Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 11 мар 2015 10:20

dromihait написа:Украйна вече не зависи от руските доставки на газ. Нещо повече - договорената с Европа цена от 245 долара е значително по-ниска от досегашната. Тази неглижирана от медиите ни новина е с огромно икономическо и политическо значение.
Между другото: ние в момента плащаме за руския газ 380 долара. Липсата на лустрация у нас доведе и дотам, че трето десетилетие червени макаци и техните производни сключват крайно неизгодни за държавата ни договори, особено в енергийния сектор. Кърлежите продължават да смучат кръвта на българите, а доволните от дребните подхвърлени подаяния форумни тролове не спират да повтарят, че нямаме нужда от диверсификация на доставките...

Ма сериозно ли 245? :mrgreen: Та отде е тоз газ таквиз йофтин? Русия->Германия->Полша-.реверс Украйна=$245? Баааааааааааа тез украински икономисти, оу! :)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 мар 2015 10:36

dromihait написа:Именно, fcb_bg, именно!

Начи Немция зема по-скъпо и продава по-евтино барабар със сичкото разход за пренос?

Нещо за баварки под заводската цена в Киев да се продават да си чул да отскоча да си взема? Щот аз па четох, че Саакашвили се оплаква тамън от обратното - всичко било адски скъпо.

Ма да поразсъждаваме за газа - начи Юкрейн зема най-евтиния газ в Европа, ма със следващото увеличение на цената му за населението ще стане 280% отгоре над предната ставка. Та ко викаш излиза за редовия украинец? :mrgreen: Поро Първи зема евтино, най-най-евтино и го продава на ебаси цената на дребно. :?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 11 мар 2015 13:43

Нико написа:Това че не те интересува американската политика , която съсипва нацията ни и държавата ни , никак не кореспондира с интереса ти към България!Фактите са прости и очевадни, но ми е необяснимо защо упорито отказвате да ги видите и осмислите! Не става и дума за хвалене на Русия , но когато те ни бяха големият брат имахме държава ,силна армия , образование,някакво правосъдие, бяхме близо десет милиона ,нямаше безработица,имахме промишленост и селско стопанство, циганите си знаеха мястото и не бяха толкова много , както сега. При новият ни голям брат САЩ нямаме никаква армия, нямаме държава, имаме абсурдно образование, нямаме никакво правосъдие, сега сме пряко сили седем милиона, имаме безработица, нямаме промишленост и селско стопанство , имаме огромна циганизация и дискриминация на българите в собствената си страна. Няма сега манифестации , но за това пък има гей паради...Толкова ли трудно да се сетиш , че хората ,противници на колониалната и разбойническа политика на САЩ, са първо български националисти и след това всичко друго? САЩ са враг на България , защото просто ни унищожават и жертват в услуга на интересите си.Врагът на моят враг е мой приятел!...

Абсолютно точно! Написал си го перфектно! Това се опитвам да обясня месеци наред на промитите мозъци от хамериканската пропаганда! Че най-големият проблем на България в момента е циганизацията, ислямизацията и дебългаризацията и изтичането на млади българи в чужбина , което е сериозна опасност и сме силно застрашени да изчезнем като нация! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 11 мар 2015 14:23

За циганизацията и емиграцията са виновни не ЕС или САЩ, драги ми aleksandrov, а посочените от мен по- горе помияри; същите, чиито мизерни, античовешки и антибългарски интереси обслужваш с писанията си.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 11 мар 2015 14:41

fcb_bg написа:
dromihait написа:Именно, fcb_bg, именно!

Начи Немция зема по-скъпо и продава по-евтино барабар със сичкото разход за пренос?

Не, умнико, "начи" само, че не си в час. Или се правиш, че не си. Ето ти новина от шести март:
"Москва. Премахването на ограниченията върху руските газови доставки за Европа е довело до намаляване на цената на суровината в разпределителните центрове до 240 долара за 1000 кубически метра газ, предаде Интерфакс.
В петък „Газпром“ реши да премахне ограничението, с което през последните шест месеца компанията се опитваше да намали реверсните доставки на газ от ЕС за Украйна."

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 11 мар 2015 14:42

dromihait написа:За циганизацията и емиграцията са виновни не ЕС или САЩ, драги ми aleksandrov, а посочените от мен по- горе помияри; същите, чиито мизерни, античовешки и антибългарски интереси обслужваш с писанията си.

България е колония на САЩ и техните подлоги от ЕС!
България е член на ЕС вече 8 години и член на НАТО 11 години!
България се отказа от всички руски проекти - АЕЦ Белене, Южен Поток, Набуко и т.н.!
В България има американски, а не руски бази!
БХК , Амнести Интернейшънъл и Отворено общество , които защитават циганизацията, дебългаризацията и ислямизацията не са руски, а хамерикански организации!
Джордж Сорос сигурно е руснак? :mrgreen:
Нещо ти куца логиката! Каква Русия намесваш, след като сме във вражески на Русия алианс - НАТО?
От 25 години ние не сме с руснаците , но за вас хамериканофилите само руснаците и комунистите са виновни за всичко! :mrgreen:
Ти и другите като теб сте безвъзвратно промити мозъци!
На вас хамериканците така са ви отворили черената кутия и са ви пръднали по най-брутален начин в мозъка , че са ви загладили мозъка до такава степен, че да не можете да мислите , оставили са ви две мозъчни гънки - с едната да възхвалявате САЩ и ЕС а с другата да плюете по Русия по дифолт! :mrgreen:
Последна промяна от aleksandrov77 на 11 мар 2015 14:48, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 мар 2015 14:47

aleksandrov77 написа:
dromihait написа:За циганизацията и емиграцията са виновни не ЕС или САЩ, драги ми aleksandrov, а посочените от мен по- горе помияри; същите, чиито мизерни, античовешки и антибългарски интереси обслужваш с писанията си.

България се отказа от всички руски проекти - АЕЦ Белене, Южен Поток, Набуко и т.н.!
БХК , Амнести Интернейшънъл и Отворено общество , които защитават циганизацията, дебългаризацията и ислямизацията не са руски, а хамерикански организации!
Нещо ти куца логиката! Каква Русия намесваш, след като сме във вражески на Русия алианс - НАТО?
От 25 години ние не сме с руснаците , но за вас хамериканофилите само руснаците и комунистите са виновни за всичко! :mrgreen:
На вас хамериканците така са ви отворили черената кутия и са ви пръднали по най-брутален начин в мозъка , че са ви загладили мозъка до такава степен, че да не можете да мислите , оставили са ви две мозъчни гънки - с едната да възхвалявате САЩ и ЕС а с другата да плюете по Русия по дифолт! :mrgreen:

А ти по дефолт плюеш по запада и възхваляваш Русия. И ти имаш две мозъчни гънки явно. Само че ги имаш само ти и някои други русофили защото аз американофили тук не виждам.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 11 мар 2015 14:50

Player написа:
aleksandrov77 написа:

А ти по дефолт плюеш по запада и възхваляваш Русия. И ти имаш две мозъчни гънки явно. Само че ги имаш само ти и някои други русофили защото аз американофили тук не виждам.

И аз не виждам, има само платени соросоиди :!:
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 мар 2015 14:59

проф. д-р Томов написа:
Player написа:
aleksandrov77 написа:

И аз не виждам, има само платени соросоиди :!:

По-скоро това искаш да виждаш, така че ти се привижда или пък си бълнуваш. Щом за теб никой не може да критикува Русия без да е платен, значи си много заблуден. Имаш сериозен психически проблем.

Върни се в “Архив”