Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лидер, мъжкар, биткаджия, гладиатор, реализатор

Мнениеот Кашчей » 09 май 2009 18:22

Да ви имам и мъжкарите-и Гонзо, и Йовов :evil:
Само малоумници могат да се натиснат да играят в такова състояние, а малоумник на куб да ги пусне в игра :evil:
Сега, като си "изядохте" две смени до 30-а минута, доволни ли сте от вашите мъжкари?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Re: Гонзо все пак излиза срещу ЦСКА за едно полувреме?????

Мнениеот zalozite » 09 май 2009 18:36

Гонзо излезе за 10 минути и се прибра. Проблема му е че прост човек и не се опази, а още от началото взе да се хвърля като маймуна и затова и си тръгна преждевременно. Добър играч определено, но с малко мозъчно вещество! ;)
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

yasen
Контакти:

Организацията на ЦСКА

Мнениеот yasen » 09 май 2009 19:33

Тя вече не работи... имаха досега два истински мача - срещу Славия и Ботев, но там други фактори (съдиите) се намесиха. Просто много бързо си повярваха колко са "силни", но истината лъсна. И още нещо... сега оправданието на някои ще е че са легнали на Левски, което мисля, че не трябва въобще да се коментира като сериозна тема. Ивайло Ангелов вече се опитва да прокрадва тази безумна тема, за "спирането да играят". :D :D :D

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Организацията на ЦСКА

Мнениеот rhaegar » 09 май 2009 19:36

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 май 2009 19:38

Коментаторите на мача са под всякаква критика, по добре да не го коментирам. Относно ЦСКА- сега очаквам върху главата на Любо Пенев да се изсипе невероятна помия, а според мен не заслужава подобно отношение (а дори никога не съм го харесвал). Първо червените играят доста стабилно от пролетта, не забравяйте, че това е доста осакатен отбор, който дори не се знаеше дали ще започне сезона, избягаха му най- добрите играчи и почти всичките треньори и въпреки всичко този отбор се бори за титлата. Това заслужава само адмирации и уважение, както и факта, че Пенев налага изключително много млади играчи от собствената им школа при това.

Потребителски аватар
trakia

Re: Този Кокал

Мнениеот trakia » 09 май 2009 19:42

Pi4ove , imate otvratitelno typ trenior.Mnog,ama mnogo prost tip....Kvo maznene napravi v omentara si sled ma4a ,4estno nema takova mazno zivotno kato treniora vi. :mrgreen:

[warning]Пиши на кирилица[/warning]
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 09 май 2009 19:54

Така или иначе Левски за кой ли път излязоха по-мобилизирани и искащи победата и си изиграха отново международния мач на годината... само че къде бяха точно тези млади играчи от школата, които трябваше да изгорят на терена, те и липсата на Електричката и Данчо Тодоров в стартовия състав показва колко много още има да се учи в занаята Любо Пенев... биха си ни съвсем заслужено като едното нищо, ей :(
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

До модераторите на гонг!

Мнениеот стичо » 09 май 2009 20:00

Не ми е приятно да пиша за победа на Левски в тема написана от ЦСКА-р!!! Човека заслужава адмирации за това че честити победа на опонента си но, аз искам да пиша за Левски с хора от Левски! А вие триете всички теми които дублират тази. Оставете малко въздух да си напишем наша тема за дербито! Вярно че не е лесно да се отсяват темите!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: До модераторите на гонг!

Мнениеот SkArY_9 » 09 май 2009 20:01

Виждаш каква е обстановката, ако оставяме темите, ще стане хептен лудница.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: До модераторите на гонг!

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2009 20:04

Всеки да си пуска мнението в нова тема е тъпо и се губи нишката на дискусията.
Изображение

Върни се в “Архив”