Bog_Puyol написа:Арсенал в елиминации ШЛ има 3 мача срещу Реал без да е допуснал гол дори !
И ние бяхме така. Преди Х поредни загуби след това
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bog_Puyol написа:Арсенал в елиминации ШЛ има 3 мача срещу Реал без да е допуснал гол дори !
1914.1902 написа:Bog_Puyol написа:miro_rz написа:Аз съм в шок, да мине реванша и ще се позарадвам. “Онзи” другия дано е жив, че Валенсия, сега и Арсенал!
Да, любимите му Арсенал и Валенсия съсипаха общо взето сезона на Реал за 3 дена. :mrgreen:
Сезонът е провален още през лятото.
Udoji90 написа:Очаквах Валенсия да получат 5+ парцала, Арсенал да паднат и те, макар и с по-малко, пък то какво стана - и двата отбора успяха да бият Реал... Второто полувреме беше превъзходно от наша страна - по-чистите положения не влязоха, но влязоха по-трудните. Най-впечатляващо обаче беше представянето отзад, където изобщо не допуснахме Реал след почивката да създадат опасност, и то без Габриел. Поздравления за Кивиор - имах големи притеснения за него, първото полувреме щеше да насе*е една ситуация, но след това железен.
И все пак няма да бързам да се радвам - срещу Реал и при 30-0 не бих бил спокоен, хеле пък в техния турнир. 4-0 си е абсолютно постижимо за отбор от тяхната класа. Една дузпичка с ЧК в началото (въпреки че май вече се избягват такива двойни наказания) и как бързо се обръщат нещата. Да сме здрави само да не се счупи още някой срещу Брентфорд, иначе се надявам, че и Сака, и Райс, и Тимбер днес по-скоро излязоха превантивно, а нямат тежки травми. Райс нещо се държеше за глезена, другите двама може би са просто със схващания.
Bog_Puyol написа:Udoji90 написа:Очаквах Валенсия да получат 5+ парцала, Арсенал да паднат и те, макар и с по-малко, пък то какво стана - и двата отбора успяха да бият Реал... Второто полувреме беше превъзходно от наша страна - по-чистите положения не влязоха, но влязоха по-трудните. Най-впечатляващо обаче беше представянето отзад, където изобщо не допуснахме Реал след почивката да създадат опасност, и то без Габриел. Поздравления за Кивиор - имах големи притеснения за него, първото полувреме щеше да насе*е една ситуация, но след това железен.
И все пак няма да бързам да се радвам - срещу Реал и при 30-0 не бих бил спокоен, хеле пък в техния турнир. 4-0 си е абсолютно постижимо за отбор от тяхната класа. Една дузпичка с ЧК в началото (въпреки че май вече се избягват такива двойни наказания) и как бързо се обръщат нещата. Да сме здрави само да не се счупи още някой срещу Брентфорд, иначе се надявам, че и Сака, и Райс, и Тимбер днес по-скоро излязоха превантивно, а нямат тежки травми. Райс нещо се държеше за глезена, другите двама може би са просто със схващания.
В Мадрид е изключено да не вкарате поне 1 гол, при положение че Реал ще се отвори за да наваксва пасива. То и тая вечер при прибран Реал вкарахте 3 гола и изпуснахте поне още 2. За мен нещата са ясни.
wolf написа:Bog_Puyol написа:Арсенал в елиминации ШЛ има 3 мача срещу Реал без да е допуснал гол дори !
И ние бяхме така. Преди Х поредни загуби след това
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта