Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 11:19

toonarmy написа:Тука повечето сте от специалисти нагоре.написали по 45276622 мнения,компетентни по 276434 въпроса,живеещи на по 1000 км от СФ.нито ходите по мачове,а за тренировка да не говорим,а пък критиките ви са от земята до небето.

И кво викаш .... само вие "софиянците" имате право на критика ? ... :lol:
Така ли да ги разбираме нещата ? ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 27 апр 2011 11:30

THE G.A.M.E написа:
toonarmy написа:Тука повечето сте от специалисти нагоре.написали по 45276622 мнения,компетентни по 276434 въпроса,живеещи на по 1000 км от СФ.нито ходите по мачове,а за тренировка да не говорим,а пък критиките ви са от земята до небето.

Ами аз лично докато наблюдавах почти всички тренировки на Ясен взимах отношение по това дали става за Левски или не.
Ся от месец,два не живея вече в София,не гледам тренировките и не взимам отношение.
Разликта от това да гледаш 90 мин. Левски по ТВ-то и да изгледаш няколко тренировки на даден треньор е огромна.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 апр 2011 11:33

Донякъде си прав,но аз лично ходя,освен с моите приятели от София,и с момчета от други градове,някои от които идват само за мачовете на ЛЕВСКИ и после с влака обратно към техния град ! От друга страна,има много хора които са от София и не ходят по мачове...и кво правим ся ? По-скоро право на глас нямат тия дето не стъпват на стадиона,но плюят зверски по форумите ;)
Изображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 11:37

toonarmy написа:Разликта от това да гледаш 90 мин. Левски по ТВ-то и да изгледаш няколко тренировки на даден треньор е огромна.

Съгласен съм.

Но и аз съм бил футболист и знам, че на тренировки може всичко да се направи !
Но на мача е три пъти по трудно ...

И е трудно, щото тренера не те е запознал къде са слабите страни на съперника, щото не ти е казано, точно как ще е по лесно да се надиграе съперника ... или пък щото те е сложил на позиция, на която никак, ама - никак не ти е комфортно да играеш ... или е пуснал играч в слаба форма, и т.н.
Когато това което се тренира не се получава в мачовете, кой е виновен ?
Феновете ли ? ?

Ей такива неща спъват Левски !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2011 15:27

Само да се разберем,ако ти го имаш отва свободно време да ходиш на всички тренировките аз го нямам.На мачовете ходя дори и на контролите,последно време не ходя на официалните благодарение не на ръковотвото,а на тв и БФС които тешиха,че 21 часа е страхотно време за футбол.Пък как ще се пребирам не е тяхна работа,извинявай но не съм луд да ходя по то ва време на футбол
Последна промяна от milen.hristov на 27 апр 2011 15:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2011 15:34

toonarmy написа:
THE G.A.M.E написа:

Ами аз лично докато наблюдавах почти всички тренировки на Ясен взимах отношение по това дали става за Левски или не.
Ся от месец,два не живея вече в София,не гледам тренировките и не взимам отношение.
Разликта от това да гледаш 90 мин. Левски по ТВ-то и да изгледаш няколко тренировки на даден треньор е огромна.

Те доскоро нас и журналистите не ни допускаха до тях.За тези които не са ходили след като ни пуснаха,да викажа кажа какво видях,че се случва там.Един по договор помщник треньор,дато длъжност директор който се прави на старши треньор крещи по играчите не,не че няма защо.Докато един който се води старши треньор но всъщност и той не знае какъв пост заема и какви са му функциите,седи в ъгъла и не смеее да се обади,дори вече и конусите не намества на тренировките

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 16:32

milen.hristov написа:Един по договор помщник треньор,дато длъжност директор който се прави на старши треньор крещи по играчите не,не че няма защо.Докато един който се води старши треньор но всъщност и той не знае какъв пост заема и какви са му функциите,седи в ъгъла и не смеее да се обади,дори вече и конусите не намества на тренировките

Това е много жалко ...
Ние сме Левски, и такива неща не би трябвало да се случват !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 27 апр 2011 19:50

чудесно :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 апр 2011 10:09

THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:Един по договор помщник треньор,дато длъжност директор който се прави на старши треньор крещи по играчите не,не че няма защо.Докато един който се води старши треньор но всъщност и той не знае какъв пост заема и какви са му функциите,седи в ъгъла и не смеее да се обади,дори вече и конусите не намества на тренировките

Това е много жалко ...
Ние сме Левски, и такива неща не би трябвало да се случват !

Точно зарази това тези прости пловдивски субекти трябва незабавно да се изринат от Герена. Дано дойде Херо (както все повече се говори между феновете) и да му набие канчето на това просто, тъпо, глупаво и некадърно същество. Има разлика мужду прост и простак, но когато си и двете и ти викат Гонзо ставаш вреден. Такива не си отиват сами. Те се смятат за безгрешни. За неуспехите все другите са им виновни. Такива се смачкват и изхвърлят.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 29 апр 2011 11:08

От както е треньор Ясен и Гонзо директор ние играем все един и същ футбол!няма разнообразие взависимост от съперника,няма класа,няма последователност!
за това е по добре и двамата да си ходят!но не виждам кои свестен ще доиде при Батков!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”