Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

warhead
Контакти:

Re: Левски отмъква Марсиньо и Карачанаков от ЦСКА?

Мнениеот warhead » 27 юни 2013 19:02

ето ви от спортал току що!
Бранителят на ЦСКА Пламен Крачунов реши да зареже армейския отбор, минути след като прибра три заплати и транш от "Армията". Бившият играч на Локомотив (Пловдив) е обявил, че няма намерение да продължава да се състезава за "червените", веднага след като е получил три заплати и един паричен транш в канцелариите в Борисовата градина. С ЦСКА се раздели и Михаил Венков. Същото желание има и Спас Делев, който по всяка вероятност също ще разтрогне с 31-кратните шампиони. В същото време крилото Антон Карачанаков се разграничава от поведението на тримата си колеги и продължава да тренира с тима. "Как ще си тръгвам от ЦСКА? Аз съм истински цесекар и не бих направил никога такова нещо", коментира Карачанаков на "Армията".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434325

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юни 2013 19:02

Левски отмъква Марсиньо и Карачанаков от ЦСКА?
27 юни 2013 17:55
Сините опитват да се възползват от апокалипсиса на „Армията“
Закъсалият ЦСКА е на път да получи пореден тежък удар, научи db от свой източник. Вечният съперник Левски умува как да отмъкне звездите на червените Антон Карачанаков и Марсиньо. Сините ще се опитат да се възползват от хаоса на $Армията" и да привлекат без пари офанзивните футболисти, твърдят запознати.

Столичани стягат здрава селекция за Европа, а в същото време червените се отказаха доброволно от евротурнирите като в същото време не е сигурно дали ще стартират новия сезон в "А" група.

В същото време Марсиньо е спряган и за трансфер в Черно море, но със сигурност кариоката ще предпочете да продължи карирета си на „Герена“ при оферта от там. За Карачанаков пък не е тайна, че е фен на сините и дори се появиха снимки в интернет, на които позира с шал на Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

didayyord
Контакти:

Re: Левски отмъква Марсиньо и Карачанаков от ЦСКА?

Мнениеот didayyord » 27 юни 2013 19:06

zlatan написа:
veselinsk написа:Доста добре ще бъде за самите футболисти. Вече са се обиграли в софийските чалготеки, няма нужда да сменят обстановката.

а за Анисе ще намерите ли подобна чалготека :) :) :) :) :)

Той е професионалист - може да пие навсякъде!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 юни 2013 21:04

Интересно се развиват нещата в ЦСКА. Ако говорим за добри футболисти, то несъмнено Карачанаков и Лукас Саша са най-конвертируемите им състезатели и определено биха били много полезни на всеки български отбор. Но ако говорим за позициите, които според мен Левски има нужда от подсилване, то това са централен защитник и атакуващ халф (в момента единственият ни истински атакуващ халф е Вутов, иначе пак ще преквалифицираме Гаджев, Рамос или Лопес). Централен защитник - Крачунов е най-качественият им със сигурност. Момчето е младо (23-4 години е май), а вече поигра и в националния, така че демонстрира потенциал и си мисля, че може да свърши работа като втори централен защитник, който да се бори за място до чакания "нов". За атакуващ халф - Марсиньо се откроява, но нямам особени наблюдения върху играта му. Все пак от 4-5 мача, които съм му гледал, си мисля, че той не е нашия човек.

П.П. Забравих и Чочев - младо момче с много хляб в него, стига да получи шанс за изява.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 юни 2013 07:34

Ръководството на Левски ще направи последен опит да привлече бранителя на Черноморец Георги Терзиев. Не е тайна, че сините изпитват проблеми в защита и спешно търсят играчи за да се подсилят в тази зона, поради което са решили отново да пробват да вземат младежкия национал.

Според 7 Дни спорт, от Левски са готови да предложат 250 000 евро на "акулите" и да им преотстъпят като бонус трима техни играчи. Освен това столичани ще добавят и процент от бъдеща продажба на Терзиев.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 юни 2013 09:16

futbolqga написа:Интересно се развиват нещата в ЦСКА. Ако говорим за добри футболисти, то несъмнено Карачанаков и Лукас Саша са най-конвертируемите им състезатели и определено биха били много полезни на всеки български отбор. Но ако говорим за позициите, които според мен Левски има нужда от подсилване, то това са централен защитник и атакуващ халф (в момента единственият ни истински атакуващ халф е Вутов, иначе пак ще преквалифицираме Гаджев, Рамос или Лопес). Централен защитник - Крачунов е най-качественият им със сигурност. Момчето е младо (23-4 години е май), а вече поигра и в националния, така че демонстрира потенциал и си мисля, че може да свърши работа като втори централен защитник, който да се бори за място до чакания "нов". За атакуващ халф - Марсиньо се откроява, но нямам особени наблюдения върху играта му. Все пак от 4-5 мача, които съм му гледал, си мисля, че той не е нашия човек.

П.П. Забравих и Чочев - младо момче с много хляб в него, стига да получи шанс за изява.

Само Крачунов заслужава внимание. Грънчов също е интересен играч, но им е юноша и не вярвам, че ще дойде точно в Левски.
Гаджев по-скоро го преквалифицираха в дефанзивен халф, преди играеше атакуващ. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 юни 2013 09:52

Рамон Лпес вече е с картотека-инфото е на Меридиан мач,остава му само работна виза и е готов за Иртиш.
Крачунов-не е зле,бива го горе-долу миналата есен имаше спад в играта му ,но определено може да се помисли,но не класата която търси Наско-не знам.
Иначе Саша,Марсиньо и Карачанака са добре дошли при нас имат класичка
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 юни 2013 11:34

Какъв Крачунов бе хора, вие добре ли сте? Тоя е толкова зле тактически, дори Паро или Майкъла беше казал, че Крачунов е много зле, но няма кой друг да играе и затова е титуляр. Моля ви се, такива в Левски има и в момента.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 юни 2013 11:37

А и нещо друго да допълня, Митов да вземе да изтегли мача от снощи и по-точно дузпите и след всяка тренировка да стоят играчите в съблекалнята и да гледат как се бият дузпи. На следващият ден да се опитват и така да ги изпълняват.
Велев да гледа най-много дузпата на Де Роси, като иска да ги бие горе, да ги бие като него, а не по гредите и в аут.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 юни 2013 13:18

zlatan написа:Рамон Лпес вече е с картотека-инфото е на Меридиан мач,остава му само работна виза и е готов за Иртиш.
Крачунов-не е зле,бива го горе-долу миналата есен имаше спад в играта му ,но определено може да се помисли,но не класата която търси Наско-не знам.
Иначе Саша,Марсиньо и Карачанака са добре дошли при нас имат класичка

В централата на Българският футболен съюз вече е пристигнала жълтата карта на бразилското ново попълнение на Левски Рамон Лопес. Както е известно, бившият играч на Волин (Луцк) си тръгна от Украйна заради неизплатени заплати за шест месеца и подписа със “сините”, като свободен агент. От Волин обаче изразиха първоначално претенции и обявиха, че ще водят дело с Левски, но след като разбраха, че няма как да спечелят, са пратили документа.Въпреки това, както Sportal.bg съобщи преди седмица, Лопес няма да може да вземе участие в първия предварителен кръг на Лига Европа срещу казахстанския Иртиш (Павлодар). Причината е липсата на работна виза, получаването на която ще отнеме малко време. Още в понеделник “сините” ще задействат процедурите по оправянето на визата, но тя няма да може да е готова, за да бъде картотекиран за мача на 4-и юли на “Георги Аспарухов”.Освен всичко друго, крилото вчера получи травма и със сигурност ще трябва да почива поне една седмица

Върни се в “Архив”