Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот HoUs4oOL » 04 мар 2015 21:51

FLANKER написа:Мен пък ме притесняват изявленията на Порошенко за Крим.
Тоя е способен да направи някое безумие.

Тая отрепка със сигурност знае, че в Крим не може да направи нищо, единствената му цел би била да въвлече натовски идиоти във война с Русия, но вероятността да му се получи е минимална.

Иначе на ВСН няма да им се позволи да стигнат до Киев.
Просто тия, които не позволиха на Русия да влезе в Цариград, няма да позволят и на ВСН да влязат в Киев.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 мар 2015 19:29

HoUs4oOL написа:
FLANKER написа:Мен пък ме притесняват изявленията на Порошенко за Крим.

Тая отрепка със сигурност знае, че в Крим не може да направи нищо, единствената му цел би била да въвлече натовски идиоти във война с Русия, но вероятността да му се получи е минимална.

Иначе на ВСН няма да им се позволи да стигнат до Киев.
Просто тия, които не позволиха на Русия да влезе в Цариград, няма да позволят и на ВСН да влязат в Киев.

Това лошо ли е? :shock: Поредният ти безумен коментар.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 мар 2015 20:31

diplomat написа:Това лошо ли е? :shock: Поредният ти безумен коментар.

Да съм казал, че е лошо?
Просто над мен имаше мнение, че могат да стигнат до Киев, затова написах, че е няма да им бъде позволено...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 11:13

sin4ec написа:
FLANKER написа:
sin4ec написа:
aleksandrov77 написа:И след обучението и решителния удар - към Киев! :)

Не. Много е важно да се поставят реални цели. Киев си е за майдановците. Линията Харков-Мариупол и нищо повече!

Мен пък ме притесняват изявленията на Порошенко за Крим.

С великата си армия, дето повстанцев я направиха за посмешище? Лошо няма. Но в Крим няма Игли, а С-400. Няма т64, а Т90М и Армата. В Крим има Буратино и Чебурашка. Има и Су-35. Ще е любопитно за гледане, наистина! :)

Той армия може да няма, ама ако е съгласувано с "когото трябва" няма да му е нужна.

Ако прати хора в Крим дали ще са само украинци? И да речем, че каквито и да са Русия ги изрита, дали ще се задоволи с това? И дали веднага няма да се нададе вой "да се спаси демократична Украйна от руския ботуш"? Една ситуация, в която Русия по каквато и да е причина пряко и така да се каже официално удря украинците би била прекрасен повод ако има желаещи. А кой е виновен и кой не.. ще се погрижат да ни убедят в правилната гледна точка.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 мар 2015 11:16

Betchualeng Arnaikem написа:Той армия може да няма, ама ако е съгласувано с "когото трябва" няма да му е нужна.

Ако прати хора в Крим дали ще са само украинци? И да речем, че каквито и да са Русия ги изрита, дали ще се задоволи с това? И дали веднага няма да се нададе вой "да се спаси демократична Украйна от руския ботуш"? Една ситуация, в която Русия по каквато и да е причина пряко и така да се каже официално удря украинците би била прекрасен повод ако има желаещи. А кой е виновен и кой не.. ще се погрижат да ни убедят в правилната гледна точка.

При всички положения е ясно, че конфликтът започна от Вашингтон!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 11:24

aleksandrov77 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Той армия може да няма, ама ако е съгласувано с "когото трябва" няма да му е нужна.

Не го оспорвам. Както смятам, че и Путин взе своето в конфликта, сега се бори за бонусите.

Ама за убитите предполагам е все едно. Хм.. макар че като гледам това никой не го отчита.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 мар 2015 11:55

Betchualeng Arnaikem написа:
aleksandrov77 написа:

Не го оспорвам. Както смятам, че и Путин взе своето в конфликта, сега се бори за бонусите.

Ама за убитите предполагам е все едно. Хм.. макар че като гледам това никой не го отчита.

Разбира се , че ще защити руснаците в Източна Украйна срещу агресията на Киев и Вашингтон,на които им е ЗАБРАНЕНО ДА ГОВОРЯТ НА РУСКИ ЕЗИК НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА!
Това нормално ли е?
Нали от Еврогейския Съюз и САЩ ми говориха за "толерантност"! Къде е "толерантността" към руснаците в Източна Украйна , които са подложени на геноцид неуважаеми НАТОвски престъпници срещу мира и човечеството??????
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 06 мар 2015 12:04

sin4ec написа: Не. Много е важно да се поставят реални цели. Киев си е за майдановците. Линията Харков-Мариупол и нищо повече!

Синчец, мисля че не си прав. Тази линия е илюзорна. Дори и чисто географически - не се връзва. Според мен съвсем друга ще е целта и даже се досещам каква е.
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

stov
Контакти:

Мнениеот stov » 06 мар 2015 12:31

Разбира се , че ще защити руснаците в Източна Украйна срещу агресията на Киев и Вашингтон,на които им е ЗАБРАНЕНО ДА ГОВОРЯТ НА РУСКИ ЕЗИК НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА!

Кой и кога им е забранил да говорят на руски език?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 мар 2015 12:57

valheru написа:
sin4ec написа: Не. Много е важно да се поставят реални цели. Киев си е за майдановците. Линията Харков-Мариупол и нищо повече!

Синчец, мисля че не си прав. Тази линия е илюзорна. Дори и чисто географически - не се връзва. Според мен съвсем друга ще е целта и даже се досещам каква е.

Тя е илюзорна линия, но нужна за крайната цел- а именно съединяване на Новороссия с Крим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”