vaskonti написа:Logical person написа:vaskonti написа:Logical person написа:vaskonti написа:Кировец написа:Абе Васконти кой изгони Стойчо Младенов?
Не знам, кой беше шеф на ЦСКА тогава и твърдеше в същия момент, че ЦСКА е спасен и лиценза е спасен?
След поет ангажимент от страна на Фамилиите. Те гарантираха няколко пъти, че ще поемат разходите за лиценза. И после се отметнаха пак няколко пъти.
Няма такова нещо, към онзи момент момент Томов уверяваше, че е уредил спасяването на ЦСКА, а същия ден, в който Стойчо напусна Томов каза няколко часа преди това, че треньора остава защото му има пълно доверие.
Манджуков влезе в ЦСКА на 1 април, до тогава какви управленски права е имал, че да му държиш сметка за каквото и да е?
Пак лъжа. Манджуков влезе в ЦСКА още през февруари-март 2014. Манджуков още от декември ( няколко дни след като беше направен залога ) подкара влака и започна да се меси във всичко. Меси се в селекцията ( чрез някаква тричленна комисия ), меси се на треньора, оплю публично треньора и футболистите. Тези за Манджуков от 1.04 ги разправяй на баба ми.
Ми лъжеш. Влязоха на 1 април защото на 31 март изтече падежа на заема със залог акции на клуба. Стойчо напусна на 20 март следобеда, а сутринта на същия ден Томов излезе с декларация, че гласува пълно доверие на треньора и той остава. Това лъжа ли е? Преди това Манджуков и Инджов бяха просто акционери. Не знам как можеш да кажеш, че един акционер може да разбие целия клуб - както игрово, така и финансово само защото е поискал титла. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо, не знам.
Първо провери от кога са акционери, защото тогава са влезли в ЦСКА. Второ, един акционер може да разбие целия клуб. Трето, човек като Манджуков може да разбие клуба и без да му е акционер. Четвърто, Манджуков кара влака от 19 декември 2014 година, все едно дали пряко или косвено, дали чрез изнудване или интриги, дали чрез авторитет или подкупи. Това няма значение. Който следи събитията знае, че броени дни след като е направен залога, Петър Манджуков подкара влака, прогони треньора, разби отбора във всяко едно отношение.
Ако ще ми цитираш, закони, търговски регистри и тем подобни глупости - откажи се. Според същите един Пеевски притежава само панелен апартамент и стар опел. Така че тези формализми нямат никаква стойност.