Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bliu-Bliu...
Контакти:

Re: ПОДЛОГАТА..

Мнениеот Bliu-Bliu... » 25 сеп 2009 14:56

Легендата на софрата.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 25 сеп 2009 15:03

Вярно е на 100 % че е подлога на селския и е буфер в червата.Никога няма да забравя как им се кълнеше във вярност след една контрола на колежа,даже и по телевизията се показа с черно бало шалче.Ако се докопам до един аудио запис правен наскоро как лилчо пак си призава че е един тях ще го пусна и тук и в независимия.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 25 сеп 2009 15:06

Някой може да каже че тази тема е изчерпана,но според мен не е така.Лицето Лилчо Арсов/Татарското кюфте/час по-скоро трябва да изритано от стадион "Христо Ботев"!Моля,ако някои от хората, които контактуват с новите собственици четат този форум,да поставят този въпрос.Като естествено ясно им обяснят мотивите си.Смятам че всички верни фенове на "Ботев"ги знаят!

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 25 сеп 2009 15:12

Подходящият момент е утре на мача да бъде издигнат най-малкото транспарант против Арсов.Време е буклуците да се махнат от нашия стадион.....всички до един!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 25 сеп 2009 15:26

Mи след като човек като Лилчо плюете, за какво става дума? Вчера във вестника има снимка как Пенев и Гонзо се прегърнали преди мача. Дай да ги застрелят там. Наистина не са ми ясни ценностите на феновете на Ботев, но си признавам, че вероятно вината си е моя.

И все пак - Лилчо е огромен!

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 25 сеп 2009 15:39

ВЪН СВИНЯТА ОТ НАШИЯ БОТЕВ,БЪН СВИНИО ДОЛНА

birata1912
Контакти:

Re: Лилчо Арсов - подлогата на Христолов - фен на Локо Пд

Мнениеот birata1912 » 25 сеп 2009 15:45

Fichango написа:Mи след като човек като Лилчо плюете, за какво става дума? Вчера във вестника има снимка как Пенев и Гонзо се прегърнали преди мача. Дай да ги застрелят там. Наистина не са ми ясни ценностите на феновете на Ботев, но си признавам, че вероятно вината си е моя.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 сеп 2009 15:45

Fichango написа:Mи след като човек като Лилчо плюете, за какво става дума? Вчера във вестника има снимка как Пенев и Гонзо се прегърнали преди мача. Дай да ги застрелят там. Наистина не са ми ясни ценностите на феновете на Ботев, но си признавам, че вероятно вината си е моя.

Виж сега , вярно е че тука има крайни мнения срещу Лильо , които не са приемливи... Но има и верни неща - като например това ,че продаде доста мачове :evil: Само това е достатъчен грях , кротко да бъде освободен от отбора ,като разбира се му се изплатят дължимите заплати. С тях ще има възможност да маа кИфтета при "Сандо" поне до пролетния полусезон . Стига да не изяжда повече от 30 на ден... ;)

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 25 сеп 2009 15:57

vhpvhp написа:

Виж сега , вярно е че тука има крайни мнения срещу Лильо , които не са приемливи... Но има и верни неща - като например това ,че продаде доста мачове :evil: Само това е достатъчен грях , кротко да бъде освободен от отбора ,като разбира се му се изплатят дължимите заплати. С тях ще има възможност да маа кИфтета при "Сандо" поне до пролетния полусезон . Стига да не изяжда повече от 30 на ден... ;)

Това за купуването на мачовете вече бая е коментирано и пак казвам ,че не вярвам.За мен обаче Лильо си плю в пазвата ,когато се върна при Селския и остана въпреки създалата се ситуация.Едно нещо не може да му се отрече-имаше дух за игра и то много по-голям от целия останал отбор взети заедно.С последвалите му действия обаче и онзи мач с Литекс просто си самоунищожи легендарността.Май най-добре е просто да се освободи и "късмет в бъдещите начинания".
Има и друго де-ако седнем да гледаме всяка легенда какво е направила против Селския то едва ли ще остане дори 1 ,за който всички да се съгласим.Примерно пияната мисирка Чико наговори много по-големи простотии от дебелия :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Re: Лилчо Арсов - подлогата на Христолов - фен на Локо Пд

Мнениеот Andreyy » 25 сеп 2009 16:12

Лилчо Арсов национал национал!!! :lol: :lol:

Върни се в “Архив”