ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ARMEEC.Sofia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 05 окт 2015 23:13

Beladona написа:
гражданин от село написа:Въпросът беше има ли български ФК със собствен стадион, т.е. влиза в активите на търговското дружество, а не предоставен за ползване от държава, община, собственик на ФК-то.

този въпрос, ей сегичка ще си го изясните с Богът на словото , Кашчей Велики ! :)

Кой бог,кой богиня... ;)
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2015 23:14

гражданин от село написа:Софийски имоти.Венци манекена преди 4-5 години пропищя, че някакъв се оказал по-голям измамник от тях и взел имхотела и прилежащите площи.

А как е със стадиона ситуацията? Доколкото знам само на Славия стадионът е даден покрай реституцията, но като компенсация, защото само те са имали документи за собственост.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2015 23:15

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
гражданин от село написа:Въпросът беше има ли български ФК със собствен стадион, т.е. влиза в активите на търговското дружество, а не предоставен за ползване от държава, община, собственик на ФК-то.

този въпрос, ей сегичка ще си го изясните с Богът на словото , Кашчей Велики ! :)

Кой бог,кой богиня... ;)

Кой армеец, кой армейка, от Ансамбъла за песни и танци към БНА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2015 23:16

гражданин от село написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:

И как е със Славия ситуацията?

Кашо вече се е информирал и в момента заложи капана :)

И ти внимавай да не паднеш в собствения си капан. ;)

Аз вече си имам един трофей , оня с Менса - стига ми ! :) Добро момче е иначе Заклетото ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 окт 2015 23:18

Никого не обвинявам, но малко ми писна на .... Айде оттука някой , дето ходи по срещи да обяви какво е казал ГГ за собствениците на Левски. Писна ми от глупости и евтини подписи. Някой, ако има доблест, да го каже и да се приключва! Байгън с простотии за трети, пети и десети. Някой да преразкаже думите на ГГ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 05 окт 2015 23:19

Beladona написа:Хахахах ! Реализация в живота ....Сашо Чакмаков да идва и да ги изритва тия обоскоси от Армията ! Ти мини от пърцуца на Фъзи бъблех , че нещо не ти понася ! :)

Кво е това „обоскоси“ уважаема :?
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2015 23:20

Кашчей написа:
гражданин от село написа:Софийски имоти.Венци манекена преди 4-5 години пропищя, че някакъв се оказал по-голям измамник от тях и взел имхотела и прилежащите площи.

А как е със стадиона ситуацията? Доколкото знам само на Славия стадионът е даден покрай реституцията, но като компенсация, защото само те са имали документи за собственост.

Не , онова генийче от Софийски имоти , Тошко Добрев им го продаде . мисля , че бате Стяфко купи и няколко магазина на Раковска и Графа на ъгъла и малко след това на цената на спанака .... :)

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 05 окт 2015 23:20

Кашчей написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:

Кой бог,кой богиня... ;)

Кой армеец, кой армейка, от Ансамбъла за песни и танци към БНА.

Може и от Театъра на БНА :!:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2015 23:26

sin4ec написа:Никого не обвинявам, но малко ми писна на .... Айде оттука някой , дето ходи по срещи да обяви какво е казал ГГ за собствениците на Левски. Писна ми от глупости и евтини подписи. Някой, ако има доблест, да го каже и да се приключва! Байгън с простотии за трети, пети и десети. Някой да преразкаже думите на ГГ!

Какво ли пък толкова е казал ?! Той да каже , защо не играхме с Витоша Бистрица и вчера как така се обърнаха коефициентите на Литекс и Левски ?! Всички букмейкъри се объркаха и дадоха около 2.00 за победа на Литекс и после вдигнаха на 3 .00 . Това никога не може да стане без да има инфо , че Асприля и Йонсен няма да играят в мача , щото са контузени примерно :) !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2015 23:27

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:Хахахах ! Реализация в живота ....Сашо Чакмаков да идва и да ги изритва тия обоскоси от Армията ! Ти мини от пърцуца на Фъзи бъблех , че нещо не ти понася ! :)

Кво е това „обоскоси“ уважаема :?

С Фъзи Бъблех справи ли се ? :)

Върни се в “Архив”