Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 20:02

dunavfc написа:
CTAHKO написа:Каква доблест бе :? Я не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП 8-) Наясно ли си кой и какъв е този ;)

Изобщо не ме интересува какъв е и,дали е популист или не...Аз виждам един човек,който се осмели и е сред хората в момента,ЕДИНСТВЕН !

Ето ти го твоя "доблестен" човек 8-)

Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас.
Завършил е Немска езикова гимназия в Бургас и висше образование в Московския държавен институт по международни отношения - магистърска степен Международни отношения със специализация Виетнам, Лаос, Камбоджа.
Има магистратура по Дипломатически науки и международни отношения в Университета Лестър, Великобритания и магистратура по Публична админстрация в Харвардския университет, Кенеди Скуул ъф Говърнмънт.
Бил е стажант в Бундестаг, Германия. Георги Кадиев е работил в Харвард инститют ъф интернешънъл дивелъпмънт. След това последователно е бил директор Интернет Секюритис България, изп. директор „Анализи Европа, Азия и Африка” и член на Борда на директорите на Интернет Секъритис Инк., Юромъни Холдингс ПЛС.

Фирма, принадлежаща официално на жена му, е една от само няколкото (3 или 4 бяха, мисля, но не съм сигурен), които единствени са получили от държавата лиценз за износ на ток в чужбина. Жена му не е енергетик, тя е... журналистка, която дълги години отговаряше за страницата с... телевизионната програма в 24 часа. Запитайте се как така изведнъж получаваш правото (ексклузивно - само ти и още 2-3 избрани) да смучеш милиони комисионна с такава квалификация - и ти го поверява държавата! - и си отговорете сами. Включително и на въпроса кой е Георги Кадиев.

А защо точно Кадиев е лице на този процес? Ами той напусна поста си на зам.-министър в тройната коалиция (да, той беше зам-министър там!), защото се скара с министъра си (на финансите) тогава, който се казваше... Орешарски. Всичко е лично, както казваше дон Корлеоне - няма достойни лица и позиции на това ниво, просто различните глави на мафията се хапят коя да захапе повече
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 20:02

suburban написа: Слушай ме сега, отрепко, жалка. Нито съм от герб, нито съм гербераст или герберист или нещо такова. Не вярвам и повечето хора дето са излезли сега навън да са привърженици на ПП ГЕРБ. Моля те уважи тия 5000 души или тоя дето ги е събрал(Делян Пеевски) и ако обичаш ни освободи от присъствието си, поне тая вечер.

ти ли ще ми определяш какво да правя?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:03

Groucho написа:Хубава фраза! "Прекланям шапка" - много добре звучи :lol: :lol: :lol: :lol:

Исках да напиша прекланям глава и свалям шапка,но в момента съм доста под пара и мисля,че ми е простено ;)

ПП:Редактирах го

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 20:04

Синьо сърце написа:
CTAHKO написа:Каква доблест бе :? Я не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП 8-) Наясно ли си кой и какъв е този ;)

Новият шеф на БСП

Именно, от една страна ок, евала, но от друга страна евалато е с много уговорки, а именно - човека се цели в мястото на СЪСЕЛО. И най-вероятно ще го получи...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот dzhambov » 16 юни 2013 20:05

stn написа:
джони написа:къде беше тоя Плевналиев ,когато задържаха 400 000 бюлетини,защо се беше скрил като мишка,защо не даде извънреден брифинг?и още един въпрос,как господин Плевналиев избра министрите на служебния кабинет,имаше ли тогава прозрачност? затова подкрепям ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!

Кога щеше да почва строежа на стадион "Христо Ботев"???? Страх, да не се върат Христоловите времена усещам

Е как няма,всички знаем на кой е Ботевъ.
Последна промяна от dzhambov на 16 юни 2013 20:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 16 юни 2013 20:05

Groucho написа:Хубава фраза! "Прекланям шапка" - много добре звучи :lol: :lol: :lol: :lol:

така се получава, когато речниковият фонд на дадена личност се попълва от форуми и спортни сайтове, всеизвестни с клишираността на езика и ниското ниво на езиковата култура. иначе кадиев си е като всички в компартията- стар номенклатурчик с демократични пориви
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 20:05

NOMER14 написа:Не може да му се иска оставката на Роската , защото в скоро време ще прави служебен кабинет. :)

Умен човек си.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:05

NOMER14 написа:
dunavfc написа:

Изобщо не ме интересува какъв е и,дали е популист или не...Аз виждам един човек,който се осмели и е сред хората в момента,ЕДИНСТВЕН !

Тя , и Лилянка е има на снимки сред хората ;)

Само,че е доста по-трудно да направиш това,когато си част от партия,която е предизвикала тези протести ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:06

CTAHKO написа:
dunavfc написа:

Ето ти го твоя "доблестен" човек 8-)

Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас.
Завършил е Немска езикова гимназия в Бургас и висше образование в Московския държавен институт по международни отношения - магистърска степен Международни отношения със специализация Виетнам, Лаос, Камбоджа.
Има магистратура по Дипломатически науки и международни отношения в Университета Лестър, Великобритания и магистратура по Публична админстрация в Харвардския университет, Кенеди Скуул ъф Говърнмънт.
Бил е стажант в Бундестаг, Германия. Георги Кадиев е работил в Харвард инститют ъф интернешънъл дивелъпмънт. След това последователно е бил директор Интернет Секюритис България, изп. директор „Анализи Европа, Азия и Африка” и член на Борда на директорите на Интернет Секъритис Инк., Юромъни Холдингс ПЛС.

Фирма, принадлежаща официално на жена му, е една от само няколкото (3 или 4 бяха, мисля, но не съм сигурен), които единствени са получили от държавата лиценз за износ на ток в чужбина. Жена му не е енергетик, тя е... журналистка, която дълги години отговаряше за страницата с... телевизионната програма в 24 часа. Запитайте се как така изведнъж получаваш правото (ексклузивно - само ти и още 2-3 избрани) да смучеш милиони комисионна с такава квалификация - и ти го поверява държавата! - и си отговорете сами. Включително и на въпроса кой е Георги Кадиев.

А защо точно Кадиев е лице на този процес? Ами той напусна поста си на зам.-министър в тройната коалиция (да, той беше зам-министър там!), защото се скара с министъра си (на финансите) тогава, който се казваше... Орешарски. Всичко е лично, както казваше дон Корлеоне - няма достойни лица и позиции на това ниво, просто различните глави на мафията се хапят коя да захапе повече

Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 20:07

urkoto написа:Именно, от една страна ок, евала, но от друга страна евалато е с много уговорки, а именно - човека се цели в мястото на СЪСЕЛО. И най-вероятно ще го получи...

И аз така мисля.То от тази дандания май само това ще стане.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”