Пролича си за пореден път червената комплексарщина!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
bigbonusprize написа:BaLoN написа:Вас ви нокаутират деца ... отбори прохождащи на европейската сцена, а ние отпадаме от европейски колоси ! !
![]()
![]()
![]()
Европейски колоси ?!?!
![]()
![]()
![]()
BaLoN написа:
Ми този път отпаднахме от носител на купата на европейските шампиони ... това не е ли европейски колос бе ренде ???
bigbonusprize написа:BaLoN написа:
Ми този път отпаднахме от носител на купата на европейските шампиони ... това не е ли европейски колос бе ренде ???
Ренде ще викаш на баща си. Европейски колоси са Милан, Барселона, Реал М, Ман Ю. Все едно Звезда да е европейски колос.... Върви си учи уроците, вместо да разсъждаваш за колоси...
mistreated написа:vaskonti написа:Какво значение има дали е 1 или 0.5 точки, след като това няма да послужи на никой за нищо?
Както казах, не се гордея, просто ми писна да чета глупостите на хора, които даже не са си направили труда да проверят кой колко точки е спечелил.
hrclspr12 написа:Каквито и глупости да четеш реално Левски тази година допринесе повече от вас за националния коефициент, защото вашата точка е подарена от самата фаза. Според правилата на евротурнирите с преминаването във всяка следваща фаза точките, спечелени от родните отбори, не се зачитат към клубния им коефициент, а за националния. Но понеже вие отпаднахте получихте служебната от УЕФА бонус точка и затова имате по - висок коефициент.
Просто вие спечелихте служебна точка, защото се класирахте служебно в тази фаза.
Каквото и да си приказваме, нашите отбори катастрофираха.
hrclspr12 написа:mistreated написа:vaskonti написа:Какво значение има дали е 1 или 0.5 точки, след като това няма да послужи на никой за нищо?
Както казах, не се гордея, просто ми писна да чета глупостите на хора, които даже не са си направили труда да проверят кой колко точки е спечелил.
Каквито и глупости да четеш реално Левски тази година допринесе повече от вас за националния коефициент, защото вашата точка е подарена от самата фаза. Според правилата на евротурнирите с преминаването във всяка следваща фаза точките, спечелени от родните отбори, не се зачитат към клубния им коефициент, а за националния. Но понеже вие отпаднахте получихте служебната от УЕФА бонус точка и затова имате по - висок коефициент.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Какво значение има служебна ли е или не??? Вие не получихте ли 4 "служебни" точки за класирането си в ШЛ, не влезнахте ли "служебно" в ЛЕ след отпадането си от Дебрецен?
Сега вече обръщаш плочата и почваш да говориш с национален коефициент. Да, там спечелихме половин точка по-малко от вас. Ама ако го гледаме него, то нека поздравим Локо Сф, защото те са спечелили 2.5 точки, срещу вашата 1. По твоята логика са се представили най-добре от всички наши представители тази година, нали. Звучи меко казано смешно...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта