Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кировец » 06 май 2015 21:56

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:Абе Васконти кой изгони Стойчо Младенов?

Не знам, кой беше шеф на ЦСКА тогава и твърдеше в същия момент, че ЦСКА е спасен и лиценза е спасен?

След поет ангажимент от страна на Фамилиите. Те гарантираха няколко пъти, че ще поемат разходите за лиценза. И после се отметнаха пак няколко пъти.

Няма такова нещо, към онзи момент момент Томов уверяваше, че е уредил спасяването на ЦСКА, а същия ден, в който Стойчо напусна Томов каза няколко часа преди това, че треньора остава защото му има пълно доверие. Манджуков влезе в ЦСКА на 1 април, до тогава какви управленски права е имал, че да му държиш сметка за каквото и да е?

Кой изгони Стойчо Младенов?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 06 май 2015 21:58

Кировец написа:
Raid написа:
Кировец написа:
Raid написа:
Кировец написа:Не ти било ясно защо се плюе по семействата. И на мен не ми е ясно защо поставиха ултиматум на Младенов и казаха няколко пъти, че гонят титла. Сега доволен ли си? Разбра ли?

А на теб персонално ти обясних зашо поставиха ултиматум на Младенов - защото в комбина с Лупи ги прецака и прибра парите за заплатите. Казаха му "ОК, взе парите, сега поне вземи да си свършиш работата за тях".

И кои пари взе? Тия дето му се дължат ли? Или некои други?

Тия, които Манджуков и Инджов дадоха за заплати на футболистите и служителите. От 300К, Младенов прибра 240К.

Ами Стойчо Младенов служител ли е? Той чака пари от Титан още?! Стойчо Младенов направи отбора първи, викаш не заслужава нищо. Само плюнки.

Изобщо не казвам такова нещо. Стойчо Младенов заслужава да си вземе парите, точно толкова, колкото и Буш, Галчев, бай Добри и т.н. Само че според теб САМО ТОЙ заслужава да си вземе парите, а останалите да идат при Любо да им каже какво да правят супата. За теб е нормално това разпределение 240К за 1 човек срещу 60К за 60 души, за други не е.

btw, гледайте Барса - Байерн, сигурно Томов и Стойчо точно това правят и се кефят на страхотния мач, докато вие тук се чудите откъде да изкопаете аргументи в тяхна защита :)
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2015 21:58

Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:

Не знам, кой беше шеф на ЦСКА тогава и твърдеше в същия момент, че ЦСКА е спасен и лиценза е спасен?

Обичаш да отговаряш на въпроса с въпрос, но не виждам нищо общо с моя.

Разбира се, че няма нищо общо, къде се е чуло и видяло собственика на футболен клуб да отговаря за това кой да е треньор :)

А къде се е чуло и видяло спонсори да редят конференции и да поставят ултиматуми?

И кво, ултиматума разби психиката на момчетата, те плачат в съблекалнята, а в същото време дълга към НАП изведнъж стана фатален? Заради ултиматума...от спонсорите? Нищо, че собственика говореше съвсем различни неща?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 май 2015 21:59

Кировец написа:Васконти, не знам що си мислиш, че пишейки за проблемите на ЦСКА успяваш да защитиш несъстоятелността на Инджов и Манджукови.
Ти нас останалите за некви идиоти ли ни мислиш?! Влезнал си в некъв филм и хич не ти се излиза. И това е тенденция от зимата насам - преди това беше по-тих от водата. Дори лятото при приказките за Ликвидация те нямаше на първа линия.

Сега е нещо като Матросов за олигарсите и смело громи "врага с партиен билет" лошия Лупи който не плащал на НАП и алчния Младенов който видиш ли ограбил бедните футбалери :)

Тука такива дъна се копаят просто не е истина.Нищо конструктивно добре,че тия няма да ги има на 9 май.За разлика от техния нашия глас ще се чуе. :) Те нека си мелят тука за Лупи ,НАП и дъртите ченгесари.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2015 21:59

Кировец написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:

След поет ангажимент от страна на Фамилиите. Те гарантираха няколко пъти, че ще поемат разходите за лиценза. И после се отметнаха пак няколко пъти.

Няма такова нещо, към онзи момент момент Томов уверяваше, че е уредил спасяването на ЦСКА, а същия ден, в който Стойчо напусна Томов каза няколко часа преди това, че треньора остава защото му има пълно доверие. Манджуков влезе в ЦСКА на 1 април, до тогава какви управленски права е имал, че да му държиш сметка за каквото и да е?

Кой изгони Стойчо Младенов?

Собственика на ЦСКА. Ако ми казваш, че в една фирма може да дойде външен човек и да уволни някой...не виждам смисъл изобщо да говорим.
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 06 май 2015 22:00

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:

Пак лъжа. Манджуков влезе в ЦСКА още през февруари-март 2014. Манджуков още от декември ( няколко дни след като беше направен залога ) подкара влака и започна да се меси във всичко. Меси се в селекцията ( чрез някаква тричленна комисия ), меси се на треньора, оплю публично треньора и футболистите. Тези за Манджуков от 1.04 ги разправяй на баба ми.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 май 2015 22:03

Много си нагъл. Или така ти изнася. Една фирма, бла-бла. Ти не си наред.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 май 2015 22:04

onegavon написа:
Кировец написа:Васконти, не знам що си мислиш, че пишейки за проблемите на ЦСКА успяваш да защитиш несъстоятелността на Инджов и Манджукови.
Ти нас останалите за некви идиоти ли ни мислиш?! Влезнал си в некъв филм и хич не ти се излиза. И това е тенденция от зимата насам - преди това беше по-тих от водата. Дори лятото при приказките за Ликвидация те нямаше на първа линия.

Сега е нещо като Матросов за олигарсите и смело громи "врага с партиен билет" лошия Лупи който не плащал на НАП и алчния Младенов който видиш ли ограбил бедните футбалери :)

Тука такива дъна се копаят просто не е истина.Нищо конструктивно добре,че тия няма да ги има на 9 май.За разлика от техния нашия глас ще се чуе. :) Те нека си мелят тука за Лупи ,НАП и дъртите ченгесари.

Стягайте ги.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 май 2015 22:08

Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:

Пак лъжа. Манджуков влезе в ЦСКА още през февруари-март 2014. Манджуков още от декември ( няколко дни след като беше направен залога ) подкара влака и започна да се меси във всичко. Меси се в селекцията ( чрез някаква тричленна комисия ), меси се на треньора, оплю публично треньора и футболистите. Тези за Манджуков от 1.04 ги разправяй на баба ми.

Ми лъжеш. Влязоха на 1 април защото на 31 март изтече падежа на заема със залог акции на клуба. Стойчо напусна на 20 март следобеда, а сутринта на същия ден Томов излезе с декларация, че гласува пълно доверие на треньора и той остава. Това лъжа ли е? Преди това Манджуков и Инджов бяха просто акционери. Не знам как можеш да кажеш, че един акционер може да разбие целия клуб - както игрово, така и финансово само защото е поискал титла. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо, не знам.
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 май 2015 22:11

vaskonti написа:Ми лъжеш. Влязоха на 1 април защото на 31 март изтече падежа на заема със залог акции на клуба. Стойчо напусна на 20 март следобеда, а сутринта на същия ден Томов излезе с декларация, че гласува пълно доверие на треньора и той остава. Това лъжа ли е? Преди това Манджуков и Инджов бяха просто акционери. Не знам как можеш да кажеш, че един акционер може да разбие целия клуб - както игрово, така и финансово само защото е поискал титла. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо, не знам.

Васконти,наистина ли това разби отбора?Да не би да премълчаваш нещо,а?Не ти прави чест това изказване ала Кашчей!Скри истината сякаш ние не я знаем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”