ugly bug написа:Не се ли умори да ръсиш умности вече..?
Аман от завистници !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ugly bug написа:Не се ли умори да ръсиш умности вече..?
Old_death написа:Beladona написа:Old_death написа:Beladona написа:Аз , Цимбика и Черепа сме за на чисто и през Чистилището ! Е аси ! Тоя Цимбик не бил толкова тъпАааааа , вече му ставам фен номер 1 !!!!
Обикновено боклуците се привличат и се събират . Може и една тутурутка да му направиш .
И той нещо писка , че Гимли иска да харизва Панчарево.. Това Гимли иска да е като Гърнетата , ония подариха 4 ти километър . Видя , че всичко е без последствия и дай да раздаваме . На обратния полюс е Сашо Попов , властта искаше да му вземе залата за деца и жени , аре вземи малко Господари на ефира и всичко е стопирано .
Последвай съвета ми ! Ако той не ти харесва , ми се обади на личен . Ще те запозная с набора си . Когато стигнеш Ганчев като реализация в живота , може да го наричаш както си искаш . От сегашната си позиция реагираш като един най - обикновен отпадък от обществото . Знаеш как се нарича синонима на това обяснение . Приемай се като такъв . И повече не ме питай на личен какво искам от тебе . Такива като теб не стават и за тоалетна хартия и не мога да имам никакви изисквания .
Beladona написа:ugly bug написа:Не се ли умори да ръсиш умности вече..?
Аман от завистници !Ръси и ти , ако можеш ...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Кашчей написа:Славия, примерно, но темата е по-различна, а именно, че ЦСКА са подарили 4-и километър на държавата, която се явява реален собственик на имота.
ugly bug написа:Beladona написа:ugly bug написа:Не се ли умори да ръсиш умности вече..?
Аман от завистници !Ръси и ти , ако можеш ...
Ужас !!!!
Ама ти наистина си се взел на сериозно.
гражданин от село написа:Кашчей написа:Славия, примерно, но темата е по-различна, а именно, че ЦСКА са подарили 4-и километър на държавата, която се явява реален собственик на имота.
Славия няма собствен стадион.Стадиона е на собствениците на Славия.
Beladona написа:гражданин от село написа:Кашчей написа:Славия, примерно, но темата е по-различна, а именно, че ЦСКА са подарили 4-и километър на държавата, която се явява реален собственик на имота.
Хахахахях ! Започна се !
гражданин от село написа:Кашчей написа:Славия, примерно, но темата е по-различна, а именно, че ЦСКА са подарили 4-и километър на държавата, която се явява реален собственик на имота.
Кировец написа:Беладонец, тая тема не е да си пишеш колкото да си имаш занимание, олигофреняга. ЦСКА не се върти около тебе.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта