Roman Abramovich is reportedly considering Guus Hiddink as a potential replacement for Andre Villas-Boas as tension between the Chelsea manager and his players rises.
добрия стар Хидинг дано дойде
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
svetoslavcho93
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Според мен като се изключи гостуването на Юнайтед в началото,Челси направи силни мачове срещу основните конкуренти в топа.Може би АВБ изпитва трудности при двубоите срещу по-непретенциозните отбори,които се окопават срещу нас и се надяват на контри с които да ни накажат.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
-
THE G.A.M.E
Sardukar написа:Не знам, защо отричаш(или не казваш или не отдаваш значение на) това, че ЧЕЛСИ просто не играе като отбор!
А, това го виждам много добре, но знаеш, че виня за това основно - играчите.
Понякога ( напоследък често ) ... Прекалено се пре-експонира влиянието на даден треньор / мениджър върху играта.
Не говоря конкретно за Челси, а по-принцип ..
В крайна сметка, не Боаш е на терена.
А той едвали задава на играчите указания - да не играят като колектив / отбор !
Явно има нещо, което ние няма как да знаем ...
Точно за това предлагам, това лято за разнообразие, от отбора да изхвърчат малко играчи ...
Нека най-после се гласува доверие на мениджър ( като задължително се удовлетворят всичките му прищявки за играчи ) ... Който да се опита да направи това, което Моу направи в началото на века.
Тоест - да се направи един нов Челси ...
П.п.
Ест, че ако Жозе изяви желание да се върне, той е с приоритет !
Но ако не е Моуриньо, предпочитам Боаш да остане и да се опита да изгради един свой Челси ...
И аз бях много надъхан! Особено след мача с/у манчовците. Но явно просто е било инерция...Но нищо не се е променило
Играем като с/у Стоук в първата среща... Няма прогрес! Ако имаше нещо, което да е както трябва щях да имам вяра в АВБ, но няма! Няма компонент от играта, който да е на високо ниво! Да си говорим, че в момента играем бетон е смешно(само виж статистиката за допуснатите голове). Не ми се вижда добър мотиватор. Не ръководи срещите, а те него(поне на мен така ми изглежда). Изгаври Анелка...Подигра се на Лампс... Ами не ми изглежда като човек, който може да държи ЧЕЛСИ на върхът! Да ни направи да играем приятен футбол и да се клатушкаме - ДА(може би)! Да ПЕЧЕЛИМ - НЕ!
Последна промяна от Sardukar на 15 фев 2012 10:50, променено общо 1 път.
А и спомнете си кога дойде АВБ. Не дойде точно в началото на подготовката да избистри състава и някъде по средата да знае от какво се нуждае. Колко се спекулираше кой ще е тренъор и колко късно го назначиха. Едва в края на подготовката г/д взе да иска играчи за които или искаха много пари или не настоявахме много.
- Hakercheto
- Контакти:
Кога ви е мача с Наполи ? За мен тоя мач ще бъде най- интересен(поне първия) от всички в шамп. лига засега.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
На 21.02.2012г. от двадесет и един часа и четиридесет и пет минути.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
Абе още е рано,ама знае ли се кой ще е съдията срещу Наполи?
Хубаво ще е да разберем още от сега дали въобще ще имаме някакъв шанс?! 
Тая година Английски отбори са пълна трагедия 
- Keyser Soze
- Контакти:
Снощи си легнах доста рано и днес какво да видя - Милан - Арсенал 4-0!
Очаквах Милан да бие, ама и Арсенал да вкара някое голче. Само Челси остава (засега), да защитава английската клубна чест в ШЛ. И все още вярвам, че ще постигнем добър резултата в Неапол.
Очаквах Милан да бие, ама и Арсенал да вкара някое голче. Само Челси остава (засега), да защитава английската клубна чест в ШЛ. И все още вярвам, че ще постигнем добър резултата в Неапол.