THE G.A.M.E написа:С добри впечатления съм от това черничко момче.....мисля, че има страхотен потенциал......може да се окаже добро трансферно попадение.
А и сумата която е обявена.....е повече от приемлива !
Каква сума е обявена?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:С добри впечатления съм от това черничко момче.....мисля, че има страхотен потенциал......може да се окаже добро трансферно попадение.
bigbonusprize написа:THE G.A.M.E написа:С добри впечатления съм от това черничко момче.....мисля, че има страхотен потенциал......може да се окаже добро трансферно попадение.
Каква сума е обявена?
turbogena написа:Какъв е пък тоя Тевия сега ,Баткоф пак пазарува за жълти стотинки ,така не се прави селекция![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
batmana написа:На Тевия успех в Левски! Предполагам, че като всички останали във форума, съм гледал много малко от него (най-вече мача с Левски тоя полусезон и може би още 1-2 мача на Мездра, за които се сещам), да се надяваме, че при нас ще се разкрие напълно.
А за Лусио Вагнер - да му предложат да остане на работа в отбора - дали ще е като скаут или в ДЮШ, нямам претенции - нека и той да си даде сметка, че най-добрите му години са зад гърба му и вече я кара на ходом.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта