ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MOREE
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот MOREE » 21 фев 2012 20:03

ogrizko написа:много голям мач, тоя румънеца си личи класата отдалече, ще надмине георги хаджи ако му дадем шанс за развитие.... толкова идейна игра в нападение не съм гледал от години, особено преди да пуснат паломино.... впечатлен съм, ако не се преборим за евротурнирите ще е голяма изненада за мен :evil:

31 номер беше мамалигата да не си сбъркал номера
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 фев 2012 20:20

MOREE написа:
ogrizko написа:много голям мач, тоя румънеца си личи класата отдалече, ще надмине георги хаджи ако му дадем шанс за развитие.... толкова идейна игра в нападение не съм гледал от години, особено преди да пуснат паломино.... впечатлен съм, ако не се преборим за евротурнирите ще е голяма изненада за мен :evil:

31 номер беше мамалигата да не си сбъркал номера

MOREE, явно не познаваш ogrizko :mrgreen: . Човека се бъзика.
ogrizko: "Много лаб мач, тоя румънеца си личи отдалече, че е некадърен, ще лъска на Георги Хаджи бутонките. Толкова безидейно нападение не съм гледал. Евротурнирите на мук!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от greenpeak на 21 фев 2012 20:24, променено общо 1 път.

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 21 фев 2012 20:21

ок ако е така сори

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 фев 2012 20:30

Съставът на Морето: П. Колев (46-Петър Денчев), С. Александров, Ал. Александров, И. Янев (46-Ж. Атанасов), С. Камазола, Г. Илиев, Р. Колев, М. Фернандес, К. Ганджовеану, Г. Божилов, М. Манолов (46-Паломино)
Мамалигата е пълна дупка!-спокойно можеха да го отпратят да си ходи след края на първото полувреме.Нито едно отиграване, с елементарна техника на начинаещ футболист,неориентиран,бавен и страхлив.Сякаш последните 10 години не е виждал топка. С една дума игра като муха без глава!
Много добре се представи Живко Атанасов-игра с голямо желание.Спокоен и стабилен.
Сашко-бе супер.Игра без да се пести.В отлична форма е.
Миро -с желание и борбеност,както винаги. Но съчетано с егоистична игра.
Р.Колев -отзад стабилен,напред голмайстор.
Божилов много се стара,много бяга,но толкова.
Фернандес-загатна за възможностите си ,но когато е непосредствено до нападателя.С мамалигата по средата на първото полувреме си смениха местата по крилата.Очевадно не му е силата по крилата.
Паломино-много експлозивен и маневрен.С топка в крака за защитата е непредвидим.Успешно бе спиран само с фал.
Камазола се пестеше и пазеше от единоборства/явно не е възстановен/
Жоро -както винаги,за разлика от други,освен с крака играе и с акъл !
Митев -много добро включване,много бърз и техничен-наподобява играта на Тошко Колев.
Янев-игра под възможностите си.
Александров -стабилен.Но като цяло защитата изнася трудно топката,а при натиск правят елементарни грешки.

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 21 фев 2012 20:31

greenpeak -ако гледа днес мача кажи нещо за божилов :)

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 21 фев 2012 20:36

th3_gr3en_rapper написа:
...незнам какво храните Божилов ама днес си беше един от най добрите на терена....

Ама разбира се! Беше най-добрия който лежа по терена! При всяко леко бутане пада и лежи по 2 минути,постоянно се лъже вместо да подава,след 70та минута му свършиха батериите! Стига сте обсъждали тоя дървар,само за търкане на пейката става ;)

Моето мнение за румънеца е,че днес се представи много зле! Дали защото не е тренирал,дали зареди страх и тн или толкова си може не знам!

За мача: както контролата с Несебър,първото полувреме много заспало,второто полувреме по-добре! Но това 2-ро полувреме беше много по-слабо от онова с Несебър! Миналия път играха Паломино и Миро в нападение и Фернандес зад тях,а сега само Паломино и Фернандес по крилата! Според мен "Малкия" трябва да играе зад нападателя а не да се мъчи по крилата където го изолират и не пипа топката!

Днес се сбъдна една мечта - цял мач без Кончо! ЧУДОООООООООООООООО ! :) ;) :)

Три греди,сумати пропуски...особено последния на Румен Николов когато бяха 4ма срещу вратаря 0.о Това не трябва да се случва дори на контрола! ;)

ХА ХА Колко си забавен ... Ти ако разбираш от тази игра наречена Футбол аз съм Музикален Продуцент!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 фев 2012 20:55

MOREE написа:greenpeak -ако гледа днес мача кажи нещо за божилов :)

Не коментирам когато не съм гледал мач.
Не мога нищо за никой от отбора да кажа, от вас се информирам ;) .

Черно море - Калиакра 1:0 (видео):
http://www.sportal.bg/statistics_team_v ... ideo=43508

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 фев 2012 21:19

greenpeak написа:ogrizko: "Много лаб мач, тоя румънеца си личи отдалече, че е некадърен, ще лъска на Георги Хаджи бутонките. Толкова безидейно нападение не съм гледал. Евротурнирите на мук!!!

хаха, точен превод :) просто ужасно ме беше яд и трябваше май да псувам, за да кажа това дето мисля.... затова реших да кажа обратното на това, което мисля :twisted:
наистина толкова нещастна и безидейна игра не съм виждал, направо се отчаях първото полувреме... а първите 20-30 мин. много ми хареса играта на калиакра... бяха организирани и бързи, с няколко докосвания създаваха опасности и вероятно трябваше да ни поведан с 1-2 гола, за да е по-реален резултата в края на мача :) после дали нашите се посъбудиха, дали калиакра решиха да понамалят оборотите, но играта се поизравни.... само дето абсолютната безидейност остана - всеки играе сам за себе си и като реши да подаде - винаги е неточно..... аз отбор не видях честно казано, някакви свободни електрони ми лазеха по нервите и по терена :shock:
какво като миро е бил борбен и не знам си какво - нищо не направи, и преди беше егоистичен и груб ама сега съвсем е пощурял ...даже по едно време ми се искаше да сляза на терена да му ударя един шамар, че нещо ме беше ядосал :mrgreen:
Малкия се стараеше по крилата, обаче абсолютно нищо не направи за тия 65-70 мин. дето гледах.... и пасовете бяха криви към него, той доста често сам се подхлъзваше и падаше... и други подобни трагикомични изяви....... румънчето пък по другото крило дупка и половина - ако бях треньор и преценката ми беше, че това не е някаква скованост дължаща се на притеснение - със сигурност щях да си го пратя обратно за румъния още преди края на полувремето :mrgreen:
божилов ми хареса - движеше се добре по терена, покриваше голям периметър, по-често от обикновено търсеше паса - но пък сякаш съотборниците му не се откриваха достатъчно :roll:
от защитата като цяло съм доволен.... ако е имало грешки смятам, че се дължат в голяма степен на безидейната ни игра отпред, която водеше до опасности отзад :)
камазола и жоро илиев също ми харесаха... :idea:

но над всички за мен е ПАЛОМИНО .....ако имаше някаква идея второто полувреме в играта ни и някакви опасности пред вратата на калиакра... смятам, че пантерата е причината за това... дано само да се опази от контузии, защото това ни е най-важния играч в момента заедно с капитана :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 21 фев 2012 21:35

Patriot написа:Пс: За пръв път виждам на контрола на Моряците да се съберем около 500-1000 души. Поклон пред нашите фенове..

Емиииии, не...
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 фев 2012 21:37

С такъв треньор и такава селекция, толкова ще играем и на пролет :idea:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Архив”