GOLEADOR написа:Първо искам да се уточним за твоите обвинения , че Младенов не е пускал юношите на ЦСКА срещу Мура,макар самият треньор поне 100 пъти да повтори,че те не са във форма и евентуалното им пускане в игра ще е катастрофално за ЦСКА!Коментирай тези негови думи и кажи дали те са били верни имайки предвид представянето на същите тези юноши в първенството срещу свои връстници ( първите 5 мача 4 последователни загуби и 5-ият мач равенство).Ако Стойчо е бил прав защо го обвиняваш (извинявам се за този въпрос ако самият ти не обичаш ЦСКА,тогава това твое обвинение е разбираемо и е съвсем нормално да хулиш Стойчо).
П.П.
След уточнението на този въпрос ще преминем към следващия.
Съветвам те за втори път да не поставяш под съмнение любовта ми към ЦСКА, това просто като уточнение. Всеки, който ме познава, знае за какво иде реч.
Това, че обичам ЦСКА прекалено много е нещото, което ме кара да не гледам, като тъпунгер в една посока, а поне да се замислям над някои неща. На въпросите, които зададох за Стойчо никой не иска да ми отговори, а само повтаряте "оставете човека да си върши работата". 300 пъти написах, че ако от мен зависи той трябва да продължи да бъде треньор. Но в същото време трябва да започне и да носи отговорност за лошите резултати и липсата на игрови облик в повечето мачове. Вече почти година е начело на този отбор. Всички знаем за проблемите, не започвайте пак да повтаряте едно и също. Когато обаче взимаш 43 хил лв заплата би трябвало да можеш да се справиш с тези проблеми и да научиш дори Присо да вкарва голове.
На въпросът ти за юношите - ти мислиш ли, че ако беше взел някой юноша за мачовете с Мура, той щеше да се представи по-зле от Станко? Защото Станко беше в групата и за двата мача, дори спря голов удар накрая. Зле, зле, колко зле да са били юношите, че чак да не може да ги вземе в групата. Все един-двама можеше да се включат в групата. Не съм казал да взима целия юношески отбор.
И пак ще кажа, дори и без юноши, дори и със Станко, дори и без резерви, та дори и ако се наложи с 10 човека да играехме, тия аматьори беше недопустимо да не ги отстраним. Няма да споменавам следващите им съперници колко гола им вкараха общо.

[/offtopic]