Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Извън мачовете този сезон срещите между двата отбора обикновено всъщност са си със сравнително добра резултатност. Вярно, че тя дълго време бе само в едната посока, ама все пак. :lol: Anyway, няма реална вероятност да видим този двубой и в ШЛ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Очевидно Шави се мисли за Моуриньо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Очевидно Шави се мисли за Моуриньо.
На вчерашния автобус и Моу би завидял. :lol: :lol:
Шави ще го запомня точно с контраста какви идеи за футбола имаше като играч (по-идеалистични дори от на Гуардиола) и какъв футбол Барселона игра в повечето мачове под негово ръководство като треньор (Моуриньо може да му завиди даже) :lol:

6:0 за Байерн и 3:1 за Сити.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
ElCapitana_Puyol
Айде да почва млатенето. В Англия 3-0, в Германия 0-3. Предвиждам триумф на английските отбори тая вечер и изпадане на последния испански останал. 
Някакво вътрешно чувство имам че Арсенал ще удря много силно на контри. Въпросът е да си вкарат положенията.
Някакво вътрешно чувство имам че Арсенал ще удря много силно на контри. Въпросът е да си вкарат положенията.
Рашка капут, Буданов салют ! 
-
ElCapitana_Puyol
rhaegar написа:Барса трябва да се сърдят най-вече на Араухо. Сякаш в стремежа си да не направи дузпа, взе възможно най-глупавото решение за фаул отвън, който доведе до червен картон. Или трябваше да го остави да вкара, или да беше направил фаул в наказателното, което щеше да е дузпа и жълт. Шави също постъпи твърде глупаво, изоставяйки и без това не особено опитния си отбор.
Изобщо не беше сигурно, че ще вкара. Тер Щеген се е доказал в ситуации 1 на 1. Съгласен съм, че Араухо направи абсолютна глупост. Дори да беше станало 1-1 при 11 на 11 беше видно, че Барселона е по-добрия терен на терена и създава по-чистите ситуации за гол. Обаче не знам защо не се коментира симулацията на онова лайненце Дембеле за дузпата. Изумен съм че дори тези от ВАР си затвориха очите...
Рашка капут, Буданов салют ! 
Айде почнаха ги Ситито....
CSKA69 написа:Шави ще го запомня точно с контраста какви идеи за футбола имаше като играч (по-идеалистични дори от на Гуардиола) и какъв футбол Барселона игра в повечето мачове под негово ръководство като треньор (Моуриньо може да му завиди даже) :lol:
Като играч играеше с Меси.
Като треньор - без Меси.