da se `udi `owek move li da ima po typo obwinenie.мангала сгази детето,а тез тъпаци казват опит за убийство.мангалска държава.дошло е време да взимаме винкела -и на жълтите павета.KategorieC написа:ОПИТ! ОПИИИТ ЗА УМИШЛЕНО УБЙСТВО!!! това е обвинението на мангала! Безсрамнициииии! какъв опит бе, то има извършено убийство, какъв опит! Право училили ли сте бе нещастници продажни!
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убийства и размирици в Катуница!
kubik написа:Ебахти управляващите имаме-еничари.
хванали тоя манго с микробуса и сега се изскарват голямата работа.Аве смешници по голямо престъпление е кой е поръчителя,защо нищо не казват тия ениари за това,че е тоа долна зган циганина Рашков.Защо мълчат? а само тръбят как хванали циганина шофьор.Живеем в момента в полицейско-циганска държава.това е истината.
Сега на кратко какво ще стане по казуса с придобитото по пристъпен начин богатство на манго кирил.Прокаратури алабали с години ще влачат проверки,дела ..и накрая ромчо чист.....както и ЦЦ
Между другото преди малко минах покрай столюпиново,пожарните зареждаха от външни кранове с вода ми къ махалата.Сигорно пожара си продължава да ги мори мангасярите.
Аз се замислям кво би станало в други държави, където има някакви вид на етническо напрежение - Германия, Франция, че дори и Турция...
Ние мишкуваме тука. (Основно управниците ни)
Колкото до обвинението - ако наистина е опит за умишлено убийство - не знам. Това си е изключително жестоко убийство, първа степен. По белия свят за три дена тоя ше получи две доживотни присъди, без право на замяна...
Да прегазиш ти човек, който си разхожда кучето, да го влачиш...
Последна промяна от dxl на 25 сеп 2011 19:15, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
KategorieC написа:ОПИТ! ОПИИИТ ЗА УМИШЛЕНО УБЙСТВО!!! това е обвинението на мангала! Безсрамнициииии! какъв опит бе, то има извършено убийство, какъв опит! Право училили ли сте бе нещастници продажни!
Ако това найстина е обвинението,*** ти и чудото

През 1978 г. зла съдба застига семейството на ген. Стойо Неделчев-Чочоолу (1908 – 1987). Негови роднини са брутално убити в пловдивския ромски квартал „Столипиново”. Говори се, че цигани заклали и ограбили сина и снахата на Чочоолу (в условията на тогавашното тоталитарно информационно затъмнение този факт не вижда бял свят). Убийците не са заловени. Бесен, генералът дава заповед на старозагорската танкова дивизия да се придвижи до Пловдив. Десетки бронирани машини тръгват от Града на липите, за да дебаркират в източния квартал на Града на тепетата, където се намира „Столипиново”. Танковете навлизат в гетото, като при вида им всичко живо мигновено се скрива. Изстрел не е бил произведен, но кварталът е изглеждал сякаш бил обезлюден – разказват по-възрастни пловдивчани. За този акт Чочоолу, с партизанско име Пантерата, заплаща с военната си и с политическата си кариера. Този факт беше старателно прикриван от комунистическия режим. Дори в интернет хората го споменават с недомлъвки, идващи от нечак дотам голямата им информираност.
Преди 30 години ген. Чочоолу е нахлул с танкове в „Столипиново”, защото милицията не е била в състояние да се справи с престъпността там. Сега полицията също е безсилна пред наглите цигански престъпни действия срещу местното българско население в с. Мечка, останало малцинство там. Трябва ли да се повтаря случаят „Чочоолу”? Когато военните се намесват във вътрешни работи на страната (дори неосъществената заповед на Младенов „танковете да дойдат!”), това никога не е довело до прокопсия за страната ни. За предпочитане е да се намеси по-здравата полицейска ръка.
Този път Нова ми хареса какво правят за другата медия не знам понеже съм се зарекал повече да не им гледам новините...
КУРВАТА БЕНАТОВА Е В СТУДИОТО НА БТВ НОВИНИТЕ!!!
Последна промяна от pumpo на 25 сеп 2011 19:15, променено общо 1 път.
- JackPackage
- Контакти:
Ку**олюба по бтв говори сега на живо по новините

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Слушате ли я бе тая ... кал мръсна ... бтв в момента .... да ти изсъхне минджата майка ти дееба мръсна, сама на полето да умреш след още 50 г. псувни и отритване от обществото!!!
- bobonikolov
Бенатова говори сега в БТВ за какво я обвиняват и изтъква,че това са подадени писма от хора на политическите партии.Как лъже само как пак изопачава нещата.И пак пуска стари кадри и пак се опитва да изкара бунтовниците от снощи.И умишлено скриха коментарите лумпени наркомани и т.н.Изрязани са от клиповете мамка им .......
- JackPackage
- Контакти:
toti75 написа:Слушате ли я бе тая ... кал мръсна ... бтв в момента .... да ти изсъхне минджата майка ти дееба мръсна, сама на полето да умреш след още 50 г. псувни и отритване от обществото!!!
пълна мърша кво да ти кажа..... изкара че 2-3ма са и пратили всички тия писма ... деба

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
ros написа:ТОВА, КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е УЖАСНО!!!!!!!!
ВРЕМЕ Е ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОЯВЯТ ПРЕД ВСИЧКИ, ЗАЩОТО НАИСТИНА СМЕ НА ПРАГА НА КОШМАРНА РАЗВРЪЗКА
Отговорните фактори в България нямат синове(то и дъщери май нямат)! Те режат ленти, откриват фабрики, магистрали, стадиони, пеят , предизборна треска...дреме им за един млад. човешкия живот...щом изпращат 1 вия секретар, за да обере негативите, да се очерни той, а не те....Но гледайте "ройтерс", обясниха в кадри за миража ни Шенген!!!
ТОЙ НЕ УМИРА