NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2018-2019
Е те пребиха всички само с Къри, Клей и Дреймънд, така че и да си тръгнат КД и Буги, пак ще са едни от фаворитите. Ясно че няма да е като сега, но надали ще се сринат тотално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Но има разлика между това да бъдат едни от фаворитите и да бъдат това, което са сега- сигурния шампион. Аз се съмнявам, че някой от отборите може да им се опре, ако Стеф и Дюрант са здрави и нямат проблеми с контузии. Също така не искам непременно да се сринат, а просто да бъдат преодолими за някои от отборите. Искам лигата да бъде малко по-интересна, отколкото е сега.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Зион малко се е контузил. За щастие не е скъсал връзки.

То при тия 130 кила не знам как ще мине без контузии.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Май от проблем с обувката е дошла цялата работа. Ае дано няма сериозни травми. Както казват в NFL, God bless all knees and keep them healthy.

- Drunken_Master
- Контакти:
Преди две години си цъках баскет абсолютно винаги с ниски кецове, понеже ме кефят в пъти повече от тежките Air Jordan, които са направени от мушама и пластмаса и смърдят ужасно. Та, при приземяване след забивка паднах от около метър на глезена си. Един приятел, който е кинезитерапевт ме посъветва да го стегна с ластик, който се продава за три лева във всяка аптека. Не го послушах, защото и друг път бях изкълчвал глезен и знаех, че се оправя след двуседмична почивка. Тъъъъй... Отока спадна след като го мазах с някакъв крем, който го загряваше. Отивам на игрището и получих поредна порция даване на акъл от приятелят ми, че не е редно все още да започвам с баскета,понеже глезена не се е възстановил още. Направих се на по-голям разбирач от него и след три часа игра се опитвам да направя "рънин хук", както батко ви Пау Гасол, а анаболната горила, която ме пазеше ме дръпна силно. Извъртях се зверски и глезена ми се огъна отново, а аз в следващите няколко минути квичах като заклано прасе...
Моят приятел се приближи до мен и ми вика:" Сега заслужаваш да ти натисна с крак глезена и да те оставя сам да се прибереш до вас...!" Слушайте приятелите си момчета...особено ако са кинезитерапевти ! :D Вече цъкам баскет само с "ЛеБрон Солджър" !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
То има и Low версии на Air Jordan. А и друг е въпроса какви ментаци си купуваш
Иначе Зион има супер яките прасци. Много яки изглеждат, може и да е способен да удържи от контузии. Голямо животно е.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
- Drunken_Master
- Контакти:
pill написа:То има и Low версии на Air Jordan. А и друг е въпроса какви ментаци си купувашИначе Зион има супер яките прасци. Много яки изглеждат, може и да е способен да удържи от контузии. Голямо животно е.
Пич, под 150 лв за кецове не давам,защото държа да са естествена кожа. Затова и не си взимам AirJordan, макар че има такива, които са с естествена кожа. Примерно единицата. А иначе си цъках с Puma за runnin, които са ниски и ми харесва как изглеждат...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- obi4am_pirin
- Контакти:
Титаничен сблъсък довечера Кавс-Сънс

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Титаничен сблъсък довечера Кавс-Сънс![]()
![]()
Аз след снощният побой, който Атлетико ни нанесоха, смятам да спра да гледам футбол и се ориентирам към баскетбола... Аман с плахите тактики на Масимилиано Алегри вече !