Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Жив и здрав да еСпоред мен беше идеален за нас, но има много футболисти. Лампард ще го правим таран и толкова
Без това движението му без топка (в наказателното поле на лошите) е по-добро от на 80% (поне) от нападателите в света
Нападателят на Челси Ромелу Лукаку заяви, че вече няма намерение да ходи в други отбори под наем и иска да остане при сините.
Лукаку премина на "Стамфорд Бридж" през 2011-та година, но не получи много шансове и бе предимно резерва. Затова през следващата година премина под наем в Уест Бромич, където записа впечатляващ сезон. В общо 38 мача той вкара 17 гола.
През пролетта той на няколко пъти коментира, че не вярва да получи много шансове в Челси, а държи отново да е титуляр. Заговори се дори за интерес от Борусия Дортмунд. Сега обаче след идването на Моуриньо нещата явно са се променили напълно.
"Да, говорихме с него. Но аз искам да запазя този разговор в тайна, защото когато имаш личен разговор с мениджъра, нещата трябва да останат между теб и него", коментира Лукаку пред Скайспортс.
"Имахме добър разговор и сега всичко зависи от мен. В момента не обмислям нов престой под наем. Човек никога не знае, но в момента мисълта ми е изцяло върху Челси".
"Върнах се в клуба, за да се справя добре в предсезонната подготовка. И ако направя добра подготовка мисля, че ще получа място в състава и да се надяваме, че ще съм титуляр".
"Миналата година имах страхотен сезон в Уест Бромич и мисля, че имам качествата да се справя и тук. Но всичко зависи от мен. Ако не се справя добре, тогава ще мисля за наем".
lorda1234 написа:Писна ми от Торес.Дано поне Ибра да дойде.
christian825 написа:Нещо нашите играчи много започнаха да го хвалят Рууни...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта