dunavfc написа:CTAHKO написа:Каква доблест беЯ не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП
Наясно ли си кой и какъв е този
Изобщо не ме интересува какъв е и,дали е популист или не...Аз виждам един човек,който се осмели и е сред хората в момента,ЕДИНСТВЕН !
Ето ти го твоя "доблестен" човек

Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас.
Завършил е Немска езикова гимназия в Бургас и висше образование в Московския държавен институт по международни отношения - магистърска степен Международни отношения със специализация Виетнам, Лаос, Камбоджа.
Има магистратура по Дипломатически науки и международни отношения в Университета Лестър, Великобритания и магистратура по Публична админстрация в Харвардския университет, Кенеди Скуул ъф Говърнмънт.
Бил е стажант в Бундестаг, Германия. Георги Кадиев е работил в Харвард инститют ъф интернешънъл дивелъпмънт. След това последователно е бил директор Интернет Секюритис България, изп. директор „Анализи Европа, Азия и Африка” и член на Борда на директорите на Интернет Секъритис Инк., Юромъни Холдингс ПЛС.
Фирма, принадлежаща официално на жена му, е една от само няколкото (3 или 4 бяха, мисля, но не съм сигурен), които единствени са получили от държавата лиценз за износ на ток в чужбина. Жена му не е енергетик, тя е... журналистка, която дълги години отговаряше за страницата с... телевизионната програма в 24 часа. Запитайте се как така изведнъж получаваш правото (ексклузивно - само ти и още 2-3 избрани) да смучеш милиони комисионна с такава квалификация - и ти го поверява държавата! - и си отговорете сами. Включително и на въпроса кой е Георги Кадиев.
А защо точно Кадиев е лице на този процес? Ами той напусна поста си на зам.-министър в тройната коалиция (да, той беше зам-министър там!), защото се скара с министъра си (на финансите) тогава, който се казваше... Орешарски. Всичко е лично, както казваше дон Корлеоне - няма достойни лица и позиции на това ниво, просто различните глави на мафията се хапят коя да захапе повече