ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Re: AIK срещу "ШВЕДСКИЯТ УБИЕЦ" Левски София

Мнениеот BoB0 » 06 авг 2010 15:47

Са гледам класирането в Шведското първенство... или е много равностойно, или е мега слабо... като аз си мисля, че е второто. Класират се и 3-те ни отбора в групите, дано само Ловеч да не се усерат пак.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: АИК-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Мнениеот zap_lv » 06 авг 2010 15:47

Nikona написа:Ето и мачовете от предишния кръг:

http://www.youtube.com/watch?v=UDrZS42XGDk&feature=related - АИК-Розенборг 0:1
http://www.youtube.com/watch?v=ezkrigccpxM&feature=channel - Розенборг-АИК 3:0

И на двама мача не видях АИК да направят 2 точни паса един след друг.Ако не им даваме топката няма да имаме никакви проблеми ,бързо се измарят.Единсвения проблем ,който могат да ни направят АИК са статичните положения,а както си знаем ние там си имаме и без това проблеми. :lol: :lol: Изразителната победа на Розенборг се дължи най-вече на добрия резултат от първия мач и повечето владеене на топката,което убива желанието за победа у АИК.Очаквам подобни резултати и на мачовете с Левски .АИК от българските отбори ми прилича на Славия или Калиакра .Теренът ми се видя по-свестен от този на Калмарите,което е в + за нашите бързи и технични футболисти.Оставят много празни пространства и са склонни да получат сумати нелепи голове.Вече нямам съмнения ,че ще продължим напред с много работа.
P.S.Извън темата : Гонзо днеска каза ,че чакания дефанзивен халф няма да е от България и от А група .Очаквам някой от държава ,назапад от Балканите.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 06 авг 2010 15:49

Чета, че доста от форумците-левскари вече ни класираха в групите,но аз от това,което гледам в досегашните мачове не ми дава да съм такъв оптимист.Първото което е,че нямаме деф.халф,второ нямаме равностойни смени в халфовата линия и трето играем малко на емоции,а и щом от 3-я мач започнаха да говорят за умора,значи трябва да се притесняваме.Не трябва да се товари отбора с прекалени очаквания,знаем подобни такива очаквания какъв срив донесаха на отбора последните 2 години.Все пак вярвам,че футболистите ще се раздадат максимално.Както се казва-"Ние да направим каквото трябва,а да става каквото ще." :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 авг 2010 15:51

Гледах разширени репортажи от двата мача на АИК с Розенборг и сега разбирам защо са вкарали само един гол на отбор от Люксембург :mrgreen:
Много слаби нападатели, Жоро Метъла там ще им се стори като Дидие Дрогба май :lol:
За 2 мача създадоха 1.5 положения за гол, а Розенборг (особено 2ия мач в Норвегия) без почти никакви усилия си им вкараха 3 гола, можеха още толкова да им вкарат....
Мисля че ще можем и в двата мача да ги бием, а Гаринча ще има шанс да стане голмайстор на ЛЕ с/у тия :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: АИК-ЛЕВСКИпрогнози и мнения

Мнениеот zap_lv » 06 авг 2010 15:52

Evailo написа:
zap_lv написа:Ако може да се намери някъде класирането на шведското първенство с голова разлика ,колко мача са минали ,по колко играят на ден,ще мога да дам оценка.На пръв поглед тия Аик ми се струват по-слаби от Калмар ,но нека да видим класирането .Калмар може да са играли само със по-слабите отбори и за това да за 6-ти ,а Аик със тамошните "грандове" и затова да имат по-малко точки.Нека подробно класиране на видим и не може да няма в интернет някой мач на Аик от преди няколко седмици и тогава да кажем в действителност на какво дередже са .
Литекс вече си плащат за купеното първенство ,в което станаха шампиони и отново се срещат с кошмар на Левски .
Нека пожелаем успех и на трите български отбора да бият и да не допускат дори равен ,защото коефициента ни се срива и имаме теоретични шансове и догодина да се радваме да добър жребии.

Пич,ти луд ли си или се правиш на такъв!!!
АИК са изиграли 17 мача,което означава,че са играли със всички отбори защото лигата им е от 16 тима.

Когато една група е от 16 отбора за един полусезон играеш 15 мача,когато си играл повече от 15 мача ,означава ,че си си имал мачове със всичките ,а с някой 2 пъти вече.
Не се хващай за запетайката ,а за мисълта ,ако почна да се заяждам със всеки за най-малката допусната грешка ,спокойно мога да създам тема с такова заглавие.
Идеята ми е ,че има изиграни ПОНЕ 15 МАЧА ,не съм казал ,че за да играят със всички трябва да са играли 17 .

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 06 авг 2010 15:56

Победа за Левски и в двата мача, ето малко повече инфо за АИК, добър е отбора но...

Това е АЙК - http://www.sportabg.com/drugi/top/7739-tova-e-aik
Изображение

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 06 авг 2010 15:59

Радвам се,че някои хора тук призовават към трезвеност.Не искам после да слушам как Гонзо бил такъв,а Ясен онакъв,а вчеращните звезди-балерини.Не бива да се подценява който и да било.
България

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 06 авг 2010 16:00

0-2 в Швеция, 4+-0 в София.

АИК Солна са по слаби от Калмар. Миналата година станаха 1-ви в Швеция в последните три кръга.

Team P PTS W D L GF GA +/-
1. AIK Fotboll 30 61 18 7 5 36 20 16

Дефанзивен отбор вкарал в шампионският си сезон 36 гола в 30 мача. Има 7 равни и 5 загуби. Стана шампион по милоста на Гьотеборг които водих апочти през целият шампионат.

Те и Калмар бяха шампиони през 2008 ( предишнаат година).

Като цяло БГ клубни отбори играят силно срещо Шведи, Норвежци, Дачани и Финландци( има редки изключения като Тампере и Копенхаген) но като цяло сме отстранявали Бран, Молде, Калмар, Халмстад, Брьомби, през последните 10-на години.

Трябва да бием в първият мач дори ако трябва само с 0-1 и да се забавляваме във вторият.
Проблемът на Шведският футбол в частност и на скандинавският като цяло е климата. Добри чужденци трудно се аклиматизират. След фурора на Розенборг през 90-те всеки по-добър скандинавец заминава в Англия. Общо взето са на посредствено ниво. Има много физика(видяхме вчера), но няма техника и импровизация(пак видяхме вчера). Ще ги спукаме от бой тия ботуши. Нещата никога не се повтарят. Тампере са в историята. Вчера не се повтори Антверпен, лигата е синя тази година. Почти съм сигурен, че ще изтеглим лесена група и ще я минем.

Радвайте се лигата е синя.

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 06 авг 2010 16:00

Ще ги биеме и двата мача....ташаци са шведите на клубно ниво,а наще набраха енерция

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 06 авг 2010 16:01

Перфектен жребий! САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Върни се в “Архив”