megagrym написа:
....... е тука е разликата между феновете не Левски и на ония ..... истинският фен гледа и подкрепя отбора независимо дали пада или бие .... затова аз си гледам мачовете на Левски, които се играят и са истински, доказахме го вчера !!!!! Който не му харесва да си гледа Италия , аНГЛИЯ, германия .... там няма уговорени мачове, няма и мафия / даже не са чували за такава/, не са ставали ежегодно скандали с уговорени мачове

ти май не ме разбра не говоря за това дали ти или някой друг геренски фен си ходите на мача ! и аз ходя и си подкрепам ЦСКА ...
въпроса беше Не ви ли писна да гледате измислен шампионат или на теб не ти пука ??? Лефски си плаща става шампуан ЦСКА си плаща става шампион ??? къде е мъжеството и истинската борба за ТИТЛА ?
то за тва и после в Европа се получава 1:17 нали ?
ако въобще прескочиме БАТЕ и КАКА ?[/quote]
Мъжеството и истинската борба се видяха вчера,а щом цска си плаща нека става шампУАн.ШАМПИОНА вече се казва ЛЕВСКИ без значение вие какво ще си купите.....а 1:17 в 6 мача е по-добре от Баерн-Спортинг за два.Не чух някой да каже ,че са Евроидиоти.И последно -писна ми да гледам уредени мачове.САМО ЛЕВСКИ!