Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Иначе Байерн досега не могат да хванат ръка срещу миланските отбори в елиминации. Срещу Милан даже и в групи, срещу Интер поне там имат много добър баланс. Ще ги видим дали ще счупят каръка другата седмица. Нямам идея кои от контузените им ще се върнат, иначе резултатът си е преодолим.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
RMCF написа:Мдае, с бай Анчелоти точно 5 гола ще вкараме. :D Ако бъде разкаран дотогава, има малък шанс да станат нещата.
То при Анчелоти има по-скоро обратния случай, от 4-1 в Милано до 0-4 в Ла Коруня срещу Депортиво. :mrgreen: После след година и финала в Истанбул след 3-0 на полувремето, не успя после изобщо да пренастрои отбора след като стана 3-3.
Последна промяна от Bog_Puyol на 09 апр 2025 00:34, променено общо 1 път.
Рашка капут, Буданов салют ! 

RMCF написа:Мдае, с бай Анчелоти точно 5 гола ще вкараме. :D Ако бъде разкаран дотогава, има малък шанс да станат нещата.
Анчелоти не е фактор- уоу:-)
Иначе колкото по-бързо го махнете по-добре за Реал. Ама бил легенда ... да избутал сезона ... и т.н.т. това са глупости.
Фактор могат да бъдат играчите.
Още утре връщайте Зидан.
Последна промяна от Pichichi на 09 апр 2025 00:37, променено общо 1 път.
Те баварците и срещу Интер са зле. Доколкото се сещам на прима виста загубиха финала 2010та с 0-2, и после отпаднаха на 1/8финала 2011та, след като биха 1-0 в Милано, но загубиха реванша с 2-3 в Мюнхен.

- Udoji90
- Контакти:
Да, да, точно. И срещу двата отбора имат само отпадания на елиминации до момента, но срещу Интер поне в групите мажат. Срещу Милан и там падаха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Браво на Арсенал за мача въпреки проблемите със състава. Както писах "умрялата лисица" си има своите шансове.
Pichichi написа:RMCF написа:Мдае, с бай Анчелоти точно 5 гола ще вкараме. :D Ако бъде разкаран дотогава, има малък шанс да станат нещата.
Анчелоти не е фактор- уоу:-)
Иначе колкото по-бързо го махнете по-добре за Реал. Ама бил легенда ... да избутал сезона ... и т.н.т. това са глупости.
Фактор могат да бъдат играчите.
Още утре връщайте Зидан.
Защо, Зидан беше невероятен като го нямаше вече Роналдо ли?
То след напускането на Роналдо пак почнаха да редят осмина(реали)финали, вкл. и Зизу с трите поредни. :mrgreen: Абсурд е точно сега да се върне французина. Аз даже си мисля, че повече треньор на клубен отбор няма да бъде, и си чака националния на Франция, може би след Дешан. :roll:

Аз ли съм луд, или взеха две ШЛ след като напусна Роналдо? Барса колко взеха, след като се махна Меси?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Аз ли съм луд, или взеха две ШЛ след като напусна Роналдо? Барса колко взеха, след като се махна Меси?
Барселона взимаха ШЛ благодарение на Иниеста и Шави и това си пролича още 2015-16, не на Меси. Иначе Реал взеха две но не благодарение на Зидан