт 2015 14:38

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Не, не е. Щрабак ви станаха спонсор щото сте сила и щото не ви беше набутан от държавата, и същата тая държава сега не си връща жеста. А за тоя с декларацията, тия точно ли ще ми четат морал че да сведа глава аз бе.

А на вас Трейс от любов към футбола и с цел реклама ли ви даваха пари бе, льольо?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 окт 2015 14:38

russia написа:
Beladona написа:Абе не знам дрън- дрън ли е , но тъпия боксьор има топки да ви застане 1 на 1500 на Амията !!!

Чудесно! И ние какво трябваше да направим за да се изкараме с по-големи топки? Да му скочим и да го изнасилим ли? :roll:
http://www.redpride.eu/2015/10/04/%D0%B ... %80%D0%BC/
Тук топки ли вади или стафиди?

Вие се показахте като пълни шушумиги като не му дадохте думата !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 окт 2015 14:40

triniti написа:
russia написа:
Beladona написа:
triniti написа:Цимбика ви е разпрал направо! :mrgreen: Ебаси пича :mrgreen:

Поне назова нещата с истинските им имена и разобличи малкият лъжец .

И от Цимбик какъв стана? Същия тъпунгер си остава, ако ще и в Белия дом да му дадат думата! Истини...дрън-дрън!

Ясно, че е тъпунгер, но всяка дума му беше истина.

Е , на тъпунгеа му стана ясно , а умниците Гимли си ги лъготи как си иска ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 окт 2015 14:42

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:Мислех Цимбика за абсолюътен идиот , но той скри шайбата на всички Микренофили , цитирайки поне 5 библейски израза ! Цимбика завинаги един от нас ! :)

Уважаема ,вие да не сте на семейни начала с него :shock: ... :mrgreen:

Даже не си спомням дали съм го виждал на живо ....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2015 14:59

Beladona написа:
Red_Neck написа:При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?
Това не би ли било един вид оздравяване?

Вратле, сам знаеш , че това са фантасмагории ! Нап ще пие студена водичка във всички случаи !

... и все пак? :)

ПП: Аз за това се въздържам от крайни мнения и оценки. Единственото, което знам е, че преди години Божков си би камшика от ЦСКА защото не го огря с концесията за базите. Тогава клубът бе в многократно по-добра позиция от сегашната ..... Лятото ми предлага А окръжна и иска подкрепа ..... ай, сиктир!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 окт 2015 15:00

Трейс ли бе :) Искам с трейс точно да ме накараш да се засегна, дето щяха да спасяват лиценза, ама не било точно така. Чудите се за кое вече да се хванете. Зaщо не оревaхте светa и когaто Берое нaпрaви същaтa процедурa бе плехари ?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 07 окт 2015 15:05

Кажи Трейс от любов към футбола ли бяха в ЦСКА??? Впрочем защо, когато се оказа, че ще ви продават в пакет с Кремиковци на индийския паралия не бяхте такива моралисти? Тогава слушахме как ще бъдете Челси на Балканите :lol: Защо като се заговори, че Газпром ще ви стават спонсор надувахте балона, а после, когато се оказа, че ще спонсорират Левски ревахте като изнасилени девойки?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 07 окт 2015 15:06

Егати,тука саде добитък и тролове са се навързали -кой от кой по-тъп и само ви палят фитилите ,а вие колеги им уйдисвате :|
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 07 окт 2015 15:08

Achtung_Juden написа:Кажи Трейс от любов към футбола ли бяха в ЦСКА??? Впрочем защо, когато се оказа, че ще ви продават в пакет с Кремиковци на индийския паралия не бяхте такива моралисти? Тогава слушахме как ще бъдете Челси на Балканите :lol: Защо като се заговори, че Газпром ще ви стават спонсор надувахте балона, а после, когато се оказа, че ще спонсорират Левски ревахте като изнасилени девойки?

А вие после като ви „спонсорира“ Газпром,като кви ревахте :oops: ... :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 07 окт 2015 15:11

Никой не е ревал. Ама вие пищяхте много, че Газпром вместо на ЦСКА, ще дават на Левски. Преди това нямаше проблеми. Всъщност сега съм сигурен, че проблемът ви е, че ритате на село, а Левски лека-полека започва да се надига. Е това е всичко. Голям рев за Щрабаг, ама като Трейс ви даваха парички си мълчахте като путки.

Върни се в “Архив”