Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Дембеле е рогач и стила му на игра е такъв,да се бута и ръчка отпред,от край време стила на Левски е такъв,създава се една суматоха в пеналта,изсипват се едни топки и се чака някой да довкара,а Дембеле го можеше това,отделно се бореше,отнемаше топки и сам си изработваше доста от головете,затова едва ли ще намерите някой като него..
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:Дембеле е рогач и стила му на игра е такъв,да се бута и ръчка отпред,от край време стила на Левски е такъв,създава се една суматоха в пеналта,изсипват се едни топки и се чака някой да довкара,а Дембеле го можеше това,отделно се бореше,отнемаше топки и сам си изработваше доста от головете,затова едва ли ще намерите някой като него..
Я ми обясни кога послед стила на Левски не е бил РЪГАНЕ ?!?!?!
именно де и аз това казвам,то и затова Гонзо беше толкова успешен тук и се провали с гръм и трясък в чужбина ..
п.п. впрочем виждам,че си ме цитирал в подписа си.. голяма чест

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:Дембеле е рогач и стила му на игра е такъв,да се бута и ръчка отпред,от край време стила на Левски е такъв,създава се една суматоха в пеналта,изсипват се едни топки и се чака някой да довкара,а Дембеле го можеше това,отделно се бореше,отнемаше топки и сам си изработваше доста от головете,затова едва ли ще намерите някой като него..
има доста истина в това което каза... За това и трябва да търсим як негър с подобен стил за център нападател, а не разни сърби, словенци и тн. Силов, супер агресивен нападател - таран ни трябва...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
каква е тази истерия в червената сган за трансфера на Дембеле,ми те горките сън не ги хваща.Споко бре момчета Гаррата вече го няма-наспете се спокойно или пишете във вашия си форум.Има достатъчно новини и за вас по сайтовете коментирайте си ,аре МОЛЯ ВИ.
А пук ние голова машина ще намерим,спокойно.
А пук ние голова машина ще намерим,спокойно.
LEVSKI_FOREVER
ква истерия те гони пък тебе,нали пихте 3 в 1 барабар с Дембелето 

Batkoto написа:именно де и аз това казвам,то и затова Гонзо беше толкова успешен тук и се провали с гръм и трясък в чужбина ..
По твойта логика Гонзо е с по-добра физика от Гарра

по мойта логика,Гонзо раздаваше едни лакти в България и беше толериран от съдиите,а като отиде зад граница се видя колко струва ..
- blue avalanche
- Контакти:
Голямо реване се очерта по темата!2 реда сълзи с 3 реда сополи!Някой умря ли?
- Santiago Munezz
- Контакти:
Има нашествие на червени другарки в нашия раздел

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]