Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2010 11:13

THE G.A.M.E написа:С добри впечатления съм от това черничко момче.....мисля, че има страхотен потенциал......може да се окаже добро трансферно попадение.
А и сумата която е обявена.....е повече от приемлива !

Каква сума е обявена?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 11:36

bigbonusprize написа:
THE G.A.M.E написа:С добри впечатления съм от това черничко момче.....мисля, че има страхотен потенциал......може да се окаже добро трансферно попадение.
А и сумата която е обявена.....е повече от приемлива !

Каква сума е обявена?

От порядъка на 30-40 хил. Евро ....можеби дори и по малко !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 яну 2010 13:22

"Един от най-добрите чужденци, играли в България Лусио Вагнер е на път да си тръгне от Левски. Ветеранът постоянно се оплаква от контузии, което кара ръководството на шампионите да се откаже от неговите услуги.
Договорът на Лусио с Левски изтича през лятото и двете страни търсят най-удачен вариант за раздяла.
„Лусио Вагнер постоянно е контузен и най-вероятно ще се разделим с него. Търсим най-удачния начин това да се случи. Той е дал много на Левски”, заяви мениджърът на сините Георги Иванов."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 яну 2010 13:54

Какъв е пък тоя Тевия сега ,Баткоф пак пазарува за жълти стотинки ,така не се прави селекция :evil: :evil: :evil:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 яну 2010 14:02

turbogena написа:Какъв е пък тоя Тевия сега ,Баткоф пак пазарува за жълти стотинки ,така не се прави селекция :evil: :evil: :evil:

Навремето и за Ричард и Темиле говореха така.
"„Имам впечатления от Тевия вече шест месеца. За мен той не е непознат футболист. Още преди това той беше в плановете ми, но нямахме място за чужденец. Сега очакваме да продадем Рабех и да се освободи място за чужденец”, коментира Георги Иванов след днешната тренировка на „сините”.
„Стига вече с тези продажби, когато дойде някой и даде пари, които да задоволяват Левски, тогава може да продадем наш играч. За момента няма такова нещо. Тевия е млад футболист, той е на 19 години и бъдещето е пред него. Пред него има време да се развива. Ще вдигне и конкуренцията в отбора”, продължи мениджърът на шампионите.
„Всичко зависи от него. Надявам се Тевия да надмине Ричард”, отбеляза Иванов."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 28 яну 2010 14:14

колеги, с най-чисти намерения искам да си изясня един въпрос.нямам желание да се подигравам или да се заяждам, но ще ви попитам следното: - къде е играл майкъл тевия преди да отиде в мездра? питам не за друго, ами защото преди 2 години в едно полвдивски село (скутаре)бяха доведени двама ганайци от кофе бабоне.това става по времето по което в локо пловдив заигра хейдън.(двамата не са впечатлили никой в локото)имената на ганайците бяха майкъл и рики, живееха в селото на издръжка на кмета и на милостта на местните заведения.(моя колежка работеше в това село и ми е разказвала как са били изцяло на подаянието на хората от селото).след като мина сезонът се заговори, че кметът тимонов е продал и двамата като собствени играчи съответно майкъл на локо мездра и рики на янтра габрово.говореше се още, че майкъл играл за дубъла на маздра,а тази есен започна да се появява и за първия състав и се заговори за интерес към него от страна на левски. та в този рад на мисли- този майкъл ли е новото ви попълнение или е просто съвпадение?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2010 16:02

Бил е в разширеният състав на Гана за световното първенство,което ако е истина звучи добре,както знаем станаха световни шампион.Иначе имам добри впечатления от краткият му престой в Мездра,а освен това е млад,дано се развие :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 28 яну 2010 19:25

Да ни е честито и третото ни ново попълнение.
Желая му успех в Левски на Тевия.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

batmana
Контакти:

Мнениеот batmana » 29 яну 2010 11:15

На Тевия успех в Левски! Предполагам, че като всички останали във форума, съм гледал много малко от него (най-вече мача с Левски тоя полусезон и може би още 1-2 мача на Мездра, за които се сещам), да се надяваме, че при нас ще се разкрие напълно.

А за Лусио Вагнер - да му предложат да остане на работа в отбора - дали ще е като скаут или в ДЮШ, нямам претенции - нека и той да си даде сметка, че най-добрите му години са зад гърба му и вече я кара на ходом.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 яну 2010 12:42

batmana написа:На Тевия успех в Левски! Предполагам, че като всички останали във форума, съм гледал много малко от него (най-вече мача с Левски тоя полусезон и може би още 1-2 мача на Мездра, за които се сещам), да се надяваме, че при нас ще се разкрие напълно.

А за Лусио Вагнер - да му предложат да остане на работа в отбора - дали ще е като скаут или в ДЮШ, нямам претенции - нека и той да си даде сметка, че най-добрите му години са зад гърба му и вече я кара на ходом.

От интервюто на Г.Иванов по Ринг,стана ясно,че Вагнер си тръгва и то още сега,през зимната пауза и,че всичко с него е вече изяснено.

Върни се в “Архив”