greenpeak написа:ogrizko: "Много лаб мач, тоя румънеца си личи отдалече, че е некадърен, ще лъска на Георги Хаджи бутонките. Толкова безидейно нападение не съм гледал. Евротурнирите на мук!!!
хаха, точен превод

просто ужасно ме беше яд и трябваше май да псувам, за да кажа това дето мисля.... затова реших да кажа обратното на това, което мисля
наистина толкова нещастна и безидейна игра не съм виждал, направо се отчаях първото полувреме... а първите 20-30 мин. много ми хареса играта на калиакра... бяха организирани и бързи, с няколко докосвания създаваха опасности и вероятно трябваше да ни поведан с 1-2 гола, за да е по-реален резултата в края на мача

после дали нашите се посъбудиха, дали калиакра решиха да понамалят оборотите, но играта се поизравни.... само дето абсолютната безидейност остана - всеки играе сам за себе си и като реши да подаде - винаги е неточно..... аз отбор не видях честно казано, някакви свободни електрони ми лазеха по нервите и по терена
какво като миро е бил борбен и не знам си какво - нищо не направи, и преди беше егоистичен и груб ама сега съвсем е пощурял ...даже по едно време ми се искаше да сляза на терена да му ударя един шамар, че нещо ме беше ядосал
Малкия се стараеше по крилата, обаче абсолютно нищо не направи за тия 65-70 мин. дето гледах.... и пасовете бяха криви към него, той доста често сам се подхлъзваше и падаше... и други подобни трагикомични изяви....... румънчето пък по другото крило дупка и половина - ако бях треньор и преценката ми беше, че това не е някаква скованост дължаща се на притеснение - със сигурност щях да си го пратя обратно за румъния още преди края на полувремето
божилов ми хареса - движеше се добре по терена, покриваше голям периметър, по-често от обикновено търсеше паса - но пък сякаш съотборниците му не се откриваха достатъчно
от защитата като цяло съм доволен.... ако е имало грешки смятам, че се дължат в голяма степен на безидейната ни игра отпред, която водеше до опасности отзад

камазола и жоро илиев също ми харесаха...
но над всички за мен е ПАЛОМИНО .....ако имаше някаква идея второто полувреме в играта ни и някакви опасности пред вратата на калиакра... смятам, че пантерата е причината за това... дано само да се опази от контузии, защото това ни е най-важния играч в момента заедно с капитана