Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот turbogena » 27 юли 2012 00:47

Това е положението. Ясно е ,че скоро няма да се оправим. Ще продължаваме да се залъгваме и да си тровим нервите с нашите идиоти. Утре няма да имам възможност да ида на летището ,но който може нека го направи! Тези тъпаци трябва да разберат ,че играят в Левски! Това име е легенда и слава ,а те се подиграват с него...
Лека нощ!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 юли 2012 00:47

От толко мъка почна да ми става смешно. Жалка история е футбола ни. И го доказахме за един ден!
Изображение

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 27 юли 2012 00:47

Nasko Sirakov
Не бързайте приятели!!!Като се вярва на голи обещания,може и по лошо.Аз,заради това почиствам параклиси, и се моля да не съм прав???Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 27 юли 2012 00:48

turbogena написа:Това е положението. Ясно е ,че скоро няма да се оправим. Ще продължаваме да се залъгваме и да си тровим нервите с нашите идиоти. Утре няма да имам възможност да ида на летището ,но който може нека го направи! Тези тъпаци трябва да разберат ,че играят в Левски! Това име е легенда и слава ,а те се подиграват с него...
Лека нощ!

Бих отишъл да им шибна по един шамар само

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2012 00:48

daniel875 написа:В интерес на истината мисля, че "Левски" ще стане шампион, колкото и абсурдно да звуча. След това обаче какво ще става, никой не може да каже.

Много хора ще ме хулят, но е по- добре, че Левски ще играе само в А група, защото така ще може да се концентрира. Всички имаме високи очаквания към тях, искаме разгромни резултати, пишем и си говорим за групи в Лига Европа, а всъщност имаме 7 нови играча + ново треньорско ръководство и всички искаме за един месец Левски да се е оправил от ВСИЧКО, което стана за 3- те години. Да, ама не става. Иска се работа и то много, много работа за възстановяването на Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2012 00:48

Храним по zlobul, ама за огромно съжаление се оказва прав, и то не за първи път.
Само Левски!

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 27 юли 2012 00:48

Не може да очакваш нещо от такива бездушници ... Пламен ми е надеждата , да му връщат лентата и всички бездушници да изчезват моментално от Левски. Най-напред главатЪ , нежната душица владко и оня куц чорбар старокин !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юли 2012 00:48

Големият проблем за Левски и ЦСКА беше не толкова противниците, колкото, че изобщо не бяха подготвени да играят мачове в средата на Юли! Просто колкото и смешно да звучи на някой това, прекалено много нови футболисти, малко време за сработка, само по 4, 5 контроли изобщо! Никой няма как да ме обеди, че Сарево е по-добър отбор от Левски, или Мура от ЦСКА. Ако тия мачове се играеха Септември да речем щеха да с победи с голова разлика за нашите отбори.

Но сега те горките дори на 30% не са подготвени, трябваше 10 дена по-рано да почнат и поне 8,9 контроли да изиграят поне! А те ... И сега по-тичпичен български маниер се почва, маха се треньора, гонят се 10 играча и се взимат нови 10! :lol: И така... А трябва Работа и само Работа а не празни приказки. Да паднеш от Мура или Сараево не болка за умиране, стига да си ВЗЕМЕШ ПОУКИ ОТ ЗАГУБАТА, то Ред Бул с 30милиона евро бюджет отпаднаха от люксембургски аматьори, та ние ли да не можем!!!

Лудогорец въпреки, че отпаднаха и те показаха как се прави, трябва упорита работа. Догодина те ще са по-добри от сега и може и да постигнат нещо! Ако Левски и ЦСКА искат същото и там трябва да се почне по-същият начин! Ако полагаш 1 година усилен труд ще имаш успех както в България така и в Европа ако ли не отпадаш в първи кръг и това е! Ако пак продължат по-сегашният си начин и не си взимат поука, и догодина ще е същото. Ако обаче се трудят усърдно и не се мислят за Меси и Роналдо ще успеят колкото и смешно да звучи. Вече го има примера, отбора отпаднал от Беверен на следващата година игра 1/4 в УЕФА и в ШЛ по-следващата.

И не се косете живота продължава и след 2 седмици ще си се занимаваме само с нашата си кочинка! И тогава пак ще се правим на кой е по-голям от другия! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 27 юли 2012 00:51, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 юли 2012 00:50

шивача написа:пичове, срама е за нас, вие поне сте претръпнали, имате навик да се осирате, но на мен ми беше чуждо, поне до днес, така ме и моите гащи намирисват :oops: :lol:

Паметта ти е малко къса изглежда...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Илиан Илиев: Вината е моя, имаме проблеми в съблекалнята

Мнениеот gilento93 » 27 юли 2012 00:50

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.

„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.

„Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев.

Gong.bg

Илиане,бъди мъж и изгони всички вредни елементи за да може отбора да тръгне в правилна посока.

Върни се в “Архив”