Хубаво е, че резаците ги клатят. Ако имаше Уефа на място, това отборче трябваше да бъде изхвърлено от Европа за поне 5 години.
А БДЖ-то вместо да се покажат като мъже и да искат да продължи мача, клекнаха като п...и и те. Най-жалкото е, че на всички любимите ни отбори ще постъпят като тях. С тея розови екипи и ленти на дъга просто ми призлява. Гледам и да си пусна мача 5 минути след началото, че това коленичене ме изкарва извън нерви.
Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- insaneboy1
- Контакти:
miro_rz написа:Кабака много скучен на Йохан Кройф Арена!
Не виждам да е Кабаков рефер. Да не е във ВАР?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:miro_rz написа:Кабака много скучен на Йохан Кройф Арена!
Четвърти съдия трябва да е.
1914.1902 написа:insaneboy1 написа:miro_rz написа:Кабака много скучен на Йохан Кройф Арена!
Четвърти съдия трябва да е.
Да, но точно те са опасните!
Ами ако извика главния и му каже.....

Аякс разочароват, Аталанта ще са заслужено на 1/8. Все пак има още 10 минути и ще видим!
А оня миланист как ни прати за гъби!
А оня миланист как ни прати за гъби!

Редно е всички късни мачове да завършат наравно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
Аякс бяха ужасяващи. С нищо не показаха, че искат, а и че могат да се класират. На сегашния състав ЛЕ ще им приляга повече.
Да видим сега дали най-сетне Суарес ще вкара гол в гостуване в ШЛ от сезон 2015-16 (да, наистина не е вкарвал оттогава)
Да видим сега дали най-сетне Суарес ще вкара гол в гостуване в ШЛ от сезон 2015-16 (да, наистина не е вкарвал оттогава)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Аякс имаха точно едно положение и не го вкараха глупаци.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Отпадането на Аякс е заслужено
Единственият мач, в който холандците показаха нужната игра беше домакинството срещу Ливърпул. Всичко останало като представяне беше под нивото. Може би е време вече и за промяна на треньорския пост там, след като всяка година се променя и състава