Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Player » 10 мар 2015 12:24

проф. д-р Томов написа:
Player написа:След време ще си признаят всичко руснаците, ама сте толкова ограничени русофилите, че не искате да приемете реалността в главата си. Докато не си признаят че воюват в Украйна няма и да ви мине през акъла тази мисъл. Ще ви видя след време как ще се гърчите да обяснявате, че сте знаели, ама нарочно не сте признавали. Всички русофили сте толкова жалки, че направо сте смешни.

Хич даже няма да се гърчим 8-) Ще си признаем и толкова ;) А в нас ще остане само благото чувство, как сме ви мачкали и громили по всички фронтове :)

Кои вие ти и клонингите ти ли? Най-много да сте два -трима с по няколко профила за да се имитира масовост. Ако това ти е целта на живота да мачкаш по форуми - добре твое право е , но не мачкаш нищо, освен да се излагаш с лъжите си. Както казах ще си признаете и ти потвърди думите ми. Елементарни сте ми. Като малки кученца сте. Знам как да ви свирна за да дойдете и какво да ви накарам да кажете. С лекота мога да ви оплета да си противоречите и да ставате за смях. Защото просто сте елементарни. Ниска топка сте и с лекота ще продължавам да ви разигравам. Престанете да хвалите чужда страна , която и да била тя и да манипулирате с това че сами и независими сме обречени. Борили сме сме като народ за свобода и независимост и винаги сме успявали. Каузата ви освен долна и продажна е и обречена. За съжаление такива като вас още в Средновековието е имало и са се продавали на Византия. После сме имали верни на Султана, а сега слуги на Русия. Срам сте за България!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2015 12:29

Player написа:
проф. д-р Томов написа:
Player написа:След време ще си признаят всичко руснаците, ама сте толкова ограничени русофилите, че не искате да приемете реалността в главата си. Докато не си признаят че воюват в Украйна няма и да ви мине през акъла тази мисъл. Ще ви видя след време как ще се гърчите да обяснявате, че сте знаели, ама нарочно не сте признавали. Всички русофили сте толкова жалки, че направо сте смешни.

Хич даже няма да се гърчим 8-) Ще си признаем и толкова ;) А в нас ще остане само благото чувство, как сме ви мачкали и громили по всички фронтове :)

Кои вие ти и клонингите ти ли? Най-много да сте два -трима с по няколко профила за да се имитира масовост. Ако това ти е целта на живота да мачкаш по форуми - добре твое право е , но не мачкаш нищо, освен да се излагаш с лъжите си. Както казах ще си признаете и ти потвърди думите ми. Елементарни сте ми. Като малки кученца сте. Знам как да ви свирна за да дойдете и какво да ви накарам да кажете. С лекота мога да ви оплета да си противоречите и да ставате за смях. Защото просто сте елементарни. Ниска топка сте и с лекота ще продължавам да ви разигравам. Престанете да хвалите чужда страна , която и да била тя и да манипулирате с това че сами и независими сме обречени. Борили сме сме като народ за свобода и независимост и винаги сме успявали. Каузата ви освен долна и продажна е и обречена. За съжаление такива като вас още в Средновековието е имало и са се продавали на Византия. После сме имали верни на Султана, а сега слуги на Русия. Срам сте за България!

Де да знам кой на кого е слуга. Тъй кат гледам онез в парламента и оня в президентството, лекичко не ти вървят опорните точки.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 мар 2015 12:52

Какви опорни точки? САЩ дали някога ще поиска да им станем щат? Или пък част от Германия или Великобритания. Никой освен Русия и съседите ни не ни ще територията. И говоря за територия буквално не само като влияние. Ако не е запада и САЩ най-вече Русия да беше окупирала пак цяла Източна Европа, но няма вече кой да им даде това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2015 12:57

Player написа:Какви опорни точки? САЩ дали някога ще поиска да им станем щат? Или пък част от Германия или Великобритания. Никой освен Русия и съседите ни не ни ще територията. И говоря за територия буквално не само като влияние. Ако не е запада и САЩ най-вече Русия да беше окупирала пак цяла Източна Европа, но няма вече кой да им даде това.

Моля? СССР немаше ли шанс да обяви България за 16-та република? Направи ли го? Бегай да си оправяш точките.
Хаваи кога го завзеха САЩ, че си го имат за своя територия? Куба иска САЩ да затворят Гуантанамо и да се изнасят, онез се ослушват. Тва кат за начало за териториалните ти глупости. да не започвам със златните резерви на хората, дето САЩ сметат да им върнат ма куково лето.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 мар 2015 13:03

Я виж кой анексира чужда територия миналата година и пак говори. Значи САЩ ако вземе нещо е лош, но ако го стори Русия е добра. А САЩ дори не е анексирал нищо. Тях ги интересуват пари и влияние не територии, за разлика от руснаците. Не сме станали 16 република защото така им беше по изгодно тогава на руснаците. Днес ловуват навсякъде да вземат нещо вече и то територия не само влияние. Ама не можеш да го видиш това, защото не искаш.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2015 13:06

Player написа:Я виж кой анексира чужда територия миналата година и пак говори. Значи САЩ ако вземе нещо е лош, но ако го стори Русия е добра. А САЩ дори не е анексирал нищо. Тях ги интересуват пари и влияние не територии, за разлика от руснаците. Не сме станали 16 република защото така им беше по изгодно тогава на руснаците. Днес ловуват навсякъде да вземат нещо вече и то територия не само влияние. Ама не можеш да го видиш това, защото не искаш.

Интересува ги да нема американска база с определен радиус на действие на ракети насочени към Москва. Това интересуваше САЩ и през 63-та. Хаваи питах как се води, нещо си траеш.
Територия Русия си има достатъчно. Даже даваха на пияна глава цели полуострови навремето.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2015 13:11

Ти ся кажи що "Джордж Буш" с ескорта си се беше насочил към Крим преди година и малко и след анкесията включи заден?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 мар 2015 13:20

Мен не ме вълнува американската политика, интересува ме само България и нейния интерес. Нито ги защитавам нито ги упреквам. Има над 200 страни по света и нито искам нито мога да има следя политиките. Когато ни се пресекат пътищата тогава не вълнува. Ти като ги следиш изкъсо американците ти си отговаряй. Критикувай ги щом искаш, нито ги защитавам, нито им симпатизирам. Но не ми хвалете Русия, защото много злини са ни направили и па бих ни направили и това ми е проблема с такива като теб. Ако започнете да говорите че трябва примерно да сме близки със Сърбия както говорите за Русия пак ще е същото. Не ми хвалете Русия и не изкарвайте че им дължим нещо и че без тях сме загубени и няма да се занимавам с теб и някой други като теб. Обиждайте запада, юга севера или каквото искате, но недейте с руска провокация само да го правите. Обиждаш запада ама Барселона гледам ти е на сърцето, много интересно. Един друг е с Челси, ама русофили все сте... Може би да сте един и същ. По един и същ начин мислите, пишете и държите сметка за това и онова.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 10 мар 2015 14:56

Кога Каталуния обяви независимост, кога стана щат на Северна Америка? Гнилата политика се води единствено и само от Америка, Европа се опитва да бъде независима, но е здраво приклещена от САЩ и не може да се откъсне от тази "братска прегръдка"! ЕС без САЩ, това трябва да е политиката на България! ЕС с равноправни отношения както с Русия, така и с Америка! Това ако не е национална политика, здраве му кажи! Ама не, България зависи от трима американски сенатори повече, отколкото от мнението на държави членки на ЕС! Обори ме де!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 мар 2015 15:15

sin4ec написа:Таз работа с гаврите над корабите няма да стане така-нужна е ефективна демонстрация кой какъв е! Да им потопят един крайцер и толкоз! Деева и маймуните, чий го търсят в Черно море? Да си ходят в Мексиканския залив, инак...

Ем ако се водят международни води.. все пак и руснаците летяха над Атлантика (да речем) и нямаше правно основание да се възрази.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Архив”