Groucho написа:Севилци за мен са разочарованието на груповата фаза. Очаквах повече от този отбор.
Те и в Ла Лига са на незавидна позиция.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Севилци за мен са разочарованието на груповата фаза. Очаквах повече от този отбор.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Севиля с тази селекция е успех че продължават в ЛЕ (само благодарение на полубожеството ФЙ24 и фамозния му гол снощи)![]()
Иначе чакаме жребия![]()
![]()
Айляк с тия групи - вкарваш 6 на Малмьо и 5 на Шахтьор (половината от дузпи), ставаш голмайстор и си в тройката за топчето![]()
![]()
Към колегата от Реал - sapio0o, КР вкарваШЕ на Барса и Атлетико до преди 2-3 години, последно време само фигурира в тези мачове и чака някоя дузпа![]()
"Жертвите" на КР тоя сезон - Еспаньол (5), Леванте, Селта, Лас Палмас, Ейбар, Хетафе, Шахтьор (5), Малмьо (6)....Билбао, Атлетико, Севиля, Барса, ПСЖ - 0.
Все пак вчера вкара от фал, след десетки убити гълъби зад вратите на Бернабеу....хейтърите ще кажат че гола беше вратарски, но все пак вкара от фал - тоест Хамес и Бейл да забравят да бият някой от следващите 200 фала в половината на съперника
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
sapio0o написа:Аз Роналдо не съм спрял да го критикувам този сезон.Просто се преувеличава с нападките и много често виждам да се омаловажават постиженията му.
И на мен ми е ясно, че вместо тези общо 16 гола срещу Еспаньол, Шахтьор и Малмьо можеше да вкара по 1-2 срещу големите отбори и там където паднахме/завършихме наравно, но каквото такова.
5 November 2015
Cristiano Ronaldo: I'm the best player in the world
boabbb написа:Суарес, определено за ЗТБарне ли я, е вътре ... Боклук като човек, но играч отвсякъде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта