Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

raikonen22
Контакти:

Re: Мъри, в какво превърна отбора ни?

Мнениеот raikonen22 » 24 мар 2014 16:25

Ще го махнете Мъри лятото и пак ще ви гледаме. На всеки треньор на Ботев ще му бъде трудно да изкорени домакинския комплекс, за съжаление, изграден с годините. Въпреки, че сега е пълно с чужденци в отбора, пак се усеща страх като играят извън Пловдив. Иначе, евала, като домакини играете страхотно и можете да победите всеки отбор!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 24 мар 2014 16:28

Мача не е наговорен. Мача ако беше наговорен щеше да има примерно резултата 2-1 3-2 Ботев щеше да играе и да вкара гол.Мача беше ДАДЕН-ПОДАРЕН от Мъри-ПРЕДАТЕЛЯ.Дори и Левски не са знаели даже.Наговорен мач с такава игра и резултат няма
Последна промяна от kanara1978 на 24 мар 2014 16:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 24 мар 2014 16:28

raikonen22 написа:Ще го махнете Мъри лятото и пак ще ви гледаме. На всеки треньор на Ботев ще му бъде трудно да изкорени домакинския комплекс, за съжаление, изграден с годините. Въпреки, че сега е пълно с чужденци в отбора, пак се усеща страх като играят извън Пловдив. Иначе, евала, като домакини играете страхотно и можете да победите всеки отбор!

И от къде идва тоя комплекс тогава. 1 няма който е от предишното време. Или викаш "бе дай и аз да напиша нещо че да блесна" Мислете малко бе...

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 24 мар 2014 16:31

Ами замислете се, навън Ботев играе слабо, не само когато играе с Левски. Да приемем, че не се напъва Мъри в София с Левски, което аз лично не вярвам, но и с другите отбори навън нищо не показвате, едвам бихте Нафтата!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 24 мар 2014 16:34

ОК, махате Мъри, кой искате за треньор?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 24 мар 2014 16:35

bilyaletdinov написа:A, вие какъв отбор бяхте преди Мъри, че не се сещам :?

Ми при Феро бяхме по-добър, ама като не се сещаш, няма и да можеш

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 24 мар 2014 16:35

Bradat-brat написа:След мача за Купата в София с Левски си позволих да напиша и по точно да преразкажа думите на един младеж, който бе с мен в автомобила. Ако искате прочетете го, има и дата и час във форума. Нито съм ясновидец, нито цял ден се занимавам със Световната конспирация, но всичко около нашия футбол и в частност около нашия отбор, ботевисти, става твърде предвидимо??? Мъри може да е слаб треньор, може да не е рисков играч, може да е страхлив, но не е глупак. В три серийния филм "Ботев"-"Левски" той е артист и може би главен герой, но не е режисьор на спектакъла. Преди да седна да напиша тези редове минах покрай "Колежа". От една страна се развълнувах от бързото строителство, а от друга се и успокоих - Бях се притеснил, че след всичките писания на феновете и някой друг може да се е направил на обиден? но, разбирам, че това няма как да стане. Играта се играе толкова на едро, че нашите мнения им са през оная работа. Не знам, кой ще вземе купата тази година, но знам кой я взе миналата година. Вие ще кажете всички знаем - "Берое", аз ще Ви поправя - "Марица-изток"! Съмнява ли се някой кой ще е шампион тази година. И причината не е, че "Лудогорец" играе най-добре. В нашия футбол всеки ще си чака реда по предписаната програма. Също както се чакаше по времето на мутрите и както "Локомотив" Кюстендил, пардон "Главния" си дочака титлата.Е, нещата сега са къде, къде по рафинирани, но смисъла е същия. В нашия футбол няма човек, който да е "изял "повече клетви и псувни от Митьо Селския, но той беше и си остава единствения глупак, който не разбра за какво се влиза във футбола. Може и да е спечелил - не съм му броил парите, но беше толкова посредствен, че не пасна на нито една начертана схема. За това "Ботев" беше 6-7 години посмешището на футболна България. Сега сме в клуба на знаещите, на можещите, в клуба на богатите и успелите. С нас вече се съобразяват, но всеки клуб си има правила, които трябва да се спазват!!! Иначе ти взимат клубната карта! Във всяка сфера на живота е така.

Искаш да кажеш,че купата на Берое е подарена ли? :( Я пак. А 2010 , кой ли ще я подарил тогава??? А забравих големия ви отбор май петилетка няма победа срещу Берое :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 мар 2014 16:36

Нищо не казвате за загубите от Любимец. Едната май беше и в Пловдив. Или тях ги приемате, като нещо нормално.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 24 мар 2014 16:36

raikonen22 написа:ОК, махате Мъри, кой искате за треньор?

ама ние и без треньор да играем ще играем по добре Пък ако имаме и треньор няма кой да ни бие с тоя отбор.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 24 мар 2014 16:36

raikonen22 написа:ОК, махате Мъри, кой искате за треньор?

Всеки който няма да прави нова защита когато играе с Левски. При положение че и не се налага
Къв олигофрен трябва да си , за да пуснеш съвсем нова централна двойка (които може би не си знаят и имената) в този мач

Върни се в “Архив”