Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот RMCF » 09 апр 2025 01:27

Bog_Puyol написа:То след напускането на Роналдо пак почнаха да редят осмина(реали)финали, вкл. и Зизу с трите поредни. :mrgreen: Абсурд е точно сега да се върне французина. Аз даже си мисля, че повече треньор на клубен отбор няма да бъде, и си чака националния на Франция, може би след Дешан. :roll:

Точно 2 пъти отпаднахме на 1/8 финал за 7-те сезона след Роналдо, колкото пъти вие отпаднахте в групите.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 апр 2025 07:38

Не спах добре, едни ушати в главата ми….
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 апр 2025 08:22

Честита победа на феновете на Арсенал. Абсолютно надиграване, дори да приемем, че има доза късмет с първия пряк свободен, за да тръгне оттам играта още повече, късметът ходи с по-силните, а вчера няма съмнение кой искаше победата повече. Надявам се да ни бият и в реванша, за да намери моя клуб мотивация и резон за така нужни промени на лято. Този сезон, повтарям от самото му начало, че отборът ми, на фона на наличните футболисти не играе футбола на който е способен. Може да има нужда от подсилване на 1-3 поста, но оправдание за игровия облик няма и не може да има. Всички отбори са уморени, не сме само ние с 1000 мача. Още веднъж честито на Арсенал. Винаги са ми били симпатични, цъкат красив футбол от едно време, дано завоюват някоя купа, но сякаш Барселона и ПСЖ са моите фаворити специално в ШЛ.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 апр 2025 08:30

Има и реванш, но ако там не стане чудотото и ако Интер не може да спечели лигата, то пожелавам на Арсенал да го направи.

Арсенал и Ливърпул са отбори, в които са събрани много интелигентни футболисти. Мърсисайдци просто влезнаха в лоша форма в много неподходящ момент.

Жал ми е за Анчелоти, защото в момента поема вината и за това , за което не е виновен, просто защото цялата концепция изградена на търсенето на бързия успех е адски нестабилна и хлъзгава материя.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 апр 2025 10:46

Е, Реал не трябва да се описват, Арсенал имат две звена в защитата(Кивиор и младото бекче), които не са играли чак на такова ниво много и нямат много опит. Като нищо ще се подадат на напрежението. Ако Габриел играе бих бил сигурен в класирането им, но сега не напълно. Реал може да вкара 3 гола за 10 минути, колкото и да са слаби. :D за класирането на Интер даже съм По-уверен. Просто няма шанс Индзаги да падне у дома от Компани. Никакъв шанс... Най-накрая ще си върнем на Интер за прословутите полуфинали от 2010, когато съдията ни закла и в двата мача. Хейтърите на Барса едва ли са искали да запомнят факта, че първия мач ни отменят чист гол, а на реванша не ни дадоха 100% дузпа + много съмнително отменения гол на Къркич в края. Не подценявам Дортмунд, но не вярвам да имаме ядове с тях... Не казвам, че сме някаква сила, изобщо не мисля така. Просто очаквам съдбата да ни върне за 2010 и да ги отстраним или с дузпи или с гол в добавено време :D Мачовете ще са равностойни, Интер са си силни Индзаги е топ топ треньор :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 09 апр 2025 11:04

2010та по-голямата резачка беше гола на Милито от 1 метър засада в първия мач в Милано. Тоя нередовен гол натежа в общия резултат. Тогава нямаше ВАР, ама страничния трябва да е бил пълен слепец да не отчете толкова очевадна засада.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 апр 2025 11:14

miro_rz написа:Не спах добре, едни ушати в главата ми….

Легни си пак, че нещо не ти е добре :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 апр 2025 11:25

И аз това щях да кажа - тогава голът на Интер от явна засада в първата среща си беше най-фрапиращият момент за мен.
Иначе на база показаното след Нова година ПСЖ - Барселона изглежда като логичен финал, но и доста пъти логичното не се е случвало. Да не видим в края на май един срещу друг настоящия и предишния отбор на Мален и Маатсен. :mrgreen:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 апр 2025 12:00

Bog_Puyol написа:2010та по-голямата резачка беше гола на Милито от 1 метър засада в първия мач в Милано. Тоя нередовен гол натежа в общия резултат. Тогава нямаше ВАР, ама страничния трябва да е бил пълен слепец да не отчете толкова очевадна засада.

Че си и нагъл. За една засада на Милито реве, а за клането срещу Челси нищо не казва. :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 апр 2025 12:38

Монетата винаги има две страни. И за Реал Байерн много се говори за 2017, а тогава две дузпи бяха неправилно свирени в полза на Байерн. :D Отделно автоголът на Рамос дойде след засада на Левандовски момент преди това. Видал наистина бе изгонен в момент, в който не бе виновен, но трябваше да бъде изгонен много по-рано. Едва след това идват двете засади на роно, до които нямаше да се стигне изобщо, ако не бяха въпросните грешки в полза на Байерн. Освен това реал би с 6 на 3, т. е дори без засадите общият резултат бе в тяхна полза. Приемаме, че кяземиро е трябвало да бъде изгонен, да. Въпросът е, че съдийството като цяло си беше гроги, а не само в полза на едните за сметка на другите.

Всеки си гледа както на него му изнася.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”