Бадема и М.Петров едва ли ще подпишат в близките дни, евентуално ако останат без отбор и след
01.09.2013 може и да подпишат някакви договори но мен ме съмнява. Гъргоров ще си гони до дупка голяма
заплата, дали могат да му предложат не се знае. М.Петров с мениджър Л.Танев съм почти убеден че
ще му намерят отбор.
ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Pichichi написа:Бадема и М.Петров едва ли ще подпишат в близките дни, евентуално ако останат без отбор и след
01.09.2013 може и да подпишат някакви договори но мен ме съмнява. Гъргоров ще си гони до дупка голяма
заплата, дали могат да му предложат не се знае. М.Петров с мениджър Л.Танев съм почти убеден че
ще му намерят отбор.
К`ва заплата ще гони Гъргоров? Кой ще му я дава? Той след 1 сезон е свършен за футбола и ще става само за резерва на някоя резерва.
Това да не е Алекс Дел Пиеро, та на стари кокали да взима милиони заплата. Да подписва, ако му се играе като за последно, ако ли не - сектор В или А са отворени може да гледа мачовете на ЦСКА като фен.
Същото важи и за Мартин Петров. Да помогнат на ЦСКА ще е най-доброто, което могат да измислят в края на кариерите си. Все пак от тук тръгнаха.

Как каква поне 25 бона!

"Армейците" подписаха с поредния нов футболист
Емил Гъргоров подписа с ЦСКА. Договорът е за 3 години, като възнаграждението което ще получава полузащитникът не е ясно.
Очаквайте подробности!
Треперете,крави
Емил Гъргоров подписа с ЦСКА. Договорът е за 3 години, като възнаграждението което ще получава полузащитникът не е ясно.
Очаквайте подробности!
Треперете,крави

- Jorkorazporko
Открита ли е контролата със Сливнишки герой, и знае ли някой къде се играе, и дали ще се предава по спорт медия или спортал??
В лайвспорт май ще я предават и е на Царско село.
Batkoto написа:Уж зле, уж оздравяване, а като гледам как сглобява Стойчо, ще има разчекване на поразия
А дано!

Само Марто остана да подписва
- Червени_шампиони
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Открита ли е контролата със Сливнишки герой, и знае ли някой къде се играе, и дали ще се предава по спорт медия или спортал??
Царско село, открита е. Спортал и Лайвспорт най-вероятно.
Последна промяна от Червени_шампиони на 17 юли 2013 18:05, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
M'bolhi написа:Само Марто остана да подписва
А, Генчев?
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....