Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fonzky
Контакти:

Re: Съдиите ще решат оставащите 4 кръга !!!

Мнениеот Fonzky » 10 май 2009 13:03

Кашчей написа:
Fonzky написа:ама има разлика в това че ни подпря тоя случайно или не срещу Сливен обаче след това Момиров му се нахвърли и едва ли не го изкара най-грешния съдия в историята... а когато при вас цял сезон е така след мач се чуди как да ги защитава съдиите... и ходи и се изчервява, лъже, маже там нещо ама е разкрит отдавна ;) няма право да е шеф на съдиите и да напада нон стоп ЛЕВСКИ или да си мълчи или да говори и за вашето отборче ;)

Поредният хубавец, който смята, че ако не си от "Левски" си от ЦСКА и обратното :mrgreen: :mrgreen:

Дали в умната ти главица минава понякога мисълта...не, че може и да спре, ама поне да мине..че има и други отбори в България?

Подпирането никак не беше случайно, защото съдията Тодоров беше на доста добра позиция, за да "не види", че има дузпа за "Сливен". :evil:

Някъде да съм намесил друг отбор ;) трай си не се изказвай неподготвен ;) казах случайно или НЕ ако не си видял немога да знам какво му е в главата :) казах просто че ония боклук шеф на съдиите трябва да е обективен и да говори еднакво към всички страни а не да лапа на едните и да плюе по другите ;)

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 10 май 2009 13:07

............ ихххххх , ама и то тая година една такава :D :D :D ......
Първо Мъри щеше да се издъни с националния отбор, .... не стана ..... ей, гадно
Второ Литекс бяха с най-големи шансове за титлата .... пак не стана ....
Трето ония щяха да ни бият с много ..... мъъккаа ...... и тука не познаха ...
Четвърто ..... и титлата ако изпуснат ония ..... :D :D уфффф, не ми се мисли ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2009 13:08

Yoda написа:............ ихххххх , ама и то тая година една такава :D :D :D ......
Четвърто ..... и титлата ако изпуснат ония ..... :D :D уфффф, не ми се мисли ....

споко няма титан са купили титлата, за какво ходите още на мачове тогава бе сини тъпаци?нали всичко е уредено?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Мнениеот megagrym » 10 май 2009 13:13

Yoda написа:Снощи след мача гредах опитите за интервюта със Момиров и Краваря. Бяха бесни !!!! Нека да не си правим илюзии, че ще оставят така нещата. Разни съдии да свирят често мачовете до края !?!?!? НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!
Следващи 4 кръга тия двамата ще ни покажат на кое се вика съдииски тесли и резачки .... Къдто са дадени десетки милиони за титлата, ясно е , че ще бъдат дадени още десетки хиляди за да бъдат нещата "сигурни" и съдииските свирки "правилни" .... Няма как да е иначе.
Ония в момента са в такава криза и краката им така треперят, че следващите мачове трудно ще улучват топката от три пъти. Само съдиите могат да ги извадят от реанимацията с дузпи и кратони. И така ще стане . . .

от ЦСКА съм !

За жалост си много прав ... аз лично продължавам да мисля, че шампион ще е ЦСКА. Ако трябва и на сила ще ги направят такива !

а сега един въпрос не ви ли писна да гледате такъв измислен шампионат ?

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 10 май 2009 13:13

POPCORN написа:
Yoda написа:............ ихххххх , ама и то тая година една такава :D :D :D ......

споко няма титан са купили титлата, за какво ходите още на мачове тогава бе сини тъпаци?нали всичко е уредено?

Да гледаме как чорбата пада в единствения некупен мач-за това ходиме! :lol: :lol: :lol:

XARHTNA
Контакти:

Re: Велев трябва да бъде сменен!

Мнениеот XARHTNA » 10 май 2009 13:18

Велев трябва да остане...поне засега! Имаме голям шанс да станем шампиони въпреки слабия сезон...Сега не е време за смяна на треньор...Ако щеше да го маха Батков щеше да го махне след като паднахме от Локото...Целта оттук е титлата...въперки, че мен не ми се вярва...

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 10 май 2009 13:18

The deacon написа: Тъпо е, вместо обединение в юмрук да се търсят раздори!!!

Мисля , че всеки със синьо сърце и кръв няма как да е на друго мнение ...справка - всички на трибуните вчера!!!И в 3те сектора синята част подрепяше от 1-вата минута неистово ...без никакво съмнение какво ще стане на терена ;)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 10 май 2009 13:20

megagrym написа:
Yoda написа:Снощи след мача гредах опитите за интервюта със Момиров и Краваря. Бяха бесни !!!! Нека да не си правим илюзии, че ще оставят така нещата. Разни съдии да свирят често мачовете до края !?!?!? НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!
Следващи 4 кръга тия двамата ще ни покажат на кое се вика съдииски тесли и резачки .... Къдто са дадени десетки милиони за титлата, ясно е , че ще бъдат дадени още десетки хиляди за да бъдат нещата "сигурни" и съдииските свирки "правилни" .... Няма как да е иначе.
Ония в момента са в такава криза и краката им така треперят, че следващите мачове трудно ще улучват топката от три пъти. Само съдиите могат да ги извадят от реанимацията с дузпи и кратони. И така ще стане . . .

от ЦСКА съм !

За жалост си много прав ... аз лично продължавам да мисля, че шампион ще е ЦСКА. Ако трябва и на сила ще ги направят такива !

а сега един въпрос не ви ли писна да гледате такъв измислен шампионат ?

....... е тука е разликата между феновете не Левски и на ония ..... истинският фен гледа и подкрепя отбора независимо дали пада или бие .... затова аз си гледам мачовете на Левски, които се играят и са истински, доказахме го вчера !!!!! Който не му харесва да си гледа Италия , аНГЛИЯ, германия .... там няма уговорени мачове, няма и мафия / даже не са чували за такава/, не са ставали ежегодно скандали с уговорени мачове :D :D :D .....

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 10 май 2009 13:20

emo написа:разбира се че трябва да изчезва

И ТО МНОГО ОТДАВНА,но не е сега момента!
Вчера пак сбърка състава,но добре,че чорбата са гола вода! ;)

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 10 май 2009 13:24

Нормално е в Левски да дойде опитен треньор от чужбина и Велев да му стане помощник !!!!!
За евротурнирите ни трябва треньор с опит и готови решения, а не такъв, който да се учи в момента от грешките си !!!
Освен това пред чуждия треньор играчите ще се стремят да дават 110% от възможностите си, докато сега Велев няма нужният авторитет.

Върни се в “Архив”