Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 01 мар 2015 10:11

Янките май дават задна.Не е за вярване :shock:

Fox News: САЩ не са заплаха за Путин, той победи!

В редовете на НАТО цари объркване: нито членовете на алианса, нито президентът на САЩ искат да се противопоставят на Владимир Путин.
Затова руският президент не чувства заплаха, а украинският – обещаната подкрепа, смята конгресменът Брад Уинстрап. В интервю за Fox News той изрази надежда, че Америка все пак ще започне да действа и няма да даде възможност на никой да се възползва от слабостта й.

Филип Бридлав, главнокомандващ силите на НАТО в Европа: Никой от нас не знае какво решение ще вземе Владимир Путин.
Мисля, че трябва да си направим съответния извод какво ще последва от дадени наши действия, и, изхождайки от това, да намерим път, по който да се движим напред.
Но едно е ясно – в момента ситуацията не се подобрява. Точно обратното, тя си влошава.

Бред Уенстрап, конгресмен: Да, президентът е по-разтревожен сега, отколкото в началото на кризата. И има причини за това.

Когато всичко започваше, президентът правеше гръмки изявления. Той казваше, че ние ще подкрепим Украйна. Но не мисля, че в момента Украйна чувства тази подкрепа.
Порошенко също не чувства подкрепа. Когато той беше във Вашингтон и говори пред конгреса, каза, че на Украйна й е нужно нещо повече от одеяла, необходима им е значителна помощ.
Аз не мисля, че господин Путин в момента усеща каквато и да е заплаха.
Водещ: Путин не усеща заплаха, в редиците на НАТО цари объркване, а членовете на алианса не проявяват никакво желание да се противопоставят на неговата агресия, точно както и президентът Обама.
Нима всичко приключи?
Вземете набелязаното, господин Путин, вие победихте!
/wordpress.com/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 01 мар 2015 11:21

FLANKER написа:Янките май дават задна.Не е за вярване :shock:

В редовете на НАТО цари объркване: нито членовете на алианса, нито президентът на САЩ искат да се противопоставят на Владимир Путин.
Затова руският президент не чувства заплаха, а украинският – обещаната подкрепа, смята конгресменът Брад Уинстрап. В интервю за Fox News той изрази надежда, че Америка все пак ще започне да действа и няма да даде възможност на никой да се възползва от слабостта й.

Филип Бридлав, главнокомандващ силите на НАТО в Европа: Никой от нас не знае какво решение ще вземе Владимир Путин.
Мисля, че трябва да си направим съответния извод какво ще последва от дадени наши действия, и, изхождайки от това, да намерим път, по който да се движим напред.
Но едно е ясно – в момента ситуацията не се подобрява. Точно обратното, тя си влошава.

Бред Уенстрап, конгресмен: Да, президентът е по-разтревожен сега, отколкото в началото на кризата. И има причини за това.

Когато всичко започваше, президентът правеше гръмки изявления. Той казваше, че ние ще подкрепим Украйна. Но не мисля, че в момента Украйна чувства тази подкрепа.
Порошенко също не чувства подкрепа. Когато той беше във Вашингтон и говори пред конгреса, каза, че на Украйна й е нужно нещо повече от одеяла, необходима им е значителна помощ.
Водещ: Путин не усеща заплаха, в редиците на НАТО цари объркване, а членовете на алианса не проявяват никакво желание да се противопоставят на неговата агресия, точно както и президентът Обама.
Нима всичко приключи?
/wordpress.com/

Подобна "откровеност" ме кара да мисля, че провокациите няма да се изчерпят само с убийството на Немцов (между другото - квази опозиционер, къпещ се в лукса на бивш губернатор и сегашен олигарх), а ще има и много други опити да се нагнети напрежението в Русия. Вече започнаха и удари по Орбан, нищо чудно и Кипър да бъде засегнат заради проруския си курс.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 мар 2015 12:39

diplomat написа:
Der Schmarotzer написа:
Кашчей написа:
sin4ec написа:Някъде вече не казах ли, че не е лесно да си тъп?

Майна, буфер, фен на СШП...Няма брус, който да го заточи :cry:

Не е само той, с него е и другият интелектуалец - Дунав.
За тях двамата един поздрав:
http://nauka.offnews.bg/news/%D0%A1%D0% ... 0%BD%D0%B0

Вземи и ти прегледай статийката, явно имаш нужда от "просветление", че много нависоко летиш, а гориво - йок. :|

Извинявам се на аудиторията, пропускът е само и единствено мой - към горните двама прибавям и Дипломат, но той е по-зле от тях, може би и за това съм го пропуснал.
Към Дипломата: Както винаги, когато пишеш без да мислиш, грешиш, а когато започваш да мислиш, грешиш двойно. Така, че съвет от мен: не се опитвай да надминеш границата на компетентността си, за това трябва интелект, а твоят от многото теч в пробойните от ДНР-овски шрапнели изтича и е почти на свършване, всъщност останал е само толкова, колкото да ти командва вестибуларния апарат... понякога. А що се отнася до моето гориво, за да му стигнеш качеството и нивото ще ти трябва доста време прекарано в четене и осмисляне на определено съдържание с историческа тематика в библиотеките и архивите на Виенската национална + университетска библиотеки, на Конгресната библиотека, на Баварската национална библиотека + библиотеката на LMU, на библиотеката на университета в Хайделберг, университетската библиотеката+архив в Оксфорд и разбира се на определени фондове от втория етаж в южната част на НБКМ, така, че преди да напишеш каквото и да е за моята особа, първо се посъветвай с ментора си, и се надявай неговата граница на компетентност да е по-голяма от твоята, за да се те посъветва правилно.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2015 16:40

Der Schmarotzer написа:
diplomat написа:
Der Schmarotzer написа:
Кашчей написа:
sin4ec написа:Някъде вече не казах ли, че не е лесно да си тъп?

Майна, буфер, фен на СШП...Няма брус, който да го заточи :cry:

Не е само той, с него е и другият интелектуалец - Дунав.
За тях двамата един поздрав:
http://nauka.offnews.bg/news/%D0%A1%D0% ... 0%BD%D0%B0

Вземи и ти прегледай статийката, явно имаш нужда от "просветление", че много нависоко летиш, а гориво - йок. :|

Извинявам се на аудиторията, пропускът е само и единствено мой - към горните двама прибавям и Дипломат, но той е по-зле от тях, може би и за това съм го пропуснал.
Към Дипломата: Както винаги, когато пишеш без да мислиш, грешиш, а когато започваш да мислиш, грешиш двойно. Така, че съвет от мен: не се опитвай да надминеш границата на компетентността си, за това трябва интелект, а твоят от многото теч в пробойните от ДНР-овски шрапнели изтича и е почти на свършване, всъщност останал е само толкова, колкото да ти командва вестибуларния апарат... понякога. А що се отнася до моето гориво, за да му стигнеш качеството и нивото ще ти трябва доста време прекарано в четене и осмисляне на определено съдържание с историческа тематика в библиотеките и архивите на Виенската национална + университетска библиотеки, на Конгресната библиотека, на Баварската национална библиотека + библиотеката на LMU, на библиотеката на университета в Хайделберг, университетската библиотеката+архив в Оксфорд и разбира се на определени фондове от втория етаж в южната част на НБКМ, така, че преди да напишеш каквото и да е за моята особа, първо се посъветвай с ментора си, и се надявай неговата граница на компетентност да е по-голяма от твоята, за да се те посъветва правилно.

Изображение Остава да споделиш и в коя лудница си. :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 мар 2015 16:43

Нима всичко приключи?
/wordpress.com/

Е, какво да направят, нато са пълни палячовци.
Явно разбраха, че Русия не е сама, щом като Путин не даде назад въпреки санкциите и постоянните обвинения и нападки.
Пък и на всичкото отгоре преди седмица от Китай заявяват на конгрес на ООН, че никоя страна няма право да сваля законни правителства и да налага волята си над другите, всеки сам да си прави сметката и изводите.
Все пак съм сигурен, че обучение на украинската армия ще има и че ще има още провокации.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2015 16:48

Нима всичко приключи?
/wordpress.com/

Честито на всички колеги с руско самосъзнание. 8-) Дано вече сте удовлетворени, предполагам че животът ви се подобри многократно! :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 мар 2015 20:38

Това, че Русия не е сама, някои чак сега го схващат. Русия е просто острието на БРИКС, шилото и гръмоотводът! И добре изпълняват тази роля. Миналата седмица опитите на Запада да влияе на Индия по повод Украйна завършиха плачевно. Колегата отгоре спомена за китайското изявление в ООН, директно насочено срещу САЩ. Това е!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 01 мар 2015 21:05

sin4ec написа:Това, че Русия не е сама, някои чак сега го схващат. Русия е просто острието на БРИКС, шилото и гръмоотводът! И добре изпълняват тази роля. Миналата седмица опитите на Запада да влияе на Индия по повод Украйна завършиха плачевно. Колегата отгоре спомена за китайското изявление в ООН, директно насочено срещу САЩ. Това е!

Защо не мога да се отърся от неприятното усещане, че България за пореден път е на грешната страна? :(
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 мар 2015 21:11

Cicero написа:Защо не мога да се отърся от неприятното усещане, че България за пореден път е на грешната страна? :(

Щото е истина. Ето-днес ДНР заявиха, че само в аеропорта са извадили над 400 украински трупа! И няма шменти-капели, ковчезите са факт! Така за пореден път сводките на опълчението ще се окажат съвсем реални!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2015 21:16

Cicero написа:
sin4ec написа:Това, че Русия не е сама, някои чак сега го схващат. Русия е просто острието на БРИКС, шилото и гръмоотводът! И добре изпълняват тази роля. Миналата седмица опитите на Запада да влияе на Индия по повод Украйна завършиха плачевно. Колегата отгоре спомена за китайското изявление в ООН, директно насочено срещу САЩ. Това е!

Защо не мога да се отърся от неприятното усещане, че България за пореден път е на грешната страна? :(

Наистина ли за вас БРИКС е толкова по-силен само от ЕС, пък камо ли от САЩ и техните съюзници? :?

Върни се в “Архив”