ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот petko.h.markov » 06 окт 2015 00:28

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Мен ли питаш?

Да ти прилича да питам друг? Големи кефове в теми се раздаваха тук..Шеридън, Тенгариня, Трекаричи, Лаборде, Тео купи Венци Христов, без никой от Берое да разбере....Помниш ли онези 4 малки негърчета, дето ги бяхте краднали от ОАЕ, или Кувейт, не си спомням държавата точно? Ама не, това го правели шефовете..Ами кой беше ЦСКА тогава-ти ли, или Шивача, Тео, Кировец..кой?!

Въпросът ми беше"мен ли питаш",а не на кой ми приличаш.Аз си казвам какво ми харесва и какво не.И прави разлика между мен,ЦСКА и посочените от теб лица.
Аз отговарям само за себе си,нямам нужда от адвокат,все още знам какво говоря.
"Ок, Янев също излезе разбран ...застана като Матросов на три шишета водка на журналистически огън за Витоша Бистрица и Мики Маус къп ! Лошо няма ! Дразни ме само , че Джуджето подскача 3 месеца ...ама нали си е , Джудже и иска да се прави на смел Великан ! Не става : куинс не е гранини, литекс ойл не е омв, грейт уол не е бмв ,леденика не е хайнекен и Таня Дончева не е Ангела Меркел ..
Ако на теб този и подобни мнения ти допадат,на мен не.Точно това имах предвид.
пп.Същото важи и за теб.Имам право да ти го кажа,нали.

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 00:35

Кировец написа:Между другото, мисля си една щуротийка - фантасмагория голяма, ама ще си кажа право, братя - червеното спокойствие за в бъдеще нищо чудно да минава през синя титла този сезон.

Това вече е патология ! Да ги оставим без борба всяка година да са шампиони и ще сме спокойни дълго време .... :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 00:44

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Мен ли питаш?

Да ти прилича да питам друг? Големи кефове в теми се раздаваха тук..Шеридън, Тенгариня, Трекаричи, Лаборде, Тео купи Венци Христов, без никой от Берое да разбере....Помниш ли онези 4 малки негърчета, дето ги бяхте краднали от ОАЕ, или Кувейт, не си спомням държавата точно? Ама не, това го правели шефовете..Ами кой беше ЦСКА тогава-ти ли, или Шивача, Тео, Кировец..кой?!

Въпросът ми беше"мен ли питаш",а не на кой ми приличаш.Аз си казвам какво ми харесва и какво не.И прави разлика между мен,ЦСКА и посочените от теб лица.
Аз отговарям само за себе си,нямам нужда от адвокат,все още знам какво говоря.
"Ок, Янев също излезе разбран ...застана като Матросов на три шишета водка на журналистически огън за Витоша Бистрица и Мики Маус къп ! Лошо няма ! Дразни ме само , че Джуджето подскача 3 месеца ...ама нали си е , Джудже и иска да се прави на смел Великан ! Не става : куинс не е гранини, литекс ойл не е омв, грейт уол не е бмв ,леденика не е хайнекен и Таня Дончева не е Ангела Меркел ..
Ако на теб този и подобни мнения ти допадат,на мен не.Точно това имах предвид.
пп.Същото важи и за теб.Имам право да ти го кажа,нали.

Петко , и на мен не ми харесва начинът ти на мислене , защото е суховат, предвидим , праволинеен и недефицитен , но не пискам ! Да не говорим ,че оня ден написа неква чутовна глупост с потопите ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 окт 2015 08:54

Според юристи обаче според заключенията на вещото лице датата за несъстоятелност може да бъде дръпната и за по-рано.

Те обаче са категорични, че всъщност несъстоятелността застига ЦСКА единствено при Александър Томов и Александър Тодоров. По времето на “Титан” не е било така. Перничаните са покрили 39,6 милиона дългове. Томов не само не е върнал дългове, както твърдеше през януари, но е натоварил ЦСКА с 22 милиона.

И каква стана тя???Май "боклуците",в крайна сметка,не са чак такива боклуци,а???
И по-голям боклук от Сашо Апашо няма!Пак объркахте врага.Нищо!Важното е да го има.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2015 09:00

blue avalanche написа:
Според юристи обаче според заключенията на вещото лице датата за несъстоятелност може да бъде дръпната и за по-рано.

Те обаче са категорични, че всъщност несъстоятелността застига ЦСКА единствено при Александър Томов и Александър Тодоров. По времето на “Титан” не е било така. Перничаните са покрили 39,6 милиона дългове. Томов не само не е върнал дългове, както твърдеше през януари, но е натоварил ЦСКА с 22 милиона.

И каква стана тя???Май "боклуците",в крайна сметка,не са чак такива боклуци,а???
И по-голям боклук от Сашо Апашо няма!Пак объркахте врага.Нищо!Важното е да го има.

Най-малко 80% от целия дълг на ЦСКА е оставен именно от Титан. Дългове към знайни и незнайни играчи, фирми, "строили" незаконно, без това да им пречи да си искат парите за този "строеж". А това, че Томов наистина влоши нещата, това е друг въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 окт 2015 09:12

Остава да видим и имената на "дългополучателите" на перничани и къде ги е изсипал Томов тези 22 милн. лв..Непрекъснато някой хвърля нек'ви цифри в пространството и се прави на много осведомен, ама каква е структурата им всички мълчат като партизанин на разпит.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2015 09:18

Томов е платил същите дългове, които са платили и Титан - първо се дават заеми, след това се "опрощават" и готово - "Платихме 100 милиарда задължения". А реалните задължения си стоят, даже и се трупат със страшни темпове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 окт 2015 09:36

Дали някои кредитори тактично ще пропуснат да се запишат като такива?

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 06 окт 2015 09:40

Beladona написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:Хахахах ! Реализация в живота ....Сашо Чакмаков да идва и да ги изритва тия обоскоси от Армията ! Ти мини от пърцуца на Фъзи бъблех , че нещо не ти понася ! :)

Кво е това „обоскоси“ уважаема :?

С Фъзи Бъблех справи ли се ? :)

Не,карай едно по едно.

Обоскос е таралеж на цигански, Фъзи Бъблех е еврейска безалкохолна напитка ( от един филм с Адам Сандлър ) :)
Ей, цел живот требва да те учим ...егати... :)

Е,щом разбираш цигански-хас мокар тогава :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 09:47

Томов е олигофрен като мениджър ! Той участва дейно в съсипването на най- големият завод и най-големият клуб( при голямото ми уважение към Левски ) на България ! :)

Върни се в “Архив”