Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
На новите мажоритарни акционери едно може да се признае - успяха за отрицателно време да разединят феновете на ЦСКА. Дори титаните година-две консолидираха червената общност. Исках да предизвикам дискусия за предложения към ръководството преди 9-ти май, но уви - не ми се получи. 
Последна промяна от Red Warrior на 06 май 2015 16:19, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Logical person
- Контакти:
Raid написа:Logical person написа:Raid написа:
Дадох ти линк към документа. Ти каза че е измислица на Дарик. Тъй като документът е сканиран в две части, след това ти дадох и линк към началото му, за да се увериш, че е истински. Явно трябва като на малко дете да обясня:
1. Ето втората част на финансовия отчет: http://dariknews.bg/media/2014/10/dokla ... stta-2.pdf (това, което нарече журналистическа измислица)
2. Цъкни на линка и отиди до страничката, номерирана с числото 21
3. Погледни раздела "11 Краткосрочни задължения"
4. Свери дали числата съвпадат с това, което съм ти извадил в предишния си пост.
5. Извини се, че ме обвини в лъжа.
И как точно реши, че тези "краткосрочни задължения" по "социални осигуровки" са всичките ни дългове към НАП ???? Това са само текущите задължения за конкретния период ( 2013г ).
Това, което имате за цел да правите се нарича "флууд". Съсипвате всяка дискусия със заяждане на дребно, някакви измислени псевдо-документи.
Най-търпеливо пак ти отговарям:
1. Не, това не са "всичките ви дългове към НАП". Осигуровките са дължими в НОИ, а към НАП е сумата от реда "Данъчни задължения". Общият им сбор журналистите (обикновено от незнание, понякога за краткост) обозначават като "Задължения към НАП".
2. Не, сумите не са за конкретния период, а са кумулативни. Очевидно, нямаш понятие от счетоводство, така че е нормално да не го знаеш. Няма лошо в това, затова и ти го обяснявам.
2. "Измисленият псевдо-документ" е официален документ на ПФК "ЦСКА" АД.
А това, което съм писал тук е точно по темата за управлението на ЦСКА. Можеш да ми прегледаш постовете и да се увериш, че не се заяждам на дребно с вас, не ви дразня и не ви се подигравам. Просто доказвам тезата си, че второто управление на Томов не е по-различно от първото. И двата пъти Томов употреби ЦСКА за лични цели. Факт е, че и двата пъти преживяхте хубави моменти с него, но малко от вас разбират, че всичко, направено от Томов е краткотрайна илюзия, от която събуждането е тежко.
Вече пети пост поне пишеш, но категорично не назоваваш сума. Та ти като ( ако ?? ) разбираш от счетоводство - колко дължим към НАП през 2013 и колко сега ?
п.п. Като си счетоводител, можеш ли да кажеш Титан с колко дългове поеха отбора и с колко го оставиха ? Пък после да обсъдим събуждането от Томов.
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:На новите мажоритарни акционери едно може да се признае - успяха за отрицателно време да разединят феновете на ЦСКА. Дори титаните година-две консолидираха червената общност. Исках да предизвикам дискусия за предложения към ръководството преди 9-ти май, но учи - не ми се получи.
Тук не може да има сериозна дискусия, защото такива като кашчей веднага ще я "офлудят" с няколкостотин поста.
Logical person написа:Във всеки друг подфорум, веднага изчезват коментари, които са провокативни. Мен са ми трили доста коментари във вашия подфорум. Не съм се оплаквал, защото го приемам за нормално. Вашия под форум си е пространство за левскари, както нашия би следвало да бъде пространство за цесекари. Външни могат да пишат, само ако местните ги търпят и докато ги търпят. Но само в нашия може всеки да дойде и да троли, да флуди и да провокира на воля. Само в нашия може да се вихри потребител, който е заявил че ни мрази и има 30 000 поста срещу нас. Смениха се през годините модераторите при нас, но е все същото. Изглежда администрацията им забранява да поддържат хигиена при нас.
п.п. В "общите части" на форума следва да е друго.
Има голяма разлика между тролене, флуудене, провокация и изказване на мнение, което не ви възхвалява.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Да пишеш, че законите били измислица и да си се назовал логикал персон 
Logical person написа:vaskonti написа:Logical person написа:Какъв дълг към Лира ? Той е отписан, не е плащан. А дълга към НАП не е спешен по принцип. Просто трябва периодично да се плащат някакви суми. Институционален кредитор като НАП винаги може да те чака, стига да им подхвърляш по някоя троха.
Колко от дълга към НАП покри или поне гарантира Томов и защо този дълг не е толкова спешен колкото този към Лира?
Не спешен дългът към НАП? При такова изказване изобщо не се учудвам, че защитаваш Томов. Да - не е спешен целия, но вноските са. Та, в тоя ред на мисли да те попитам отново - за цялото това време даде ли Томов поне 5 лева, пък били те и последните в джоба му, за да покрие поне една мъничка част от дълга? Само да ти напомня, че именно този дълг вероятно ще ни изяде лиценза за ЕКТ. Не питам кой го е натрупал, тъй като явно пак с това щеше да ми отговориш, питам защо не е обслужван или поне гарантиран?
И вноските не са спешни, много пъти самите вноски са предоговаряни. А защо не е платил ? Ами защото не е разполагал с достатъчно средства. Съвсем естествено по-важните и по-спешните дългове са тези към футболисти и мениджъри.
п.п. Не го слушай кашчей говори абсолютни глупости.
Не знам кое му е съвсем естественото, но в момента губим лиценза не заради дългове към играчи, а заради дълг към НАП. Въпреки, че до оня ден дължахме пари на Шеридън, който беше тук преди 3 години.
А какво значи "не разполагал с достатъчно средства"? Да беше си дал поне 5-те лева или да беше намерил начин да гарантира негарантираната част от този дълг? Какво изобщо направи по тоя въпрос, освен че увеличи дължимата сума?
До колкото разбирам неотложен е около 1 милион към НАП. Нищо, че "много пъти е предоговарян срока за плащане". Това е горе-долу...една годишна заплата, ако ми разбираш тънката мисъл. Разбира се, къде-къде по-важно беше "за малко да станем шампиони".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Значи е провокация да пускаш извадки от официални документи на НАП и ЦСКА, но не е провокация и манипулация да твърдиш, че документът на НАП е съставен през 2003-а година, но странно защо ли в него се говори за Решение на ЕК от 2006, което влиза в сила от началото на 2007 и действа в момента на съставянето на документа.
Сигурно ще можеш да ни обясниш дали има решение на ЕК разсрочването на дълговете на ЦСКА да има сила и след 2013-а година?!?

Сигурно ще можеш да ни обясниш дали има решение на ЕК разсрочването на дълговете на ЦСКА да има сила и след 2013-а година?!?

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:Значи е провокация да пускаш извадки от официални документи на НАП и ЦСКА, но не е провокация и манипулация да твърдиш, че документът на НАП е съставен през 2003-а година, но странно защо ли в него се говори за Решение на ЕК от 2006, което влиза в сила от началото на 2007 и действа в момента на съставянето на документа.
Ахааа. Значи вече не говорим за министъра на финансите. Трябва еврокомисията ( сигурно лично Юнкер ) да разреши разсрочването на нашите дългове.
Ставаш все по нелеп.
Logical person написа:Кашчей написа:Значи е провокация да пускаш извадки от официални документи на НАП и ЦСКА, но не е провокация и манипулация да твърдиш, че документът на НАП е съставен през 2003-а година, но странно защо ли в него се говори за Решение на ЕК от 2006, което влиза в сила от началото на 2007 и действа в момента на съставянето на документа.
Ахааа. Значи вече не говорим за министъра на финансите. Трябва еврокомисията ( сигурно лично Юнкер ) да разреши разсрочването на нашите дългове.![]()
![]()
Ставаш все по нелеп.
Да те светна, че България е част от ЕС, защото си го пропуснал.
- Logical person
- Контакти:
vaskonti написа:Logical person написа:vaskonti написа:Logical person написа:Какъв дълг към Лира ? Той е отписан, не е плащан. А дълга към НАП не е спешен по принцип. Просто трябва периодично да се плащат някакви суми. Институционален кредитор като НАП винаги може да те чака, стига да им подхвърляш по някоя троха.
Колко от дълга към НАП покри или поне гарантира Томов и защо този дълг не е толкова спешен колкото този към Лира?
Не спешен дългът към НАП? При такова изказване изобщо не се учудвам, че защитаваш Томов. Да - не е спешен целия, но вноските са. Та, в тоя ред на мисли да те попитам отново - за цялото това време даде ли Томов поне 5 лева, пък били те и последните в джоба му, за да покрие поне една мъничка част от дълга? Само да ти напомня, че именно този дълг вероятно ще ни изяде лиценза за ЕКТ. Не питам кой го е натрупал, тъй като явно пак с това щеше да ми отговориш, питам защо не е обслужван или поне гарантиран?
И вноските не са спешни, много пъти самите вноски са предоговаряни. А защо не е платил ? Ами защото не е разполагал с достатъчно средства. Съвсем естествено по-важните и по-спешните дългове са тези към футболисти и мениджъри.
п.п. Не го слушай кашчей говори абсолютни глупости.
Не знам кое му е съвсем естественото, но в момента губим лиценза не заради дългове към играчи, а заради дълг към НАП. Въпреки, че до оня ден дължахме пари на Шеридън, който беше тук преди 3 години.
А какво значи "не разполагал с достатъчно средства"? Да беше си дал поне 5-те лева или да беше намерил начин да гарантира негарантираната част от този дълг? Какво изобщо направи по тоя въпрос, освен че увеличи дължимата сума?
До колкото разбирам неотложен е около 1 милион към НАП. Нищо, че "много пъти е предоговарян срока за плащане". Това е горе-долу...една годишна заплата, ако ми разбираш тънката мисъл. Разбира се, къде-къде по-важно беше "за малко да станем шампиони".
Разбира се, че беше по-важно. ЦСКА е като акулите, ако спре да се движи - умира.
Като е неотложен този милион, фамилия Манджукови разполага с богатство на стойност 100 млн лева. След като толкова се натискаха да вземат клуба, нямат оправдание да не платят.