Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Циркът продължава
Тема като тази "Циркът продължава" след като за първи път в събота отборът не приличаше на цирк, си е направо провокация. На Пичони въобще не му е работа да обсъжда ходовете на шефовете си. Ако в този форум има такива, които коментират шефовете си публично, нека си признаят. Има поне 100 факта, които доказват сделката, без да броя вътрешната информация, а все още се намират провокатори, да развалят атмосферата. Тука останаха двама - трима, другите или се убедиха или поне си мълчат. Нека всеки си има мнение, ама тука избива на друга работа. Версията за "безработните" футболисти си е направо за "Оскар" на тоя който го измисли. Ебаси мозъците дето се подвизават тука. Как ако беше истина, нито една медия не го разнищи. А може би е "дълбока конспирация", която само Сельо е надушил и сега е наел актьори - четирима, които се правят на шефове и летят всяка седмица до България за кеф и още има - няма 15 футболисти и ни я пробутва за сделка. Хайде малко се стегнете. Ами, че нали тогава всички ще станат "безработни" и ще накарат някой друг да им плаща заплатите. Що за дивотия...Сделка си има и в събота ще се обяви.
- botevist_71
- Контакти:
много хора искат тази сделка да не се завърши,защото Ботев е икона,Ботев е име и традиция и пак ще бъде там на върхът, и ще се радва на обичта на своите фенове
the___dog написа:urbano написа:Гледахте ли ПОТВ с Пичиони? Като го питаха за собствеността и документацията си глътна граматиката и пак на Митю лафовета че оставали детайли и формалности. Още не мога да повярвам че има нещо реално. Ако всичко се окаже балон, това ще е най-големия цирк разиграван някога в българския футбол.
Urbano убеден ли си, че си канар, защото само ти, един с аватар на някакъв пес и всички буфери се опитват да ни убедят, че няма сделка. Не го приемай като обида, но не ми се струва нормално всички да се радва на продажбата(включително 9500 на стадиона), а ти да сеещ раздор. Ти по тая логика направи тарторите балаците за дето са организирали екскурзия до София.
Никой още не се е зарадвал на 100% още ама ти колега прекаляваш по-спокойно я карай и всичко ще си дойде на мястото.
Още не е свършило времето на съмненията. Затова атаките срещу канари като Урбано са нечестни. Основания за съмнения ще има до последно... Не искам да се определям - аз къде съм в класацията "оптимисти-песимисти" , достатъчно клетви отнесох преди седмица...Ето едно четиво за размисълhttp://www.meridianmatch.bg/?id=33314

Re: Слезте малко на земята!
1912BOTEV написа:Христолов във ковчег, але-але!..... Стига песимизъм! Българите винаги се съмняваме, а в същото време се надяваме! Дервенковци и Бобита излизат извън сцената, ако има сделка! Така че, те не са от най-заинтересованат страна за сделка! Те просто лобираха за Ирен! Дори ми е интересно, ако има сделка, дали Боби ще излезе публично и ще се откаже от делото както обещаваше?! Дано да е така! Нека да изчкаме и тогава да се съмняваме в каквото и да е! Все пак, отбора ни със сигурност в последните 2 кръга е по-добър отколкото в първите 5!
Нещата с Кръстева и Андреев не са толкова прости . Те по принцип загубиха интерес към БОТЕВ след изборите ,защото вече са в опозиция и нема паре...

- Canaries front
- Контакти:
Добре де,за тези които невярват какво искат да се случи, за да повярват. Значи ето факти които говорят за сделка- изчистени са заплатите на футболистите за миналата година,търсят се квартири за жабарите,изчистени са сметки за ток и вода на стадион Ботев,изчистени са сметките в хотела.Порачани са екипи ,с които ще излезнат на мача с Локо сф.Може да питате доктора за новите медикаменти ,които са му поръчани. Караманов се съгласи на договор с Ботев,а знаем какви са му отношенията с Христолов,а и какво търси той в един отбор-пари. Не на последно място хората дойдоха на крак от Италия за среща с феновете,което малко или много си е за уважение. Кзаха ,че ще дойдат в събота и го направиха,тоест държат си на думата. Освен това 3-ма от най-големите песимисти сред нас феновете ,след среща с тях останаха доволни и заговориха за сделка и,че тя ще е факт. Да не забравяме ,че и отборът тренира на стадион Пловдив,а знаем колко му се иска за една тренировка,говори се и за подобряване на тревното покритие на стадион Ботев. Мисля ,че това са факти ,които поне малко ме карат да съм оптимист за тази сделка. И да на Пичони не му е работа да казва кога ще приключи сделката. Все едно ти да си обикновен служител в клуба ,който няма нищо общо с документацията във фирмата и да кажеш кога шефа ти ще приключи дадена сделка. Това са факти които говорят за промяна,айде сега всички които не сте обедени ,че ще има сделка дайте такива които да съпоставим с тези и да преценим дали ще има или не .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
вярвайте само на делата, а не на приказките!!! аз също съм на мнение, че реално още нищо не е сторено и оптимизмът виси във въздуха
на Колежа не се е играл качествен футбол от поне 10-15 години и сега всеки, който играе по-надъхано изведнъж става голяма работа. батака при нас е толкова голям, че с фойеверки няма се оправи работата. идват три големи мача - с Илиянци, Черноморец и ЦСКА. по тях ще си проличи накъде отиваме, засега е просто смешно да се надъхваме с излишен оптимизъм.

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
Canaries front написа:Добре де,за тези които невярват какво искат да се случи, за да повярват. Значи ето факти които говорят за сделка- изчистени са заплатите на футболистите за миналата година,търсят се квартири за жабарите,изчистени са сметки за ток и вода на стадион Ботев,изчистени са сметките в хотела.Порачани са екипи ,с които ще излезнат на мача с Локо сф.Може да питате доктора за новите медикаменти ,които са му поръчани. Караманов се съгласи на договор с Ботев,а знаем какви са му отношенията с Христолов,а и какво търси той в един отбор-пари. Не на последно място хората дойдоха на крак от Италия за среща с феновете,което малко или много си е за уважение. Кзаха ,че ще дойдат в събота и го направиха,тоест държат си на думата. Освен това 3-ма от най-големите песимисти сред нас феновете ,след среща с тях останаха доволни и заговориха за сделка и,че тя ще е факт. Да не забравяме ,че и отборът тренира на стадион Пловдив,а знаем колко му се иска за една тренировка,говори се и за подобряване на тревното покритие на стадион Ботев. Мисля ,че това са факти ,които поне малко ме карат да съм оптимист за тази сделка. И да на Пичони не му е работа да казва кога ще приключи сделката. Все едно ти да си обикновен служител в клуба ,който няма нищо общо с документацията във фирмата и да кажеш кога шефа ти ще приключи дадена сделка. Това са факти които говорят за промяна,айде сега всички които не сте обедени ,че ще има сделка дайте такива които да съпоставим с тези и да преценим дали ще има или не .
хотела не е платен,доктора не видял и един витамин,не изчистена нито една заплата,екипировката е супер смешна и се шие в бургас и ако за за 5 дни не доиде ще е смешно
- Canaries front
- Контакти:
Значи за заплатите потвърдено е от футболист ,че всичко за миналия сезон вече им е изчистено и тая седмица пак ще минат през касата за заплати за тая година,за доктора съм написал ,че са му поръчани ако си забелязъл,за екипите искам да те питам нови ли са и колко нови екипа видя при Христолов през последните години. Дали е поръчана в Бургас или Варна няма значение,важното е ,че с идването си правят промяна. Неможе за една седмица да преобразиш всичко в клуба ,но е налице промяна някаква. Единствено за хотела ми казаха но няма как да проверя дали е истина.
Последна промяна от Canaries front на 29 сеп 2009 10:44, променено общо 1 път.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
MASS се шие в Бургас? Сигурен ли си или вярваш на брътвежите на 4000 ?
наш фен от равда ги е взел от бургас в петък и ги е донесъл тук.никои не е взимал заплата,наи много от билетите да съм им дали по 300-400 лв