проф. д-р Томов написа:Player написа:След време ще си признаят всичко руснаците, ама сте толкова ограничени русофилите, че не искате да приемете реалността в главата си. Докато не си признаят че воюват в Украйна няма и да ви мине през акъла тази мисъл. Ще ви видя след време как ще се гърчите да обяснявате, че сте знаели, ама нарочно не сте признавали. Всички русофили сте толкова жалки, че направо сте смешни.
Хич даже няма да се гърчимЩе си признаем и толкова
А в нас ще остане само благото чувство, как сме ви мачкали и громили по всички фронтове
Кои вие ти и клонингите ти ли? Най-много да сте два -трима с по няколко профила за да се имитира масовост. Ако това ти е целта на живота да мачкаш по форуми - добре твое право е , но не мачкаш нищо, освен да се излагаш с лъжите си. Както казах ще си признаете и ти потвърди думите ми. Елементарни сте ми. Като малки кученца сте. Знам как да ви свирна за да дойдете и какво да ви накарам да кажете. С лекота мога да ви оплета да си противоречите и да ставате за смях. Защото просто сте елементарни. Ниска топка сте и с лекота ще продължавам да ви разигравам. Престанете да хвалите чужда страна , която и да била тя и да манипулирате с това че сами и независими сме обречени. Борили сме сме като народ за свобода и независимост и винаги сме успявали. Каузата ви освен долна и продажна е и обречена. За съжаление такива като вас още в Средновековието е имало и са се продавали на Византия. После сме имали верни на Султана, а сега слуги на Русия. Срам сте за България!