Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот mistreated » 19 дек 2012 22:49

GOLEADOR написа:Първо искам да се уточним за твоите обвинения , че Младенов не е пускал юношите на ЦСКА срещу Мура,макар самият треньор поне 100 пъти да повтори,че те не са във форма и евентуалното им пускане в игра ще е катастрофално за ЦСКА!Коментирай тези негови думи и кажи дали те са били верни имайки предвид представянето на същите тези юноши в първенството срещу свои връстници ( първите 5 мача 4 последователни загуби и 5-ият мач равенство).Ако Стойчо е бил прав защо го обвиняваш (извинявам се за този въпрос ако самият ти не обичаш ЦСКА,тогава това твое обвинение е разбираемо и е съвсем нормално да хулиш Стойчо).
П.П.
След уточнението на този въпрос ще преминем към следващия.

Съветвам те за втори път да не поставяш под съмнение любовта ми към ЦСКА, това просто като уточнение. Всеки, който ме познава, знае за какво иде реч.
Това, че обичам ЦСКА прекалено много е нещото, което ме кара да не гледам, като тъпунгер в една посока, а поне да се замислям над някои неща. На въпросите, които зададох за Стойчо никой не иска да ми отговори, а само повтаряте "оставете човека да си върши работата". 300 пъти написах, че ако от мен зависи той трябва да продължи да бъде треньор. Но в същото време трябва да започне и да носи отговорност за лошите резултати и липсата на игрови облик в повечето мачове. Вече почти година е начело на този отбор. Всички знаем за проблемите, не започвайте пак да повтаряте едно и също. Когато обаче взимаш 43 хил лв заплата би трябвало да можеш да се справиш с тези проблеми и да научиш дори Присо да вкарва голове.

На въпросът ти за юношите - ти мислиш ли, че ако беше взел някой юноша за мачовете с Мура, той щеше да се представи по-зле от Станко? Защото Станко беше в групата и за двата мача, дори спря голов удар накрая. Зле, зле, колко зле да са били юношите, че чак да не може да ги вземе в групата. Все един-двама можеше да се включат в групата. Не съм казал да взима целия юношески отбор.
И пак ще кажа, дори и без юноши, дори и със Станко, дори и без резерви, та дори и ако се наложи с 10 човека да играехме, тия аматьори беше недопустимо да не ги отстраним. Няма да споменавам следващите им съперници колко гола им вкараха общо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2012 00:00

[offtopic]Спортал обаче направо сцепват: "отлично информирани източници", "нашата медия научи"... :lol: Когато се изпозлват такива фрази, изглежда все по-вероятно новината да е измислица.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 дек 2012 00:41

mistreated написа:
GOLEADOR написа:

Съветвам те за втори път да не поставяш под съмнение любовта ми към ЦСКА, това просто като уточнение. Всеки, който ме познава, знае за какво иде реч.
Това, че обичам ЦСКА прекалено много е нещото, което ме кара да не гледам, като тъпунгер в една посока, а поне да се замислям над някои неща. На въпросите, които зададох за Стойчо никой не иска да ми отговори, а само повтаряте "оставете човека да си върши работата". 300 пъти написах, че ако от мен зависи той трябва да продължи да бъде треньор. Но в същото време трябва да започне и да носи отговорност за лошите резултати и липсата на игрови облик в повечето мачове. Вече почти година е начело на този отбор. Всички знаем за проблемите, не започвайте пак да повтаряте едно и също. Когато обаче взимаш 43 хил лв заплата би трябвало да можеш да се справиш с тези проблеми и да научиш дори Присо да вкарва голове.

На въпросът ти за юношите - ти мислиш ли, че ако беше взел някой юноша за мачовете с Мура, той щеше да се представи по-зле от Станко? Защото Станко беше в групата и за двата мача, дори спря голов удар накрая. Зле, зле, колко зле да са били юношите, че чак да не може да ги вземе в групата. Все един-двама можеше да се включат в групата. Не съм казал да взима целия юношески отбор.
И пак ще кажа, дори и без юноши, дори и със Станко, дори и без резерви, та дори и ако се наложи с 10 човека да играехме, тия аматьори беше недопустимо да не ги отстраним. Няма да споменавам следващите им съперници колко гола им вкараха общо.

1.Вече ти писах,че юношите своите набори не могат да бият (те и равен нямат,аз за победа съм тръгнал да говоря),ти ги пращаш да решават мача с Мура.И какво очакваш,да бият ли?Това е несериозно.
2.Да разбирам ли,че ако Стойчо получаваше 20 000 лева сега ти нямаше да го обвиняваш?Явно парите които си е уговорил с Титан са проблема,а не това какво може Младенов като треньор.
3.Пишеш , че вече година Стойчо е бил начело на отбора и трябва да носи отговорност,но я ми кажи поне едно нещо което да е било наред в ЦСКА през тази година и да е било възможно треньора да си върши спокойно работата.Кажи ми поне 1 (едно).Ще ти дам за пример Левски.Пари ли нямаха,медиен комфорт ли им липсваше,футболистите ли им са лоши,премиера спонсор ли не им намери,война с БФС ли водеха,съдиите ли не ги подпираха,школа ли нямат,наем за стадиона ли плащаха,заплата по половин година ли не са получавали,абе всичко си имат,само треньор си нямат и накрая се класираха зад ЦСКА!За това ти говоря,може едно слабо звено да имаш в колата,но то е достатъчно да те провали.Ние един треньор само дето си имаме ,а ти искаш и него да махнеш.Е за това те питах дали си фен на ЦСКА ,не е било нищо лично.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 дек 2012 05:33

аз като неутрален мога да ви кажа,че това което пишете няма никакво значение,щом веднъж медийте почнат да пишат срещу някой треньор то той винаги е пътник,дори сега някак си да го закрепят стойчо,то при първия х през пролетта ще изхвърчи с 300

друго е интересното
[offtopic]Изображение[/offtopic]
никога досега не е имало такъв цирк :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2012 08:56

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:единия ако е радукана, кои ли обаче са другите двама при това българи

Ангел Червенков и Сашо Станков, то няма други свободни...
Само да не извадят Гочето от нафталина....
Абе с всичките му кусури, най-добре си е Стойчо на този етап. Не е това моментът да бъде сменян.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 дек 2012 09:09

червенков ако не се лъжа беше в шотландия което автоматично трупа полезен стаж в негова полза, предпочитам го пред сашо, а като се замисля и пред стойчо, да видим
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 дек 2012 09:32

За "пресаташе" Стойчо наистина взима доста висока заплата.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2012 09:40

GOLEADOR написа:1.Вече ти писах,че юношите своите набори не могат да бият (те и равен нямат,аз за победа съм тръгнал да говоря),ти ги пращаш да решават мача с Мура.И какво очакваш,да бият ли?Това е несериозно.
2.Да разбирам ли,че ако Стойчо получаваше 20 000 лева сега ти нямаше да го обвиняваш?Явно парите които си е уговорил с Титан са проблема,а не това какво може Младенов като треньор.
3.Пишеш , че вече година Стойчо е бил начело на отбора и трябва да носи отговорност,но я ми кажи поне едно нещо което да е било наред в ЦСКА през тази година и да е било възможно треньора да си върши спокойно работата.Кажи ми поне 1 (едно).Ще ти дам за пример Левски.Пари ли нямаха,медиен комфорт ли им липсваше,футболистите ли им са лоши,премиера спонсор ли не им намери,война с БФС ли водеха,съдиите ли не ги подпираха,школа ли нямат,наем за стадиона ли плащаха,заплата по половин година ли не са получавали,абе всичко си имат,само треньор си нямат и накрая се класираха зад ЦСКА!За това ти говоря,може едно слабо звено да имаш в колата,но то е достатъчно да те провали.Ние един треньор само дето си имаме ,а ти искаш и него да махнеш.Е за това те питах дали си фен на ЦСКА ,не е било нищо лично.

1. Това, че ОТБОРЪТ на юношите е слаб не значи, че в този ОТБОР няма поне 1-2 играчи, които могат да се вземат при мъжете. Те и Миньоро са боксовата круша на А група цяла есен, но единият им играч напролет ще рита в Левски, а за друг се говори, че ще идва в ЦСКА. Мисля, че достатъчно добре конкретизирах, че не съм искал Стойчо да взима всички юноши, а само тези един-двама, които наистина имат качества. Със сигурност са били по-добри от Станко.
2. Когато плащаш за нещо ти очакваш срещу платените пари да получиш съответно някаква полза. Колкото повече пари плащаш за нещо, толкова повече са ти изискванията. Така ли е? Затова ако си купя телевизор от 300 лв нямам никакви очаквания към картината му и съм го взел, колкото да ми дрънчи нещо наоколо. Ако дам обаче 3 бона за него, мисля, че ще искам картината да му е перфектна и да се наслаждавам на това, което гледам. Абсолютно същото е и при пазара на труда.
3. Нещата, които не са наред в отбора са много, но те не са причина Стойчо да не може да ги научи цяла година как се изпълнява един корнер или един пряк свободен удар. Тези неща се учат на тренировка и нямат нищо общо с финансови или административни проблеми.
4. Неслучайно попитах "Някой изобщо чете ли какво пиша?". Айде сега върни се и прочети какво съм написал за смяната на Стойчо и дали искам такава. За мен смяната му не стои на дневен ред. Искам просто да спре с реването и оправданията и да започне и той да носи отговорност, заедно с футболистите за някои меко казано слаби мачове. Искам и да бъде солидарен с футболистите по отношение на намалянето на заплатите. В противен случай, какъвто и морал да е останал в отбора, то той ще иде по дяволите напролет.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 дек 2012 10:10

"Душманите не желаят да съм в клуба, защото знаят какво можем да постигнем"
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде своя отговор на въпроса дали ще остане в клуба и дали ще намали заплатата си. Той сподели пред "Труд", че е склонил да намали възнаграждението си и е избрал ЦСКА, защо за него това е кауза. Наставникът на червените излезе в отпуск, след като имаше разговор със собственика Иво Иванов в понеделник.

"Когато ме поканиха да стана треньор на ЦСКА през март, не съм преговарял за заплатата си - обясни Младенов. - Приех това, което ми предложиха. Сега това е най-обсъжданата тема в България и ми е обидно, че вътрешен човек от клуба я извади пред обществеността. Ситуацията в държавата е тежка и аз обявих, че съм готов да намаля възнаграждението си. Стига спекулации с тази тема. Ако някой не е разбрал, ЦСКА за мен е кауза. Душманите не желаят да съм в клуба, защото знаят какво сме постигали и какво можем да постигнем. ЦСКА отново ще е като юмрук, който в края на есента видяхте как удря, когато е единен. Всеки човек работи за пари. Аз също живея благодарение на заплатата си. Но не аз съм този, който източва клуба. Аз избрах ЦСКА и край с тази тема!"

"Младенов си върши перфектно работата и няма да бъде сменян", заяви изпълнителният директор Георги Илиев.

"Той гарантира, че ще си намали заплатата като всички. Наблюдавам тренировъчния процес и твърдя, че всичко е на най-високо ниво. Ако питате мен, няма причина за треньорска смяна", допълни Майкъла.
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 дек 2012 10:20

Стойчо,ако разбираше от треньорска работа,колкото от медийни празнодумства и ежене нямаше да имаш цена! :evil:

Върни се в “Архив”