ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Момчета,къде е "Стрелеца"?Странно е до сега да не е написал нищо... 

Обмисля как ще наричаме "мамалигарчето". Може Качамачо.
- th3_gr3en_rapper
GrEeN-FaN написа:th3_gr3en_rapper написа:...незнам какво храните Божилов ама днес си беше един от най добрите на терена....
Ама разбира се! Беше най-добрия който лежа по терена! При всяко леко бутане пада и лежи по 2 минути,постоянно се лъже вместо да подава,след 70та минута му свършиха батериите! Стига сте обсъждали тоя дървар,само за търкане на пейката става![]()
Моето мнение за румънеца е,че днес се представи много зле! Дали защото не е тренирал,дали зареди страх и тн или толкова си може не знам!
За мача: както контролата с Несебър,първото полувреме много заспало,второто полувреме по-добре! Но това 2-ро полувреме беше много по-слабо от онова с Несебър! Миналия път играха Паломино и Миро в нападение и Фернандес зад тях,а сега само Паломино и Фернандес по крилата! Според мен "Малкия" трябва да играе зад нападателя а не да се мъчи по крилата където го изолират и не пипа топката!
Днес се сбъдна една мечта - цял мач без Кончо! ЧУДОООООООООООООООО !![]()
![]()
![]()
Три греди,сумати пропуски...особено последния на Румен Николов когато бяха 4ма срещу вратаря 0.о Това не трябва да се случва дори на контрола!
ХА ХА Колко си забавен ... Ти ако разбираш от тази игра наречена Футбол аз съм Музикален Продуцент!
Честито! Вече си имаме и музикален продуцент във форума

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

greenpeak написа:MOREE написа:ogrizko написа:много голям мач, тоя румънеца си личи класата отдалече, ще надмине георги хаджи ако му дадем шанс за развитие.... толкова идейна игра в нападение не съм гледал от години, особено преди да пуснат паломино.... впечатлен съм, ако не се преборим за евротурнирите ще е голяма изненада за мен
31 номер беше мамалигата да не си сбъркал номера
MOREE, явно не познаваш ogrizko. Човека се бъзика.
ogrizko: "Много лаб мач, тоя румънеца си личи отдалече, че е некадърен, ще лъска на Георги Хаджи бутонките. Толкова безидейно нападение не съм гледал. Евротурнирите на мук!!!![]()
![]()
Интересна работа.Вече успяхте да нахраните мамалигата че не става.Аз не мога да гледам в реално време за какво става въпрос,но и от малкото видео което има в спортала видях едно ПЕРФЕКТНО центриране.Сложи топката на главата на не обърнах внимание кого и нашата звезда изпорти 100%вата асистенция.След това видях едно страхотно прострелно центриране/мисля че беше Виктор Митев/.Наистина класно отиграване.Според мен и аз да сложа бутонките ще изглеждам по добре от ТИТУЛЯРА в ляво

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача-освен центрирането друго нямаше слабичък е 20 минути преди смяната си нямаше въздух.А Митев много ми хареса и се чудя защо му търсят отбор
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Румънеца... пълна катастрофа! Чудя се как някои видяха в него хляб?! Може, ама... типов, сух и плесенясал даже...
Четох отзивите за мача и голямо веселие падна. Тук има големи сладури обаче...
Добре, че са няколкото свестни и разумни момчета, та да се прочете и нещо вярно и смислено... Иначе се чуди човек на друг мач ли е бил или някой е гледал надрусан
А ето и повода, за който влязох и пиша сега тук: http://football24.bg/novina/69963-chern ... t-rumyneca

А ето и повода, за който влязох и пиша сега тук: http://football24.bg/novina/69963-chern ... t-rumyneca
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Ами не съм гледал контролата,какво да коментирам?Знам само едно,което съм го видял наживо - от Митев в нашия отбор няма по-добър играч с ляв крак,няма по-опасно и остро центриращ от фалове и корнери,силно ми напомня на левачката на Юрука,а това,че всички го хвалят за днес...хммм,какво изобщо се мисли?Честно казано аз с Несебър далече не бях очарован от Янчо примерно,или Капитанов,и двамцата се очертават като много дълбоки пейки,а по крилата ще имаме много големи проблеми,отляво пък изобщо нямаме играч освен Дончо,играч играещ с ляв крак.Какво да говорим?Ще е голяма глупост да не се задържи Виктор Митев,а смятам,че освобождаването на Тошко Колев беше прибързано,предоверяване в Адисон,който както чухме Сър-а изгонил поради некъдърност.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
th3_gr3en_rapper написа:Днес се сбъдна една мечта - цял мач без Кончо! ЧУДОООООООООООООООО !![]()
![]()
Според Генов (аудиото от официалния сайт) причината е лека контузия, и ще се върне на пълни обороти до ден-два. Не бързай да се радваш. Виктор Митев бил наш футболист (това го знаем), но не е бил на подготовка с отбора (да се чете: няма да играе пролетта). Румънецът бил тактически добре подготвен, но само дотам.
Аз вярвам на хората, посетили мача, така или иначе репортажи не мога да гледам. Няма как да си вадя кардинални заключения от контроли, но се набива на очи една неприятна тенденция

след днешния мач аз съм отчаян. вярно, че е контрола, ама всички ги беше налегнала една умора такава ... гледам коментарите - тоз стабилен, онзи се раздал, трети бил навсякъде, четвърти бил ненадминат с единия крак ... а бе и днес почти нищо не създадохме в градивен аспект. имаме 17 гола за 15 мача наесен. е, с тази тактика и изпълнения - напролет и толкова няма да имаме. не разбирам и не знам каква е точно целта на контролите на Генов - да пробва или да затвърждава, но според мене на база показаното последните два мача - само може да разбере какво не трябва да прави и с кого не трябва да го прави, но не и как ще започнем да я вкарваме тая пуста топка във вратата на противника!
не, отказвам се да давам персонални оценки, че ще ги наредя едни този път ...
всеки може и трябва да даде много повече - иначе има Бдин, Светкавица, Видима, Добруджа, ... (нищо лично към феновете им!)
не, отказвам се да давам персонални оценки, че ще ги наредя едни този път ...

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:след днешния мач аз съм отчаян. вярно, че е контрола, ама всички ги беше налегнала една умора такава ... гледам коментарите - тоз стабилен, онзи се раздал, трети бил навсякъде, четвърти бил ненадминат с единия крак ... а бе и днес почти нищо не създадохме в градивен аспект. имаме 17 гола за 15 мача наесен. е, с тази тактика и изпълнения - напролет и толкова няма да имаме. не разбирам и не знам каква е точно целта на контролите на Генов - да пробва или да затвърждава, но според мене на база показаното последните два мача - само може да разбере какво не трябва да прави и с кого не трябва да го прави, но не и как ще започнем да я вкарваме тая пуста топка във вратата на противника!
не, отказвам се да давам персонални оценки, че ще ги наредя едни този път ...всеки може и трябва да даде много повече - иначе има Бдин, Светкавица, Видима, Добруджа, ... (нищо лично към феновете им!)
Я изкарай първите 4 кръга и сметни пак колко гола имаме за 11 мача