Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот vaskonti » 06 май 2015 22:11

Кировец написа:Много си нагъл. Или така ти изнася. Една фирма, бла-бла. Ти не си наред.

Не съм и очаквал друг отговор.
Ок, ще го кажа на достъпен език - не виждам как в един клуб - институция в световния футбол може да дойде външен човек и през главата на собственика да уволнява служители.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2015 22:12

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Ми лъжеш. Влязоха на 1 април защото на 31 март изтече падежа на заема със залог акции на клуба. Стойчо напусна на 20 март следобеда, а сутринта на същия ден Томов излезе с декларация, че гласува пълно доверие на треньора и той остава. Това лъжа ли е? Преди това Манджуков и Инджов бяха просто акционери. Не знам как можеш да кажеш, че един акционер може да разбие целия клуб - както игрово, така и финансово само защото е поискал титла. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо, не знам.

Васконти,наистина ли това разби отбора?Да не би да премълчаваш нещо,а?Не ти прави чест това изказване ала Кашчей!Скри истината сякаш ние не я знаем.

А, по тоя въпрос се разбери с Кировец. Той твърди това, не аз.
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 май 2015 22:14

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Ми лъжеш. Влязоха на 1 април защото на 31 март изтече падежа на заема със залог акции на клуба. Стойчо напусна на 20 март следобеда, а сутринта на същия ден Томов излезе с декларация, че гласува пълно доверие на треньора и той остава. Това лъжа ли е? Преди това Манджуков и Инджов бяха просто акционери. Не знам как можеш да кажеш, че един акционер може да разбие целия клуб - както игрово, така и финансово само защото е поискал титла. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо, не знам.

Васконти,наистина ли това разби отбора?Да не би да премълчаваш нещо,а?Не ти прави чест това изказване ала Кашчей!Скри истината сякаш ние не я знаем.

Поправи го де,кажи как семействата разбиха ЦСКА!Кажи какво поискаха от треньора ако не стане ЦСКА шампион.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2015 22:15

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

Поправи го де,кажи как семействата разбиха ЦСКА!

Амиии....аз къде съм казал, че те са разбили ЦСКА?
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 май 2015 22:18

vaskonti написа:Амиии....аз къде съм казал, че те са разбили ЦСКА?

Викаш да поискаш главата на Младенов ако не стане шампион е градивно и позитивно.Това искане не е искане на оставка на треньора и с него се създава позитивна и благотворна среда за работа.
Новите боклуци са тук и не очаквам нищо добро от тях!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 06 май 2015 22:19

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:Абе Васконти кой изгони Стойчо Младенов?

Не знам, кой беше шеф на ЦСКА тогава и твърдеше в същия момент, че ЦСКА е спасен и лиценза е спасен?

След поет ангажимент от страна на Фамилиите. Те гарантираха няколко пъти, че ще поемат разходите за лиценза. И после се отметнаха пак няколко пъти.

Няма такова нещо, към онзи момент момент Томов уверяваше, че е уредил спасяването на ЦСКА, а същия ден, в който Стойчо напусна Томов каза няколко часа преди това, че треньора остава защото му има пълно доверие. Манджуков влезе в ЦСКА на 1 април, до тогава какви управленски права е имал, че да му държиш сметка за каквото и да е?

Пак лъжа. Манджуков влезе в ЦСКА още през февруари-март 2014. Манджуков още от декември ( няколко дни след като беше направен залога ) подкара влака и започна да се меси във всичко. Меси се в селекцията ( чрез някаква тричленна комисия ), меси се на треньора, оплю публично треньора и футболистите. Тези за Манджуков от 1.04 ги разправяй на баба ми.

Ми лъжеш. Влязоха на 1 април защото на 31 март изтече падежа на заема със залог акции на клуба. Стойчо напусна на 20 март следобеда, а сутринта на същия ден Томов излезе с декларация, че гласува пълно доверие на треньора и той остава. Това лъжа ли е? Преди това Манджуков и Инджов бяха просто акционери. Не знам как можеш да кажеш, че един акционер може да разбие целия клуб - както игрово, така и финансово само защото е поискал титла. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо, не знам.

Първо провери от кога са акционери, защото тогава са влезли в ЦСКА. Второ, един акционер може да разбие целия клуб. Трето, човек като Манджуков може да разбие клуба и без да му е акционер. Четвърто, Манджуков кара влака от 19 декември 2014 година, все едно дали пряко или косвено, дали чрез изнудване или интриги, дали чрез авторитет или подкупи. Това няма значение. Който следи събитията знае, че броени дни след като е направен залога, Петър Манджуков подкара влака, прогони треньора, разби отбора във всяко едно отношение.

Ако ще ми цитираш, закони, търговски регистри и тем подобни глупости - откажи се. Според същите един Пеевски притежава само панелен апартамент и стар опел. Така че тези формализми нямат никаква стойност.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 май 2015 22:26

vaskonti написа:
Кировец написа:Много си нагъл. Или така ти изнася. Една фирма, бла-бла. Ти не си наред.

Не съм и очаквал друг отговор.
Ок, ще го кажа на достъпен език - не виждам как в един клуб - институция в световния футбол може да дойде външен човек и през главата на собственика да уволнява служители.

А я ти кажи как тричленна комисия съставена от малките Минджуци и Томов е решавала за селекцията щото нищо не зависило от Минджукови.Ти верно ни имаш за шапшали.Само да добавя Минджуците са казали, че може да се задържи Силва и да не го продават/600К в евро/ щото с кинтите проблем нямало да има.По това време и малкия Минджук даваше едни медени интервюта как сме били финансово обезпечени и лиценза не бил проблем. Сега не знаели ,нямали пари.

Ако не бяха смотали Томов и си бяхме продали Силва и Кукоч примерно/за които е имало реални оферти/.Сега нямаше да пита Васко що Томов не плати 1млн. на НАП.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 май 2015 22:43

onegavon написа:
Ако не бяха смотали Томов и си бяхме продали Силва и Кукоч примерно/за които е имало реални оферти/.Сега нямаше да пита Васко що Томов не плати 1млн. на НАП.

Тъпото е,че тези състезатели при Томов имаха цена,а при "новите боклуци" вече нямат.Девалвираха ЦСКА за нула време.После някои хора се чудят защо феновете на ЦСКА не подкрепят Манджуков и ко.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 май 2015 22:50

Точно така, ако акциите на ЦСКА се котираха на Борсата предполагам ,че февруари щяха да са 0,20лв предвид офертите към футболистите и мястото в класирането. Сега дали са и 10 ст на акция и пак никой не ни иска.Щото някои акционери много глупости изговориха и още повече щуротии направиха.Сега ще ми правят срещи.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 май 2015 22:55

Някои тук ронят крокодилски сълзи за лупи и стойчо,а двамата си биха камшика и им дреме за ЦСКА.Даже лупи иска
по електронен път да си подаде оставката.Защо ли,страх ли го е от нещо.Като излезе официалния одит ще се види какви
ги вършил и няма ли пак да дава интервюта от Съдебната палата.
В АД всеки акционер има тежест от броя на акциите.До 31.03 основен акционер е лупи и той коли и беси.Семействата все
още не са получили акциите си за дадения от тях кредит.Така,че тези ви приказки за тяхна намеса са несъстоятелни.Още
повече,че Инджов даже беше в тайна.Чашата на търпението на П.Манджуков преля когато стойчо си прави оглушки когато той му звъни.Не може един работник да се държи така към работодателя/думите са на лупи за Вальо и те предизвикаха вашето одобрение/
Даже смятам,че лупи и стойчо ги чакат доста съдебни дела,за всичко сторено от тях.
Днес заради празника ли ви пуснаха?

Върни се в “Архив”